maanantai 31. heinäkuuta 2017

Holvi-7 taas

https://www.youtube.com/watch?v=khOWPQ8O0jQ
Vielä toinen video, sama aihe.
Tuossa on vasta PROSENTTI kyseisistä tietovuodoista !!

Voihan vittu saatanan helvetti !!

Täytyy ryhtyä PALJON tarkemmaksi vielä.On nuo Anglo-Saksi-Normannit sitten ihme vitun vittupäitä perkele ! Ei voi muuta sanoa.
Ei niille tule esim mieleen että; jos EI yrittäisi omia koko vitun galaksia ja pakkokäännyttää KAIKKIA muita omaan elämäntyyliinsä ja kieleensä yms, ei tarvitsisi jatkuvasti PELÄTÄ ja vilkuilla olkansa yli ?!Vaikuttaa asialta jonka keskiverto katumuntantti ja kissa ja varpunenkin käsittäisi.
Eri asia on toki VÄLITTÄÄKÖ siitä, mutta kuitenkin.

Mutta heeey; kerran varas ja viikinki, AINA varas ja viikinki. SE on niiden VERI. Se on niiden OMINAISUUS. Olennot toistaa sitä kaavaa ad nauseam ja infinitum - jollei sitä PYSÄYTÄ tai muuta.
Yleensä jokin ulkopuolinen ja vahvempi tai ainakin YLLÄTTÄVÄ.LAPSELLISTA vitun touhua, mutta niinhän KAIKKI "Valtiollinen" ain on. Se on lapsellisten ja häiriintyneiden, häkellyttävän omahyväisten perseenläpien ja pikkupaskojen, naiivien hölmöjen ja sekopäisten idioottien suuri leikki ja rikos ja pahuutta. Jatkuvasti käynnissäoleva lauahysteeria ja massapsykoosi ja tyhmyyden yleis-maailmankuva ja ahmattien oikeutus pohjattomalle ahmattiudelleen ja itsekkäälle varastelulleen ja ahnehtimiselleen ja anastukselleen.
Ei MITÄÄN muuta, kaikki muu on teihin kai sitten onnistuneesti saatu iskostettua eli siis teidän päässänne. Todellisuudessa ei niinkään.


Ja mitä tulee muuten tuohon vitun häkellyttävän ylimielisen solipsistiseen typerään hevonpaska valheeseen mitä "poliitikot" on AINA jankuttaneet, mitä tuo jokin vitun CIA:n Johtajan horo tuossa on sanonut jossain vitun hevosensontapuheessaan että "...Amerikan turvallisuudelle". Niin nin; kyse ei KOSKAAN OLE Amerikan tai Suomen tai Rysän tai minkään tuollaisen "turvallisuudesta" vaan kyse on kyseisen "Maan" VALTION ja "Poliitikoiden, kyttien, lainsäätäjien" ja muiden mafiosojen VALLAN mahdollisesta hupenemisesta. SIITÄ ne on huolissaan.

EI TEISTÄ !! Ei minusta, VALLASTAAN tässä ulottuvuudessa ja elämässä.

Ne haluaa olla Materian Jumalia ja TE vitun älykääpiöt käpyaivot naiivit tollot MAHDOLLISTATTE kaiken tuon, vitun idiootit, luulemalla että kyse on siitä mistä on ("Virallisesti") kyse.
Siitä ei ole kyse.

Siiitä ei ikinä PUHUTA, mistä on OIKEASTI kyse.

Kyse on vallasta.
Vallasta on kyse.
On kyse heidän Jumala-asemastaan tässä elämässä.
Siitä on kyse.

He eivät halua että maailma on vapaa ja jokainen on oman itsensä totaalisen suvereeni omistaja kuten kuuluukin ja pitää olla ja ONKIN, huolimatta mistään.KAIKKI muu on Pahuutta ja satanismia ja demonisuutta vaikka sitä miten vääntelis ja kääntelis ja pyörittelis ja parhaaksi selittelis.


Naiset, raha ja valta; se tekee lihavista ja ahneista, tyhmistä rumista Perus Heteromiehistä hirviöitä ja moraalittomia krokotiilintasoisia tympeän typeriä elukoita.


Teidät tulisi kaikki pommittaa.Kiitos.
P.s "Turvallisuus", toistetaan, tarkoittaa että "me ei ehkä saada enää kontrolloida ja hallita teijän elämää jos on vaaraa. Kiitos".


SIITÄ "vaarasta" ne puhuu.
Jos ei olisi Ryssän VALTIOTA, Suomen VALTIOTA, Amerikan (rikollista) VALTIOTA; KUKA vittu IKINÄ tällä planeetalla SOTISI ?!?!? Eli tappaisi ja ryöstäisi ?!
Ei kukaan muu kuin MUUTAMA, KOURALLINEN, satunnaisia MUTANTTEJA. JA MUTANTIT voi pyydystää ja lopettaa tjns.

Se EI OLE suuri projekti. Se on HELPPOA ja tehtävissä viikossa tai nopeammin.


Painukaa vittuun.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti