sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Sikojen Uusimmat Edesottamukset 30.07.2017Niin nin...tässä on.


Joo-o, joo-o, iha jees. Iha jees.

Koska on tuo ^ ei ole Kaaosta ja Anarkiaa. Kaikkihan nyt tämän tietää !
Jaaha noniin, TÄMÄ aihe.

Kuten sanoin, ei "Poliisi" tykkää rehellisemmästä, luonnonvaraisesta, versiostaan eli ns "villisiasta". Joka on paikoitellen jopa tyhmempi ja ajattelemattomampi ja karvaisempikin, olento kuin tavallinen Kyttä / Sika.

Ja kuten näette itse otsikosta, Poliisi-Sika on ihan rehellinen ja sanoo kuten asia ON eli että "villisika" käy loukkaantuneena armotta vain päälle, kun taasen Perus Sika vetäytyy ulisten, ja kauhuissaan, partioautonsa suojaan, joka saattaa olla luodinkestävä tai olla olematta, ja vaikeroi ja mylvii kunnes laumansa kuulee hätähuudot ja saapuu uljaana ja usein myös sukupuolielimet kiihottuneena ja paljaan, paikalle aiheuttamaan lisää Kaaosta ja Anarkiaa, jota he siis itse asiassa ESTÄVÄT ! Kuten kaikki tietävät !Siat häiritsi Stadin liikennettä.
Perus Kamaa.Kytänpaska vailla iho tai kulmakarv..ei, venatkaas ?.. Ei siis; kyttä ajeli maijalla pierussa. Perse olalla. Kännissä.
"Vanhassa humalassa". Pellit seis. Kankkusessa.
No biggie.


Jaaha, ahaahahaaa, ja sitten vielä tämä tämmöinen.
Viehättävä ja hauska pikku-uutinen; eli villipoliisit on käyneet vähän biitsillä ja yllättäneet mökkeilijät. Siitä rannalta, toljottamasta, miniatyyrinen mulkku paljaana ja makkaraa rillissä ja kaljakolpakko kourassa, ja lihava ämmä happamana taustalla saunaa lämmittämästä.

Taustalta kuului, ehkä Taivaalta, Village Peoplen "in the navy".

Aavemaista.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti