tiistai 25. heinäkuuta 2017

Tilanneraportti 25.07.2017 (Tuijottaja Keitz)

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 0.50 25.07.2017

HÄLYTYS !!
Kimppuumme on hyökätty !!

...........tai ainakin luulisimme näin, mutta emme voi ihan täysin varmaksi kyllä sanoa, kirjattakoon Viralliseen Pöytäkirjaan / transkriptiin.


Mitään ei toistaiseksi ole tapahtunut, mutta vain hetki sitten tämä tällainen olento.....ilmestyi yht´äkkiä komentosillalle.

Siinä se vain toljotti ja seisoi kuin pylväs. Kuin jokin aivokuollut idiootti, kuin jokin lobotomisoitu tolppa, kuin tikku sonnassa ja zombi.

Tätä kirjoittaessani nyt, täällä valmiushyttini suojissa, jonka ulko-ovelle ovat kaikki muut päällystön jäsenet pakkautuneet tiiviisti kuin sillit suolaan, ja laimean paniikinkin vallitessa, seisoo ja tapittaa tuo olento tuolla ulkona edelleen !!
Datakin on tästä vierailijasta erittäin kiinnostunut, ja tuijottaa sitä herkeämättä takaisin, kuin ...kone.... No mutta kuitenkin, en voi olla myöntämättä että tämä on myös sangen mielenkiintoistakin seurattavaa. Tällaista tuijotuskisaakaan ei usein aluksellamme näe, edes viimeisen kakunpalan ympärillä.


Epäilen että kyseinen vieras voi olla joko a) Epäkuollut, heitä aina sillointällöin pelmahtaa kuin tyhjästä, vierailemaan aluksellamme ja heillä on toden totta, tapana vain tuijottaa ympärilleen kuin zombi ja kaiketi vain kerätä tietoa, tai sitten hän / se on b) ns Q-jatkumosta jokin.........mieletön kuvajainen. jokin hirveä ja mysteerinen. Jokin millä ei ole enää juuri yhtään rahaa, ja takanaan paljon huonoja valintoja. Ehkä hänet aiotaan ulostaa jatkumosta ?!

En tiedä vielä, mutta pidän teidät ajan tasalla jos merkittäviä muutoksia tapahtuu.

Kiitos ajastanne.Kapteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti