keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Stadin tunnelit & Ryssä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707182200272772_u0.shtml

Ei vittu...ei ... .voihan jukolauta miten typerää perkeleen paskasakkia nuo ryssät on.

MIIIITEN lapsellisia ja pullistelevia ja kusipäsiä ne oikein VOI olla ?!?!
Vitun pullosilmäiset känniset jurakautiset hyödyttömät typerät muulit ja juntit.


- Tähän liittyen tekee mieli esittää omahyväisille(?) suomalaisille sotilaille yksinkertainen, jopa lapsellisen naiivi kysymys: mussukat, millä vuosituhannella elämme? Miltä pommituksilta teidän maanalaiset tunnelinne pelastavat? Luuletteko, että rajallenne raahataan jostakin venäläisestä museosta ZIS-3, 76-millinen tykki vuosimallia 1942? kysyy Radio Sputnikin toimittaja Vladimir Bytškov kirjoituksessaan. "

Ite asiassa, Venäläinen Veli; tuo on melko TÄSMÄLLEEN se mitä MINÄ "luulen" että kävisi. Tismalleen !
Jostain teidän vitun tunkiollaelävien juoppojen romuvarastosta haettaisiin pölyn ja känniläisten seasta jokin surkea, kurja ja koliseva romumetallin ja pellin, juuri ja juuri koossapysyvä kasa, ja kärrättäisiin suomlannin rajalle.

Jossa se yskisi ja savuttaisi ja puhisisi ja jossa sen käyttäjämiehistö mekkaloisi kännissä siinä ympärillä ja ylistäisi "Suurta Johtajaa"nsa. typerät vitun paskat.


"- Täytyy suositella suomalaisille sotilaille venäläisten Iskander-ohjusten taistelukuvausten lukemista. Ne eivät kykene pyyhkimään pölyksi pelkkää kaupunkia, vaan kokonaisen maan, Bytškov uhoaa."

Täsmälleen näin; radiossa kiekuva ryssä UHOAA. Luultavasti votkapäissään.

Mikä siinä onkin että kaikkein alisteisimmat ja "statistisimmat" eli idiooteimmat ja ajattelemattomimmat on aina ne jotka uhoaa jonkin "maan" - jota EIVÄT itse omista, sotilaallisilla kyvyillä ? Kuten P-Koreassakin esim.
Kai se on se kun ei OLE mitään muutakaan, ei ole ELÄMÄÄ eikä vapautta, ei järkeä sielua eikä tunnetta, on VAIN "lakeja" ja muita Virallisia vitun Käskyjä ja Määräyksiä ja muuta Viranomaisten ylimielistä vitun Määkimistä.


Ja kuten tuolla kommenteissakin kysytään; miksi ryssät tuosta välittää mitään, suuntaan tai toiseen ?

Se on kuin jokun Kake rakentaisi itselleen bunkkerin takapihalle ja kun naapurin Rane kuulee siitä kaupungilla, hän uhoaa itkun sekaisen raivon tilassa puhelimeen "kaikille jotka nyt vaan sattuu KUULEMAAN tän!" että hän voisi romahduttaa Kaken bunkkerin sen niskaan jollakin vitun PainavallaPaskamöykyllä jos vaan haluaisi. Kultaseni !

Ai miin; KUINKA vitun NAURETTAVN lapsellisia ryssöt oikein VOOOOI olla, ja miten sikahuonolla, SUPERhuonolla itsetunnolla varustettu !?!? Se on jo uskomatonta.

Todella !
Mutta slaavi-aasialainen on slaavi-aasialainen; se on primitiivinen tyhmä ja hyödytön vitun kollektivistipaska. Ja koska ei uskalla eikä pysty eikä kykene iskemään omia kiusaajiaan eli "Johtajiaan" vastaan, se kiukuttelee kaikille muille ympärillään ja niille joiden katsoo jotenkin olevan "allaan". Se räiskyy ympäriinsä koska PELKÄÄ liiaksi sitä ainoaa OIKEAA KOHDETTA. Eli "poliitikkoja" ja kyttiä yms paskarottia.


Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti