lauantai 29. heinäkuuta 2017

"Laista" ja kytistä ja filmikin taas

https://www.youtube.com/watch?v=3oxwiBTyIN4Otsikossa sanotaan "illuminati" mutta tällä ei ole MITÄÄN tekemistä sen kanssa, katsoin vain ihan mielenkiinnosta.

Video on puuduttavan PIIIIIITKÄ katsoa kokonaan ja vasta ihan lopussa tuo puuveistos pääsee lähellekään mitään Itse Asiaa.

Ja sen asian takia tuon tähän "linkitän".


Hän nimittäin kaiken tuon vimmatun ja kiihkoisan esitelmänsä lopussa mainitsee Mooseksen ja "Lain"!

Ja yhden uudenlaisen tulkinan siitä MIKÄ vittu se on ! Mistä kaikki AJATTELEMATTOMAT ja tunkkaisen keskinkertaiset, apinaksijääneet, typerät vitun samojedivillit(kin) aina jankuttaa. "Laki sitä ja laki tätä ja täytyy nääs olla laki koska....blääblääblää" se on loputonta.

Mutta TOTUUS on ettei KUUUUKAAAAN heistä ole KERTAAKAAN, koskaan, pysähtynyt ja AJATELLUT asiaa ja päätynyt SEN JÄLKEEN siihen lopputulemaan että "jep! Laki on jotain tarpeellista ja ehdottomasti hyödyllistä ja hyvää!".
Noin ei ole KOSKAAN käynyt, missään, maaplaneetalla, missään, koskaan.
Sanoo siis MINÄ, tämä ei ole vielä tuon videomiehen sisältöä vaan MINUN.

KUKAAN teistä muuleista ei ikinä TIEDOSTA tai AJATTELE. Se on liikaa vaivaa, etenkin jos siihen ei ole luonnostaan taipuvainen ja geneettisesti sopiva ja sikäli PÄTEVÄ. Kuten minä OLEN.
Siltikin KAIKKI TEISTÄ on koko ikäni aina änkyttänyt ja aukonut päätään minulle; et sä o sitä ja et sä tiä tätä ja kyllä mäkin vittu jos säkin jne jne jne jne. Muttei se ole niin, vaikka kuinka härkäpäisesti niin USKOTTE.

Minä OLEN teitä terävämpi, and that´s it. Ja JOS se mitä sanon ei miellytä, se johtuu siitä että TOTUUS ei miellytä. Sillä ei ole mitään tekemistä minkään nimeltä "vittuilu" kanssa, tai sen että minua kiinnostaisi sinun typerä simpanssin lärväsi, eli "kasvojesi menetys". Vittu MENETÄ ne ! Saatat EDETÄ johonkin vitun iljetys.
Idiootti.
Imbesilli.
Kyttä.
Käpyaivo.
Kommari.
Kollektivisti.
Laumanjäsen ja muuli.
Heimomentaliteetilla riivattu kääpiö.

Haista vittu paska !!

PERKELE !! Nyt alan jo ärsyyntyä..mutta eniwei.
TE sanotte "laista" ja säännöistä mitä sanotte, VAIN(!!!!!!!) koska TEILLE ON SANOTTU.
Siinä kaikki. The end of story.
Thät´s it - sen pituinen se.
Te ETTE OLE ajatttelijoita ja havaitsijoita kuten minä, ettekä siksi ikinä.....havaitse ja ymmärrä mitään. Te vain ajelehditte tympeän ja aivokuolleen LAUMAN mukana. Laumaa johtaa AINA naaras. Naaras on AINA tyhmä, ja väärässä ja loputtomassa paniikissa ja levoton.
Te olette AINA VÄÄRÄSSÄ. joka Sukupolvi, tuhansia ja kymmeniätuhansia vuosia, miljoonia ja kymmeniä miljoonia. MIKÄÄN ei muutu eikä parane TÄMÄN TAKIA.
"Lain" takia.

Kytät siis, ergo, estävät KAIKEN etenemisen ja kehityksen ja mitä typerin ja levein vitun simpanssin virne läskipäisellä idiootinlärvällään, johon tulisi pistää iso LUOTI eikä mitään vitun ihailun suudelmaa. Saatanan typerät perkeleen pikku kyrvät.


Kuten minä olen sanonut ja sanonut ja toistanut; kytät pysyttävät ja pakottavat KESKINKERTAISUUTTA ja mitätöntä alistuneisuutta ja pelkurimaista nahjusta jne. SE on niiden ilkiöiden ja paskahousujen kusipäiden TODELLINEN "työ". Eikä ne KAIKKI välttämättä TIEDOSTA tätä edes itse.
Kytät, kuten tiedetään kaikkialla tällä planeetalla, EIVÄT ole mitään mitä voisi kutsua "älykkääksi" tai "ajattelevaksi" tai "tietoiseksi" tai "moraaliseksi" tjns.
Kytät on silkkaa seinähullua ajattelematonta tunteiltaan ääri-vääristynyttä pahuutta. Suustaanvaahtoavaa, korvistaan höyryävää OLETTAVAA villi-imbesillin kiihottunutta kaahotusta pitkin viidakkoa iso keppi tanassa ja sotanaamari päässään. Ei MITÄÄN muuta,
Ei M I T Ä Ä N.
Mi-tään.

YHTÄÄN mitään muuta.

-

Mutta niin, tuota video. Siinä tuo kiihottunut nörtti, tai mikä lie tuo höhlä ON, sanoo että Mooses haki sen jonkin vitun "lakinsa" vuoren huipulta jne, periaatteessa vain koska oli muita jutkuja älykkäämpi ja KOKOSI niiden muiden perinteiset TAVAT ja perinteet joksikin NIMELTÄÄN "laki".
Menikö TÄMÄ perille ?
Eli "Laki" on kokoonkeitetty, TIIVISTELMÄ siitä mitä HEIMO™ on ....vain tavannut tehdä. Siinä ihan kaikki.
Joten taaskin; mitä tekemistä tuolla on MORAALIN ja HYVYYDEN ja sen mikä OIKEIN ON, kanssa ?! Hei ?! MITÄ tekemistä !?
HEIMO, on tyhmä. HEIMO leikkelee pippeleitä ja niitä toisia. HEIMO syö apinoita ja riehuu taikauskoisen paniikin vallassa pitkin VIIDAKKOA. SE. ON. HEIMO.
SE. ON. "Laki".
SITÄ   TE   P A L V O T T E.

Uskokaa nyt jo perkele kun minä SANON näin.

Vittu te olette ALHAISIA. Ja minä niiiiiiiiiiiiin INNNHOAN teitä, kuten jokainen oikeasti ÄLYKÄS ja nerokas jne. Me päädymme VÄÄJÄÄMÄTTÄ inhoamaan ja vihaamaan teitä KAIKKIA MUITA ja SYVÄSTI !!!! Toki voi olla poikkeus YKSILÖITÄ, mutta TEITÄ me inhoamme.

Mutta hieno hoksaus tuo on kyllä, täytyy myöntää. Mooses oli "jutkujen nero" ja tuo tarina on vertauskuva siitä että hän vain kuten minäkin; TARKKAILI kaikkia muita koko ajan ja haukan katseella ja kokosi siitä sitten, paljolti kuten minä tämän Blogin, tuon juutalaisen totalitarisminsa eli "Lain".
Eli; käyttäydy kuten HEIMONVANHIMMAT eli villineekerit läskipäät älykääpiöt HALUAA ja UNOHDA viisaus ja oma älysi ja SUORA TIETO deus ex.
Mutta enhän minä sitä tee vaan POLTAN sinut ja heimosi ja "lakisi" mieluummin, ja kaikkoan taivaanrannan taa kera kaikkien tarpeeksi kykenevien ja tietoisten. SEN minä teen !

SINÄ ja TE, voit ja voitte, jäädä siihen savannille kyykkyyn, ison PADAN ääreen, keittelemään villikoiraa ja kuivaa ruhoa, MINÄ tulen sitten siitä yli joku kerta aluksellani, matkalla vaikkapa Andromedaan tjns.

-

"Heimonvanhimmat" syö paskaa. Fakta.

-

Mainittakoon muuten myös, että TUO mitä tuon mukaan mooseksen perseenreikä TEKI, on TÄSMÄLLEEN se, iroonista kyllä(!!), mitä suomlantilainen jästipäinen känniintaipuvainen vitun iljettävä idiootti ja älykääpiö samojediapina ei VOI. VITTU. SIETÄÄ.

Finuiitti saa raivarin ja hepulin HETI jos sille esittää selkeästi hänen oman "kaavansa". Johon minä olen KOKO IKÄNI sangen helposti pystynyt, ennustamaan teidän käytöksenne, paitsi kaikkein terävimmän ILKEYDEN, SE on täytynyt OPPIA, mutta muutoin.

Ja toisin kuin te Heimolaiset LUULETTE, ei teille ole minkään valtakunnan OIKEUTTA PAKOTTAA jokaista syntyvää lasta ja sukupolvea seuraamaan edeltävien tyhmyyttä ja alkeelista pahuutta ja väärää maailmankäsitystä.

SE. ON. VÄÄRIN ja pahaa ja ilkeää ja ns "rikollista". Mutta rikollista niin että sillä on jotain vitun VÄLIÄ eli rikollista OLEMASSAOLON ja universumin sisäsyntyisiä kaavoja ja "sääntöjä" vastaan. Se on "Jumalaa vastaan" - vaikka niin olen minäkin mutta ihan eri kantilta kuin te, ja omista syistäni, mutta minä myös TIEDOSTAN SEN ja SANON SEN.
Minä olen tullut INHOAMAAN sitä "tyyppiä". Minä MURHAISIN sen jos voisin, minä vihaan sitä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tulisesti, niin paljon.
NIIN.
PALJON.

Jos minunlaisiani valaisijoita ja opettajia ei olisi ollut, eikä Da Vincejä ja Tesloja yms, te eläisitte ihan tasan 1000%:sesti edelleen kuten Aussien Ab-Originaalit imbesillit ali-apinat.

Ja siihen te pyritte AKTIIVISESTI TAKAISINKIN, koko vitun ajan ! "Viherjytky" on siitä yksi suorin ja näkyvin ja selkein todiste.
Alkeellisuus houkuttaa. Vasureita ainakin.

-

"Laki" PAKOTTAA kaikki NEROT(kin) kyyristelemään luolassa ja elämään kuin jokin vitun 1850-1950-lukulainen idiootti kommari, lukutaidoton kolhoosissa värjöttelevä vitun villi-ihminen.

"Lailla" ei ole kerta-vitun-kaikkiaan minkäänlaista tekemistä HYVÄN ja PAHAN, oikean ja väärän, kanssa. Ja ajatelkaa edes yhden ensimmäisen kerran sitä YLIMIELISYYDEN ja Hybris-megatyperyyden tiivistymää ja määrää, mikä niiden paskapäiden mulkkujen päässä vallitsee, jotka saata KEHTAAVAT alkaa MÄÄRITELLÄ em. kaikille muille ! Vittu MITEN pöyhkeä ja super-röyhkeä ja olettava imbesilli sitä VOI ola ?!!
"poliitikon" ja "tuomarin" ja "kytän" typerä !
Sen verran ainakin.

"Poliitikot" yms KATSOVAT ITSE(!!!!) olevansa kykeneväisiä ja OIKEUTETTUJA, teidän tuellanne toki..... - tulkitsemaan milloin mitäkin vitun kananluita ja ennusmerkkejä perseistään ja kaljatuoppiensa pohjalta, ja päättelemään sitten niistä MIKÄ oikein on ja mitä TEHDÄ tulee ja miten toimia tässä ja tässä ja tässä tilanteessa. Ja siitä se sitten laaaaaaaaaaaaaaaaaaaajennetaan koskemaan kaikkia, vaikkei niin voi tehdä kuin omassa päässään, ja KYTTÄ on se pikku paskarakki joka verta nokastaan kerjäten käy viattomien sivullisten kimppuun ihan kuten KAIKKI rikolliset, ja PAKOTTAA kaikki seuraamaan HEIMOPÄÄLLIKÖIDEN yhdessä ja keskenään PÄÄTTÄMÄÄ "moraalia".
TÄMÄ on teidän MORAALINNE !!

Älkää vittu sanelko minulle MORAALISTA mitään, vitun apinoiden planeetan asukkaat !

Teidät pitäisi Kristus sentään POLTTAA ELÄVÄLTÄ koko sairas sakki. Koko vitun rienaava apinalauma. Koko saatanan sirkus.


Jos "Lakia" seurattaisiin vielä orjallisemmin(!) kuin nyt, pukeuduttaisiin nyt edelleen jos ei vain viikunanlehtiin niin maksimissaan johonkin Viktoriaanisen Tiukkaperse-Tiukkapipo Englannin särmikkäisiin pitsivaatteisiin ja just-eikä-melkein "etiketin" mukaan - ja nyrpisteltäisiin kuin jokin vitun engelsmannin rumilus 1700-1800 lukujen öljymaalauksissa. Typerissä vitun pellenvetimissään, ja paskannettaisiin kuten vasurit tulee esittämään TULEVAISUUDESSA että tulisikin paskantaa, eli takapuoli vain fönäristä pihalle ja siitä vain; paskantamaan katuun / kadulle.
Kuten neekerten palatseissa ja linnoissa tehdään. Tai ainakin "presidentiaalisissa" versioissa noista. Tokihan niillä on "räppäreillekin" omat luxuslukaalinsa.
Mutta niistä en tiedä, niissä voi vallita jotkin VIELÄ alkeellisemmat ja ankeammat olosuhteet ja "säännöt". Ehkä siellä vain ulostetaan suoraan toisen neekerin suuhun ? Ja näin säästetään myös safkassa ?
Huu nous. Mutta tuo ON TULOSSA vielä tännekin, mark my words, ja sen esittelee "ekoloogisena vaihtoehtona ja ratkaisuna" "ihmis ja luontoystävällinen Vasemmisto".

Ja toisaalta; kytät vain haluaa uhota ja alistaa ja kiusata ja kovistella, koska ovat uhoavia ajatuksettomia koneita ja typeriä machoja imbesillejä vailla sielua, kuten jokin hyönteislaji(!?), ja koska ovat vain yksinkertaisesti mulkkuja ja kusipäitä.
Ja EHDOTTOMASTI pelkureita !! Ai miin; jos löydätte Poliisia paskahousuisemman Luciferin "elämänmuodon" jostain niin ilmotelkaa !

Keskiverto "rikkolinen" eli MUTANTTIkin on paaaaljon urheampi vihollinen ja uhka ja vastus kuin yksikään kyttä !!
Mutantit voi HELPOSTI käydä päällesi ihan YKSIN ja ASEETTA !
Mutta kyttä ?.....Jos painat yli 30Kg ja olet pidempi kuin sata senttiä, ISOKIN kyylä miettii kahdesti...........sitten kolmasti.....sitten perääntyy ja pieraisee nyyhkyttäen paniikissa ja palaa VAHVISTUSTEN kera uhoamaan ja pullistelemaan ja koettaa pakottaa KAIKKI paikallaolijat näkemään ITSENSÄ jonain a) ihmeellisenä ja epätavallisena ja varteenotettavana ja b) urheana ja kovana jätkänä / äijänä tjns. MITÄÄN noista YKSIKÄÄN heistä EI OLE. Ei ole ikinä ollut, eikä tule koskaan ikinä olemaan, he INHOAVAT niitä jotka OVAT mitään noista, kuten esim MINUA.
Ei sillä että olisin juurikaan ollut tekemisissä niiden kanssa, mutta olen vitun älykäs ja päättelen yhdestä asiasta nopeasti MONTA asiaa ja yhdestä REAKTIOSTA kaikki LOPUT reaktiot, ja se vähä mitä olen skouden kanssa ollut tekemisissä - vahvistaa kantani. Ne ei diggaisi minusta sen enempää kuin minä niistä.

Sitäpaitsi asia on ITSESTÄÄNSELVÄ, ei sitä tarvitse "selvitellä" sen kummemmin ja enempää. Kyttä ei tykkää minusta kuten suurin osa naisistakaan, ne INHOAA sitä mikä YLITTÄÄ heidän BIOLOOGISESTImäärittyneet RAJANSA ja köykäisesti ! JA NAURAEN. Niitä ärsyttää kai itseäänkin olla niin vitun inhottavia ja tyhmiä, lihavai ihrapäisiä talipalloja ja paskakasoja ja köntyksiä.
Kai si vituttaakin..? en tiä. Meiks sens.

Koska ne INHOTTAA minua, ne inhottaa itseäänkin. Uskoisin näin olevan.
Kun jokin oksettava katsoo itseään(!) peilistä; hän näkee jotakin OKSETTAVAA. JA KENELLE sen VOI kostaa ?! Luojalleen ?.......not so much. Minulle ja kaikille ympärillään ?....now we´re talking ! SE kuullostaa jo paaaljon paremmalta ja mahdollisemmalta.

Ja NÄITÄ te KUNNIOITATTE ?!?
TEITÄ mä EN kunnioita.
Kumpaakaan LAUMAA teistä.

Vittu ajatelkaa; te elätte LAUMASSA !! AHAHAHA ...thahahaaaaaaaaa ! Kuin jonkin luontodokkarin elukat ! HAHAHaa lol, laumassa !
THAHAHA HAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Lauma, parvi, katras, pesue jne.....oi luoja sentään. Mikä vitun rääsyläisten APINOIDEN kokoelma.

- - - - -

Samojedijutkut; TEIDÄN "lakinne" ei koske minua. Ei ikinä koskenut eikä sido eikä tule sitomaan. PAINOVOIMA esim koskee, se on FAKTA. Teidän houreenne on TEIDÄN ja kai sitten niiden jotka sen jostain syystä HYVÄKSYY itse itseään koskemaan, ja selkeästi ja mieluummin tietäen KAIKKI saatavillaolevat faktat ja asianhaarat ja mietittyään AINAKIN yön yli.

Muutoin olette KAIKKI "rikollisia". Mutta tämän te jo tiedättekin saatanan rähjäiset pikku paskat.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti