torstai 6. heinäkuuta 2017

EU vs Palvikinkku

Ilmeisesti tuollainenkin kausti on nyt muhimassa. Minua se ei SINÄNSÄ haittaa, koska en SYÖ mitään "palvikinkkua".
Mutta kaikille niille jotka asiasta nyt paniikissa ja ärtyneenä kiekuvat ympäriinsä; käsitättehän te ettei "kielto" tai "laki" OLE MITÄÄN todellista ?!!?!?

Sitä ei TARVITSE "totella" !!!! Millään tavalla, muotoa tai lailla.

Te voitte edelleen ihan täysin ja totaalisesti syödä kyseistä kinkkua ja se siitä.
Pahimmassa tapauksessa iso ryhmä karhunälyisiä kyttiä tai peräti koko Brysselin kööri HYÖKKÄÄ saunaasi ja "pidättää" eli SIEPPAA / kidnappaa sinut ja/tai tuhoaa saunasi ja kinkkusi ja syyttää siitä kaikesta sitten SINUA !!

SINÄ olet se joka on seinähullu kusipää ja huohottava paha pikku paska, häiriintynyt mielisairas neuroottinen narsisti. EI suinkaan kytät ja "lakienlaatijat" ja muut totaalivittupäät.

Vaan SINÄ!! Sinä ja sun saatanan kinkkus !
P.s jos tuon kiellon julistaisi esim vaikka Jumala; SITTEN sitä ehkä tarvisi jotenkin kuunnella ja totella. Mutta jos ja kun sen julistaa joku kusipää joka asuu Brysselissä ja joka haluaa evätä SINULTA täällä suomessa tietyn ruoka-aineen, sitä EI täydy totella.
Toki kytät voi käydä hankalaksi, mutta EHKÄ se saa teidät vitun käsittämättömän tyhmät käpyaivoiset kollektivistikommarinpaskat ja paskahousut ymmärtämään LOPULTA, tuhansien vuosien viiveellä, että kytät on pistettävä lihoiksi jotta vapaus ja itsensä toteutus ja kaikkinainen ELÄMÄ ja sen kokeminen ja ELÄMINEN voi toteutua.
Huu nous; ehkä meidän tulisikin "palvata" ja syödä ne kytät !!!?!?!? Sitähän se on ja siitähän te kai tykkäätte ? Nou ? Possunlihaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti