lauantai 29. heinäkuuta 2017

Katsokaa tämä video (eritoten "Poliitikot")

https://www.youtube.com/watch?v=IpXVoSZyHXMJordan Peterson: Why Globalism Fails and Nationalism is Relatable

"Poliitikot" HUOM !! Katsokaa, sikäli kun ymmärrätte englantia, tuo ^ video ja vittu kuulkaa joka vitun itsestäänselvä sana !!
Saatanan tympeän typerät ylimieliset vitun läskipäät.

Miten voi olla niin tyhmä ettei tuota käsitä itse jo alunperinkin ? Vai oletteko te vain yhtä vitun tyhmiä kuin nämä vitun määkivät kollektivisti-Jantelaki-muulit "äänestäjänne" vai kenties vain psykopaatteja jotka eivät ylipäätään VÄLTIÄ ?!?!

Se on jokin noista tai kaikki.
MINUN on nerona ja "Mahatmana" sangen vaikea iroonista kyllä KÄSITTÄÄ niin typerää ja pientä, ylimielisyydestä kiehuvaa apinan päätä joka voi edes KEKSIÄ saati sitten SANOA ääneen tuollaisen lauseen kuin mitä tuo äijä tuossa siteerasi joilta in EUCCCP-kommareilta, eli että jokin on"..liian suuri epäonnistumaan".

Ai ...kristus.......ai kristus....
Emmä .................... ...just.


Se on kuin sanoisi että "ei tuosta mitään tule, se on liian tyhmä jopa kytäksi!!" ........anteeksi söör mutta; kenestä MUUSTA muka, tulisi kyttää paitsi siitä mikä syntyi vailla mieltä, sydäntä, lahjoja, persoonaa, munaa ja moraalia !?

MIKÄ MUU MUKA !??!

Eniwei, Euroopan Rikollinen "Unioni" eli lihavien vanhojen "politiikkaa harrastavien" viiksekkäiden mursumiesten ja heitä liehittelevien tiukkapersedorkien Imperiumi tulee romahtamaan.
Mutta ei kai tätä tarvi kenellekää muulle kuin heille, edes erikseen sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti