torstai 6. heinäkuuta 2017

Gans Än Rouses - Hämeenlinna 01.07.2017

Katsoin kuten lupasin, noita pätkiä tuubista.
.......Tuo äijä, tuo Äxl, se on kuin se olisi ihan tasan oikeasti jonkunnäköinen parodiahahmo, mutta jota esitetään melko tosissaan.

Se näyttää jo kuullostaa Conan O´Brienin esittämältä pilahahmolta, ja ilmeilee ja elehtii melko täsmälleen samalla tavoin.

Se näyttää joltakin kusenpolttamalta irvistelevältä, isosieraimiselta Brittiläiseltä "hitutötteröltä" keikarilta ja hytkyy mahansa kanssa kuin olisi edelleen parikymppinen, vaikka onkin sen ja muutaman ylimääräisenkin vuosikymmenen vielä siihen päälle.
Se on jo lähestulkoon irvokas !
Kuten meidän kotoinen Kaija Koomme.

Muttei niin paljon pahaa, etteikö jotain hyvääkin, sillä toimiihan tuo sen oudohko kauntrimusiikkijuttu sentään jotenkin.
Vääntelehtii ja kääntyilee ja säntäilee juoksuun ja yht´äkkiä pysähtyykin välillä, kuin jokin vainoharhainen hätääntynyt kehari.

Nuo sen (takuulla TEKO) hampaat on jo vähän yäääääk!! Ne on liian valkoiset, kuin seessar millanilla. Se on se koira-raiskaaja, älä suotta hae Guuklella. se tyyppi.

Wanha kunnon juutalainen Släsh. Se on juutalaiseksi lähes ällistyttävän ISONoloinen möykky. Ja Möykky sopisikin sille ihan hyvin nimeksi.
Sillä on kuin liian isot hartiat ja käsivarret, muutoin normaalihkossa kropassa. Ehkä silti vähän pulskahkossa.
Ja täytyy myöntää että äijä on tottavie pysynyt uskollisena tyylilleen viimeiset sata vuotta putkeen ! Kuten Äxelkin. Mitä sitä suotta muuttamaan ?

Ihan hyvin se soittaakin kyllä, välillä vähän yksinkertaista jankutusta, mutta sitähän "rokki" paljolti onkin.

Mutta jeees.....on tuo khuulinnäköinen lava sinänsä, ja tuo kaikki on nykyään jo niin khuulia muutenkin. Kaikki valot ja tuo näyttö jne, se alkaa jo muistuttaa sitä mitä sen olisi pitänyt aina ollakin.
Samoin kaikki nuo tulenlieskat ja ilotulitukset, melko huippua . Oikea Amerikkalainen Sirkus.
SE minulle tuosta tulee mieleen.

Sellainen HUOMIO tuosta täytyy tehdä että; ällistyttävän hyvä kuvanlaatu on tuon perusteella ii-puhelimen videotoiminnossa !! Härre vitun gyyd !!! Olen melko järkyttynyt ja aidosti otettu, että moni noista videoista on todellakin kuvattu VAIN iipuhelimella !!

Siellä on näköjään muutkin ällistelleet samaa asiaa, mutta kai se sitten on perkele oikeasti HYVÄ tuollaisen. Jopa ÄÄNI herran tähden, on yllättävän hyvä niissä. Jopa lähellä lavaa kuvatuissa videoissa.
Alan jo harkita aifounia itsekkin !!! (Läppäisen itseäni myöhemmin).


Ja sellainenkin HUOMIO että; jos viittitte nin ÄLKÄÄ pistäkö mitään helvetin Karjala-lippiksiä tuollaisin tilaisuuksiin. Ne näkee ne esiintyjätkin myös TEIDÄT !! Ja te edustatte silloin Meitä Kaikkia, joten EI junttikledjuja !!
Yhtenä Iltana on lupa vähän "tälläytyä". Se EI OLE mitään vitun "homoa". Vaikka jos niin ajattelisi niin koko tuo bändihän olisi kai melko homo.

Eniwei, ihan jees. Keikka siis. Näiden videoiden ja kommenttien -perusteella. En tosin ole ikinä Gannareista tykännyt, lähinnä kai inhonnut ja ollut välinpitämätön, mutta whateva.

En siltikään olisi mennyt.


Lisäys 06.07.2017 Klo 14.05

Tämä ei toki ole tuolta, mutta tuubi tarjosi tätäkin katsottavakseni ja katsoin, ja wau ! Maik Monrouhan oli TODELLAKIN irti, ja liekeissä. Tuo on jo melkoinen "veto" kokonaisuudessaan.

https://www.youtube.com/watch?v=zWZIgQKScXw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti