tiistai 11. heinäkuuta 2017

Anatude vs Valtava Kalu

Hei.

Kuten jo tiedättekin, on jättikokoinen penis hyökännyt Antti-Anatude-Tuiskun kimppuun RuisRockissa.

Kävimme vähän kyselemässä, tai loittoryhmä jos tarkkoja oltaisiin, miten artisti oikein selvisi tästä painajaismaisestakin paikasta, ja mitä hänelle kenties nyt kuuluu.


K.B Hei Antti, vai kutsutaanko Anatudeksi ?!

A.T Ahahahaa, tthhihihihiii juu ei mitään kuule haittaa! Senkö kutsutte vaikka Susannaksi. Ja hei itellennekii !

K.B Eli kertoisitko lyhyesti, että miten sinä oikein.....niin; miten siitä oikein sitten selvitiin, kun tuo jättikokoinen ja aivan VALTAVA(!!) penis tai katukielessä "kalu", yht´äkkiä lavalle ryntäsi ja kävi kimppuunne?

A.T ....no joo hei...kääk, siis kyllähän miekin sitä jo vähän pelästyin ja tuo yksi tausta-tanssijanihan siis saikin sydärin ja kuolikin tuossa...mutta siis niin nin joo hei, kuulkaa, kääk, siis siihen sitten ku mä just ve´in tota "Hanuri" biisiäni, nin ilmesty se sellanen, ninkö näitteki itekki, nin sellanen ihan siis vois miltei sanoo et iha S*KA ISO vehe. Ja mä sit siinä yritin jatkaa laulamista ja pyörähtelyä ja Hannurriiki vähä ylistää, ja se siihen sitten vaa ninkö punkes, kertakaikkiaan, lähemmäs ja lähemmäs. Ja sit mie ninkö kyllä aloin jo aatella et ei hitto soikoon et kyl täst on lähettävä kai haneen....ei muukaan kyl auta... ja me sit tehtiin tuolla "sisäisessä mikrofoonissa" tiimin kaa päätös et "joo, myö lähetää! Lipettii" ja mä sit vielä tuon, kuvassakin näkyvän, tanssijapartnerini Reijon kaa laitoin tai ainakin mie yritin laittaa, nin ton pienen enerkiasättee ja vähän tollasta muutakkii taikaa, josko sen sais sitten sill ninku loitomalle. Mut en kyl nyt ees kunnolla muista sitä tilannetta, et kyl se ninku niiiin nopeesti siin sit tuli ja meni ja näi.....ja me päästiin ihan hyvin siit lavalta sit vex ja sinne lavasteiden alle kyykkyyn piiloon.

K.B Ok. Ok. Joo......no mitenkäs sitten, miten tilanne sinun osaltasi päättyi tai jatkui siellä lavan takana / alla ?

A.T No siis joo et me siin sit vähä aikaa kyykittii iha hiiren hiljaa ja yx Kaitsuhan myös oksensi ja paskansikkii siinä samalla, mikä on kyl kätevää toisaalta, nin housuihin ja vähän paijallekkii. Mut mie sitä siis vaa, ja anteeks ny, mut sanotaanko et "epävirallisesti" jos käy?...

K.B ..juu, juu. Kyllä käy. Ei mitn.

A....niin nin mie siis sit vaa SITÄ lähin ihimettelee et minkä takkii sen sit piti kuitenki nin miun(!) housuihin ja takkii laskea sen ne sonnat ja paskat ja kaikki muu ...yrjö ja tällane?..Mut ei siinä sit mitään, et myö siin sit vähä aikaas ninkö hengailtii ja maattii, omassa oksennuksessa ja paskassa ...tai enimmäkseen kyl ton just ton Kaitsun, mut kuitenkin niin nin siin venattiin vähän aikaa sit iha hiljaa ja sit siihen tais tulla toi yx mun luotto roudareista, elikkä toi "Vehkeijjenpuunaaja Timppa" ja se sit ninkö vei meijät taas takas pinnalle ja äkkiä tohon limusiinnii ja se siitä sit ninkö vaa äkkii otti ja lä-hä-ti ja sillee....mut Kaitsu oli meill sit, tietenkii(!), siinä ihan siis rullasuksilla, joilla se muutenki kyl oli paikalla, nin niil se oli siin sit ninkö vedossa tai hinauksessa. ELikkä se tuli niinku sit siis siä limusiinin perässä ehkä ..mmm...emmänyttiä mitähä mie sanosii?...ehkä jotain parikyt metrii tai näi, siin jälessä.

K.B Ok...joo...uskomaton juttu kyllä !! TODELLA siis; ihan oikeasti, on kyllä aikamoinen juttu !!

A.T No on kyl joo, et ei sitä ehkä monikkaa kyl iliman kuvvii ehk ees uskois...

K.B Joo ei kyllä varmaan niin. 
No mutta tilannehan ei vieläkään ollut edes ohi osaltanne? Eli miten se sitten vielä siitäkin jatkui ? Näyttihän jo hetken siltä kuin olisitte turvassa ja kuivilla.

A.T Aahahah..joo kuule..kyllä...thAHAhaaa ai kauheeta...*huokaus*..oliha se kyll aika juttu. Ja siis myö siinä kerettii jonkin matkaa ajjaa ja ehittii jo huokasta helepotuksesta, ku sit äkättii etä "hei!? eikä oo totta?" et missä se Kaitsu on ? Kö kerta se oli siellä suksilla ollu siä perässä, mut sit sitä ei enää näkynykkää ja me oltiin siin sit kyl jo vähän ninku et "miT-TÄÄÄH?!?"...Ja kuski sit pyssäyttikkii limusiinin tienpientareelle ja mie menin iha ulos kahtoo et mihi se Kaitsu on menny tahi ehkä jopa jääny. 
Ja sitä ei kyl näkyny missää ja sitä narua tai köyttähä se oli, niin nin sitä oli vaa ninkö pikkupätkä enää jälellä ja se oli melki kö purtu poikki!
Ja ja..mie sit kyll vähä sitä kauhistui ja olin just sanomassa siinä sit kuskille ja kaikille keitä siinä nyt sit oliki siellä autossa sisällä, niin olin niille just huomauttamassa tilanteesta kö kuulu IHA HI-RI-VITTÄVÄ ääni siitä meleko lähheltä !

K.B Kääk.

A.T Juu niin o, kääk ! Mähä sanoikii kai "kääk!" siinä, ihan automaattisesti ja ninkö mikä tää siis...on ? tää..täätää? siis ninkö vaistomaisesti ! Niin ! Nin mä sillai sit huudahin kai kääk, ja olin menossa takas auttoo sissää kun se Pirulainen sit siitä kiihyttikin yht´äkkiä pois. 

K.B Elikkä sinut jätettiin siis? Siihen ? Sitten....yksin, jälkeen, kuin knalli kalliolle ?!

A.T Juu kyllä, kyl se näin on.

K.B Wau ! Onpahan uskomatonta !............mutta...mitenkä sinä sitten selvisit tänne takisin, ihmisten pariin !? Siis eikö tää konsertti ollu jossain ihan takahikiällä, sivilisaatiosta kaaaaukana ?

A.T Kyl joo, et Turussaha myö oltii...

K.B Niin Turussa joo, ok.

A.T No joo nin sithä siin kyl kävi niin et sieltähhä se tuli, pitkin sitä tietä sitten, se valtaisan kokoinen miehinen elin, jos näin voi sannoo ? Voix näi sannoo ?

K.B Täällä voi kyllä ainakin. Täällä voi sanoa kirjaimellisesti IHAN. MITÄ. VAIN!! Ja siksi onkin iroonista ettei kukaan sano koskaan mitään ! HAHHahaaa...

A...ahahaha joo..Thahaha..oijoi...no joo, mut se sit siihen alkoi kiriä myö kii, ja onnex ! Kuule onnex miullon ylleensä aina mukana ainakin yhet sukset, joilla mä vaan hiihdän, joten mie äkkii sain ne tuosta selästä, huotrastaan, ja jalakkaa ja lähin siitä sit vaan niin kovvaa kö pystyin ja pääsin.
Ja mie sit kertakaikkiaan vaa hiihin !! Mie hiihin ja hiihin, kunnes sit saavuin johonki pensa-asemalle tai tällasee, siin oli muuten Hasselhoffin Deividdikin, mut siellä mä sit pääsin puhelimee, nääs kö kännykkä oli unohtunu johonkin iha takapuolee...emmä muista kyl just ny, mut soitin siin sit tuotantoryhmälle et tulukkaa ny mie hakkee täältä "Hornan tuutista" ja jäin siihen sit venaa. Mie vaan sit hommasin vähän pullii ja pari kahviiki ja tsiigasin vähän Deividin juopunutta pyörimistä siinä huoltsikan lattialla, iha kyl hienostihan se pyörii...et ei siin mittää, se pyöri kyll kuulkaa melkolailla just kun, just eikä melkei, väkkärä ! HAHhaaa 
Mie en tiiä mut siis, ja se ON(!!) kyl sitä harjotellu, mä voin ammattilaisena sannoo et mie kyl nään, ja ei sitä voi ilman koreokraaffia niin hyvin vetää, tai pyörii, kö sekin siinä veti - ja siis niin nin mie näin mielestäin et se ninkö munkkia tai jotakkii, siinä pyöri ympäri. Polkien jalloill vauhtii ja käet se piti hienosti koko ajan kiinni vartalossa, ja koetti vaan ninkö suulla saaha sen munkin tai pullan suuhu. Se oli kyl iha hieno näky, mut en kehannu tollasta maailmantähtee sit mennä häirittee ninkö, ja nimmarii pyyttää ja tällee, ja muutenki kö olin siinä sit vähä shokissakin ja näi....

K.B joo..

A.T ..mut ei siin sitte.....sit mie vaa sain kyyin siit tähän Stadiin ja Studioon, ja tässä nyt ollaa. Syöty on toki vähän ja käyty pesulla ja näi, mut aika suoraa itse tapahtumasta tähän tultii kyl haastikseen, et en vielä kyl osaa sanoo sen paremmin..tilanteesta...ja näi...*huokaus*...

K.B No juu, no ei mitään, kiitos tästä nyt kuitenkin !

A.T Ei mittää juu, ei mittää....

K.B Juu ei ...pakko vielä kysyä että onko sinulla mitään tietoa tuon hirviön tämänhetkisestä sijainnista tai olinpaikasta ja/tai suunnitelmista ?!

A.T *pyyhki hikeä otsaltaan, tuotantoyhtiön disainpyyhkeellä*...huuuh...no. Emmie kyl osaa sanoo, nyt ainakaa en tiä sannoo, et missä se ninkö vaeltas ja näi. Et kyl tää oli nin ninkö yllättävä juttu ja tilanne ja näi....et emmätiä...kaiketi hyvä kö henkiin jäin !

K.B No juu kyllä, ehdottomasti. Ja ei tässä nyt tämän enempää olekaan sopivaa tivata sinulta. Joten "näillä mennään" kuten nykyään on tapana sanoa, jollei sinulla ole vielä itselläsi jotain viestiä kuulijoille / lukijoille ?

A.T ......kylhä mie siis voisin sanoo että; uus levy on tulos  tos.....jossakkii vaihees syxyl, et käykää hakkee !! Tai äänesttäkää mua juutuupissa ja missä näit nyt on, sielläkki siell spotifaissa ja tällasissa...*huoh*...et emmietiiä...on tää kyllä ihan omituinen tilanne...mut ...piis än laav ja tällast kaikkee..huh huh...mie koetan nyt rauhottuu...kiitos kaikille..

K.B Juu kiitos kiitos vain.
Kiitos Antti "Anatude" Tuiskulle ja lukijoille, kuulijoille ja katsojille.

Kapteenin Blogi, ja loittoryhmä, kiittää ja kuittaa näiltä osin ja tältä erää nyt ja tässä.

Seuraavassa vielä vähän kuvia paikanpäältä.

Joten "näihin kuviin, näihin tunnelmiin".

1. Tässä vaiheessa kaikki meni ja eteni vielä ihan niinkuin pitikin, ja Analle räätälöity tyylikäs mikkitelinekin kesti kovan keikan kovan rääkin...mutta sitten alkoi tapahtua jo TODELLA kummia...


2. Tässä on Lehdistön Virallisen Valokuvaajan taltioima otos juuri siitä hetkestä, mistä olikin puhe ylempänä, kun Anatude koetti säteellään puolustautua kookasta ...tunkeilijaa, vastaan - mutta joutui kuitenkin luopumaan leikistä ja lähtemään pakosalle.


Tässä kaikki tältä erää.


Näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti