keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

2 iimäkin käyttäjää

Kun Applen käyttäjät ovat aina olevinaan niiiiiiiiiiiin vitun khuulia, niiiiiiiiiiiiin vitun ylevää ja tyylikästä ja vähän älykäämpää ja tasavertasempaa ja mitä vielä, kun sä tai jopa MÄ !! Niin aattelin muistuttaa näistä kahdesta vitun rumiluksesta !!

Silllä löysin / tuubi löysi minulle, nämä kaksi aivan häkellyttävän, ihan-vitun-rumaa, oliota jotka edustavat jotakin, omaa, rotuaan....
Eli tuollainen ^ lähes yksi-silmäinen neekeri ja sitten ! Sitten itse piis-dö-resistaans eli jopa mongooliksi Erityisen Ruma vitun äklötys ja pallinaama.

Kattokaa sitä !! Jumalauta kattokaa !!
Ei vittu ihme että tuollainen mieluummin "renderoi videoita" mitä ikinä vittua sekin sitten lie, sisätiloissa, kuin menisi ulos ja tulisi nähdyksi ja inhottaisi IHMISIÄ. Tuolla vitun pullaposkisella, kaurakeksiä pyöreämmällä, ja taikinaa turpeammalla VITUN mongoolin mongoloidilärvällään !!
Hyi kristus vittu !

TUOLLAISET ...THAHAHAH AHa.a...ahahah sori, oli pakko puhjeta nauruun !! AHAAHahaaaaaaaaaa Applelaiset, niin nin; TUOLLAISETKIN mutanttienkin maailmasta hyljeksityt vitun kuvatukset ja rumat vitun vitut, käyttää niitä "superkuuleja" ja tyyyyyylikkäitä ja fiksuja Äplelaitteitanne !

T U O L L A I S E T !

Tuo mongooli KEHTAA saatana kutsua itseään riisinjyvä nimellä, kun se ON jo pelkkä vitun naama, pikemminkin säkillinen puuroriisiä !


K R I S T U S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti