torstai 20. heinäkuuta 2017

Videolinkki "Marsin Sivilisaatio"

https://www.youtube.com/watch?v=ajqY9WgKGqAAncient Human Civilization Evidence on Mars? VIDEO - Congressman Asks NASA Executive About Ancients


Ihan hyvä video iteasiassa.

Tykkään eritoten tuosta maininnasta että kaikki nämä keskinkertaiset kuhnurit on hidastaneet todellista kehitystä ja edistystä vuosituhannet.
Vaikka kuinka me NEROT koetamme idiootteja valaista, niin ei ! Vittu kun ei nin ei !

Nauroivat ilmeisesti Teslallekin jo 20-luvulla kun äijä kuvaili ihan plein än simpl; modernin kännykän. Jokapäiväisen langattoman ja kuvaa äänen lisäksi sisältävän kommunikoinnin yms.

Tyhmät TIETÄÄ aina, vuoren varmasti, kaiken.


Laki koskee meitä kaikkia! Sinuakin ! JA se on hyvä ja tarpeellinen!

Ei lentokone lennä / tule toimimaan !

Ei rock´n´roll menesty, se jää vain kuten televisiokin, väliaikaiseksi villitykseksi !

Ei satelliiteilla voi kommunikoida helvetin hölmö !

Ei käsiä tarvi pestä! Vitun homo! Kyllä lääkäri kuule tietää ! Kyllä kroppaan voi koskea sisään just sellasilla kourilla kuin mitä ne nyt sillähetkellä on, vaikka olisivat juuri kourineet koiran persettä !

Ei kuoleman jälkeen ole enää mitään ! Ei ole kuoleman jälkeistä elämää ! Paitsi jos USKOT! Niin Jeesus ehkä Pelastaa...joltakin ! Ja sitten on kuolemankin jälkeen elämäää ! Muttei muuten o. Paitsi jos maksat kirkollisveroa etkä elä, et kiroile tai syö hyvin tai nuku sisällä vaan pusikossa, ja jos kuuntelet Marxia jne.

Täytyy vain totella ja kuuliaisesti kuunnella ! Sitä tietä Edistykseen ! Ja ei, näsäviisas kakara; ei vain "Herrojen kukkaron edistykseen" vaan ihan vain Edistykseen !

Täytyy olla Maita ja Kansoja, ja niillä "Politiikka" ja "Johtaja". Ette te itse, itsenäisesti ja YKSILÖINÄ mihinkään pääse ja pysty !

Jne jne ad NAUSEAM !!

Mutta kuitenkin, tsiigatkaa. Tuokin on melko hyvä kanava, olen sitä alkanut tässä katsella aina satunnaisesti enemmän ja enemmän.
Ja on hienoa että edes joku "Virallinen" on kysynyt jotain noin päivänselvästi kiehtovaa ja kiinnostavaa ja itsestäänselvää, johon keskinkertaiset typerät aivottomat talipäät idiootit TIETENKIN vastaavat kuten aina kun viisas avaa ylivertaisen suunsa; he nauroivat. Tai pidättelivät naurua.

Tosin tuo äijä ei ole luullakseni "ylivertainen" - mutta hän sai nyt kunnian kysyä jotain mitä ylivertainenkin kysyisi, ja johon pyrkisi ITSE saamaan vastauksen, mutta sen pyrkimyksen ESTÄÄ ja katkaisee; keskinkertaisen typeränä vellovan massan ja lauman ja heidän "Johtajiensa" ja kyttiensä ja "lainsäätäjien" demoninen typeryyden, tukahduttava, imbesilli-tyrannia. Ja loputon ja aggressiivinen, täyslaidallinen vastustus.


Haistakaa kaikki vittu.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti