torstai 20. heinäkuuta 2017

"Viherjytky"

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707202200275979_pi.shtml

Juuri kun sitä luulee että "..ei kai nämä sentään ainakaan yhtään TYHMEMPIÄ  ..VOISI olla...?.." niin bäng! Eteen tulee tuollainen ilmoitus / otsikko.

Viher Jytky.

Se on sama kuin tulisi Kommunismi tai Natsismi tai Fasismi sellaisenaan Virallisesti Takaisin. Ihan pokkana ja muina miehinä. Laik nathin.

Te ette vain kertakaikkiaan osaa, pysty saati sitten kykene.
KATSOKAA tuotakin vitun ryssännäköistä pallinaamaa paskapäätä tuossa kuvassa. Jossa se on jo kuin jossain Neuvostoliitto-propagandajulisteessa, käsi ojossa pullisteleva tihrusilmäinen komenteleva idioottiapina.
Mikä tuossa asennossa niin kiehtookin noita vitun torakoita ??!?!?!? Se on ihme juttu !


Eniwei, tuon otsikon suhteen mainittakoon vielä sellainen korjaus että; vain niiden taholta on tuo rottalauma "suosituin Puolue" jotka ovat itse samaa punaista paskaa, ja he vain ovat AKTIIVISIA kailottamaan Tahtoaan ja sen Voittoa. He ovat ÄÄNEKÄS lauma röyhkeitä idiootti-varkaita jotka haluavat ulottaa oman typerä ja rutiköyhän, muinaisen elämäntapansa, kaikkien muidenkin "Lailliseksi" riesaksi.

MINÄ taas en välitä vittuakaan saati sitäkään mitä SINÄ teet, tai joku jossain Uts-joella, jos se ei HAITTAA minua. Ja MINÄ haluan repiä "Lain" niin pieniksi kappaleiksi että se olisi ennätys kappaleiksi repimisessä.

Eli EI. "Vihreät" eli PUNAISET, EIVÄT ole "suomen suosituin puolue" vaan äänekäs punamölyapinalauma vain KUULUU selkeämmin ja kauemmaksi, kuin "Hiljainen Enemmistö".

Ja he luultavasti ovat ottaneet / ottavat, tämän tällaisen "viherjytkyn" kohkaamisen oikein asiakseen, koska ovat kärkkäitä vittupäisiä pikku idiootteja joilla ei ole muutakaan elämän sisältöä, koska kapitalismi ja bisnes on tuottaneet liikaa de facto HYVINVOINTIA, jossa he eivät viihdy koska sitä ei OLE jurakaudessa jossa heidän biologiansa edelleen elää ja on ja voi hyvin. AINOSTAAN siellä he "voivat hyvin" - primitiivisessä mudassa ja kaoottisen taikauskoisen tyhmyyden vallitessa kaikkialla. Universaalin Alisteisen Köyhyyden dystooppisessa Helvetinmaisemassa voi jopa Vasurikin vähän "relata". Ehkä.
Ehkä ei ! Ehkä sellainen vitun kurja rotanpaska olisi silläkin yhtä vitun pingottunut räksyttäjä, kireä kuin viulun kieli, äänekäs molopäinen vitun idiootti ja mäntti, joka ei osaa olla puuttumatta ja/tai avaamatta typerää ahnasa vitun kitaansa. En tiä. Luultavasti kyllä niin.


Mutta eniwei; jos viittitte, välitätte, haluatte, niin TYRMÄTKÄÄ perkeleessä tuo Väärin Mahdollinen Suunta ja vähän vitun äkkiä sittenkin !!

S U O M A L A I S E T.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti