lauantai 15. heinäkuuta 2017

Yksinkertainen ja Selkeän Ymmärrettävä Selitys Kytistä ja "Poliitikoista"

Poliitikot ja Kytät.

Ne 2 anti-elämänmuotoa josta te idiootit anti-älykkäät näytätte niin tykkäävän. Lähinnä toki vain "koska näin nyt vaan on..." ja tottumuksesta ja kyvyttömyydestänne MUUTTAA tottumusta, ainakaan paremmaksi ja järkevämmäksi.

Niillä EI ole MITÄÄN eikä sitäkään, "oikeutta" tehdä siitä mitä tekevät MITÄÄN! Yhtäkään mitään osaa, ei mitään. Ei ensimmäistäkään eikä pienintäkään.

Sellaista oikeutta ei ole OLEMASSA. Millään planeetalla, millään muotoa. Missään todellisuudessa.

Se on nimeltään; manipulointia, valehtelua, asioiden vääntelyä ja kääntelyä ja kaiken tulkintaa kuin Pirun raamatuntulkinta ja yksinkertaisesti vain "vahvimman oikeutta".
Ja sitä ettei suurin osa teistä vitun sontaläjistä ikinä VÄLITÄ asiasta suuntaan eikä toiseen eikä siksi TEE sille mitään.Poliitikko.

- Niljake joka elää ikäänkuin olisi jokin Jumalannimittämä, itsestäänselvä ja vääjäämätön, AsioistaPäättäjä. Vaikka on VAIN typerä ja oksettava ja nilviäismäinen itsekäs ja inhottava manipuloiva opportunistinen valehteleva pikkupaska.

"Poliitikoksi" tulee kaikki ne jotka on liian ...jotenkin "pehmeitä" tai jotain, varsinaiseksi sosiopaatiksi tai psykopaatiksi, esim sarjamurhaajaksi tai vastaavaksi, ja jotka kuitenkin ovat sisältä ja AINA myös ulkoa, aivan liian etovan ja luotaantyöntävän, vastenmielisen ja epätavallisen rumia, kuuluakseen myöskään ihmisten ilmoille.
Joten heille jää vain TUO versio "Järjestäytyneestä Rikollisuudesta". Eli "Politiikka".

Mikä on "Politiikan" tarkoitus ? Tähän on hyvin yksinkertaista vastata. Sen tarkoitus on; pitää itse itseään yllä iäti, tai niin kauan kuin "ihmis"populaatio on edelleen näin tyhmää ja harhautunutta ja kyvytöntä ravistelemaan "Politiikkaa" niskastaan  - ja myös kurjistaa KAIKKIEN muiden KUIN "Poliitikkojen" itsensä, elämää niin paljon kuin on mahdollista, ja rajoittaa sitä, ja estää eritoten kaikkein etevimpien menestys elämässä. Ja täten ylläpitää typeryyden ja keskinkertaisuuden Status Quoa.
SE on "politiikan" tarkoitus; loputon höynäytys. Johon lähes kaikki silti näyttäisi AINA lankeavan.

JA, sen tarkoitus on tietenkin myös kerätä saalista kaikilta ympärilläänvellovilta ja muutoin vain "saatavillaolevilta" tyhmiltä idiooteilta ja paremmiltakin olennoilta. Koska kuten olen yrittänyt teille teroittaa; on kyse sodankäynnistä meitä kaikkia vastaan. Loputtomasta sodasta, joka juontaa juurensa mm(!) "Poliitikkojen" kuvottavasta rumuudesta juontuvasta halusta kostaa oma kurja paskuutensa ja rumuutensa ja epämiellyttävyytensä kaikille muille, ja vieläpä HYÖTYÄ siinä samalla. Materialistisesti ainakin.Kyttä.

Kyttä taas on ................no... miltei sama kuin  "poliitikkokin", mutta ehkä jos mahdollista; viiiieläkin vähän häikäilemättömämpi surkimus.
"Poliisi" on se -ja se AINUT syy!- miksi "poliitikkojen" tahtoa ja käskyjä(!!) totellaan ylipäätään.
Ja SUURIN SYY on vain tietenkin ihmisten oma päänsisältö ja se että sinne on ehditty, lupaa kysymättä (kuinkas muuten?!), ujuttaa sellainen älykääpiön ohjelmointi joka hyväksyy muitta mutkitta sen että joku käpyaivoinen ja alati vihainen typerä kehari komentelee häntä jostain syystä ympäriinsä, koko elämän, kehdosta hautaan.

Skoude EI OLE missään nimessä tai mielessä AJATTELEVA olento, kuten ihailijansakaan, vaan sen vastanapa. Eikä muutoin voisi ollakkaan sillä kukaan täysipäinen ei ikipäivänä edes suunnittelisi moista elämäntapavalintaa, saati sitten toteuttaisi sitä. Mutta kyttä ?
Hah, helposti !
Omatunto ja tunteet ja käsitys oikeasta ja väärästä ei ylipäänsä paina mitään kytän elämässä. Vain oma solipsistinen, egoistinen pullistelu ja tyhmä ajattelematon vieraiden komentelu ja väkivaltainen vastustus ja sekalainen pakottaminen kiehtoo kytän typerää kusista päätä.
Jos voi jotenkin ahdistaa ja pakottaa ja kimppuunkäydä ja olla häiriöksi; kyttää kiinnostaa ! Ja kovasti.

Sinivuokko leikkii periaatteessa koko elämänsä ajan sotaa. Kuten siis lapsi. Mutta ei näy IKINÄ heräävän käsittämään että; hän tuhoaa ihan OIKEITA elämiä !! Ei mitään vitun tinasotilaiden tai muoviukkojen "elämiä".

Hän varmastikin luulee tekevänsä jotain "jaloa ja epäitsekästä ja altruistista" ja mitä vielä, tehdessään pahaa. Hän ei vain kertakaikkiaan AJATTELE kertaakaan esim SITÄ; MISTÄ kaikki nämä käskynsä ja hänen koko hevonpaska maailmankuvansa oikein tulee, ja se jokin "oikeus puuttua muiden elämiin".
Se tulee lähinnä sieltä missä "tehdään politiikkaa" eli "poliitikoilta" eli vanhoilta ja ikäviltä, ilkeiltä pikku vapaamuurarin vituilta ja muilta alkeellisilta pölvästeiltä, joiden valtakauden PITI päättyä jo Jeesukseen !! Mutta jotka eivät VIELÄKÄÄN ole luovuttaneet.
Jumalauta jos puhutaan kusipäisyydestä ja muiden kiusaamisesta ja vittu ASENTEELLA !! Ja J Ä S T I P Ä I S Y Y D E S T Ä !!!!

Muinainen "ihmis-apina-kunta" on epäilemättä järjestäytynykin suurinpiirtein tasan näin. Eli Johtaja tai "alfa" apina ja ehkä sekalaisia sotilas-kyttä tyyppisiä öyhöjä idiootteja tekemässä mitä alfa murahtaa. Ja sitten kaikki loput, kaikki beetasta omegaan ja siitä alas ja taaksepäin.
Plus tietenkin tätä kaikkea enemmän tai vähemmän kontrolloivat; naaraat !

Joista se kyttien kai ihan tuntema, "oikeutus", OIKEASTI on peräisin. Koska naarasta pelottaa, on kytällä kytänmielestä SIKSI oikeus puuttua sinuun. Jottei sen rumaa typerää ämmää pelottaisi tämän planeetan pintaolosuhteissa. Missään koskaan.
Kyttä ja nainen onkin luontainen duo, molemmat on yhtä säälimättömiä ja häikäilemättömiä ja tunteettoman-ajattelemattoman typeriä villejä vitun paskoja. Kusipäitä.
Ja molemmat absoluuttisesti I N N N N H O A V A T Toisten Ihmisten Vapautta.
Eritoten ÄLYKKÄÄN ja kyvykkään, liian viisaan, NUOREN MIEHEN.

MIKÄÄN ei niin uhkaa näiden vitun kusipäiden paskarottien Idioottien Imperiumia kuin se. Ei mikään !


Kunpa tämän voisi OIKEASTI saada "ihmisiin", vitun iljettäviin idiootteihin, perille; mutta KYTÄLLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ HYVÄN JA PAHAN JA OIKEAN JA VÄÄRÄN KANSSA.
Ei mitään.

Kyttä on hyvin yksinkertaisesti VAIN tämä: olento joka PAKOTTAA väkivaltaisesti KAIKKI muut planeetan pinnalla, tottelemaan jotain byrokraatinvittua jossakin kaukana. Siinä kaikki. Ihan kaikki.
Ihan tasan kaikki. Täysin ja totaalisesti kaikki ! Mitään muuta ei ole.
Poliisi-sika katsoo MORAALISEKSI ja OIKEAKSI ja HYVYYDEKSI sen että SINÄ joudut elämään ja tekemään niinkuin jokin vitun läski "poliitikon" virtsapääpaska jossakin sanelee, siinä kaikki.

Näin tyhmä on kyttä ! Tuo on sen mielestä reilu meininki ja hyvyyttä !!!!!
HAHAHaa....saatatteko edes kuvitella miten vääristynyt ja Helvetinomainen käsitys täytyisi kytällä olla "Taivaasta ja Jumalasta" jos he sellaisesta mitään mieltä ovat ylipäätään !?!? HAHAHaaaaaaaaaa.... voi Kristus että sen täytyy olla me-le-ko vitun ahdistava ja dystooppinen visio suoraan Helvetin kurjimmista syövereistä !! Mistä kytät ja "poliitikot" ja muslimit yms ovat muutenkin kotoisin.
Sikälihän he "vain" yrittävät luoda kotinsa tähänkin ulottuvuuteen ja elämään, "maan päälle".


On olemassa myös eräs tarkempi, sanoisinko ehkä "biologinen", syy kytille ja "laeille" ja "poliitikoille" yms, mutten paljasta sitä ainakaan nyt ja tässä ja vielä. Mutta sanon että se on asian TOTAALINEN ja ABSOLUUTTINEN end all be all SELITYS, joka tekee minkäänlaisen vastalauseen TÄYSIN ja totaalisen tarpeettomaksi ja mahdottomaksi.
Luin sen itse sen "lempiblogaajani" blogista aikanaan ja se on ollut minun tiedonjanoisen elämäni yksi suurimmista Heureka!! kokemuksista ja ahaa-elämyksistä. Yksi ällistyttävimmistä ja yksinkertaisimmista selityksistä millekkään ikinä koskaan, missään asiassa ja millään mittarilla.
Se on niin häkelyttävän selkeä kun sen kerran kuulee, että; jos sen saisi kerrankin vain sanottua TV:ssä kesken parhaan katseluajan ja suurimmalle mahdolliselle yleisölle, olisi kyttäys siitä eteenpäin HYVIN nihkeän vaikeaa enää saada toteen, ja apinoita hyväksymään sitä ylleen.

Selitys on TÄYSI ja määrittelevä ja täydellinen tosi. Ja totuus on muutenkin aina juuri tuollainen, kun sen kerran näkee tai kuulee, sen tajuaa ja tietää heti, silmänräpäyksessä, todeksi. Todellista totuutta kun EI VOI onneksi piilottaa.
Siksi "poliitikkojen" yms roskien onkin oltava tarpeeksi ovelia taivuttaakseen sitä hieman, ja yleisönsä taasen tarpeeksi tyhmää jotteivät he a) TAJUA taivutusta ja/tai b) välitä siitä.

YKSI syy kaikkeen tuohon anti-moraaliseen ja etiikan vastaiseen Demooniseen pullisteluun ja touhuun on myös vanhojen "ihmisten" halu kyykyttää Uusia Sukupolvia ja pitää "klopit aisoissa" jne.
Ja he TIETÄVÄT, koska ovat itse mm olleet nuoria, ettei nuori OSAA vielä AJATELLA "katuviisaasti" eikä täten PUOLUSTAUTUA. Sen enempää oikealla tavalla, kuin rittävästikään, saati sitten riittävän AGGRESSIIVISESTI.
Ja koska "poliitikot" ja kytän koiranpaskat ovat tehneet sitä(kin) "laitonta" että heitä millääntavoin VASTUSTAA, on sekin vielä yksi este kahleista vapautumiselle.

OIKEASTI yhtään MIKÄÄN ei sido minua eikä sinua, ei edes kytän kaverit ja koirat ja aseet, VAIN se mitä meihin on saatu alhaisella metodilla nuoruudessa ja lapsuudessa iskostettua ja "aivopestyä" - on se OIKEA "vaikuttava ainesosa". KAIKKI muu on olemassa VAIN koska tuo ohjelmointi MAHDOLLISTAA sen, ja koska suurin osa näistä vitun typeristä Perkeleen paskoista on liian ajattelemattomia ja välinpitämättömiä ja seinähulluja ja idiootteja ja laiskoja ja paniikissa liittyäkseen minkäänlaiseen TODELLISEEN "kapinaan". Eli siihen siis jos haluat elää OMAN elämäsi ja vapaana, junou ? Siihen mikä on siis "kaaosta ja anarkiaa".
Se on Kaaos ja Anarkia jos kävelet päin punaista, tai jos et Haminassa tee omalla pihallasi niinkuin Helsingissä "poliitikko" käskee. TÄMÄ on "kaaos ja anarkia".
SITÄ te pelkäätte.

Minä INHOAN teitä todella! Todella syvästi.

Oi kunpa te haluaisitte totuutta ja vapautta ja sen sellaista, pillua enemmän !! Voihan vitun vittu jos niin olisi !! Ai Kristus perkele se olisi ei vain MAHTAVAA, mutta ; se mitä elämän PITI olla !!
Teiltä tulisikin vain nyppäistä ne typerät perkeleen kiveksenne pois, niin saisitte ehkä vihdoin vähän AJATELLUKSI. En tiä. Ehkä se ei tekisi toisaalta teistä sen fiksumpia, mutta vain kimeä-äänisempiä. Joka tekisi teistä kai vain VIELÄ sietämättömämpiä !
Eli kimittäviä älykääpiöitä ! Murisevien ja örisevien ja epäselvästi mumisevien sijaan.
Jee.

Mainittakoon vielä että, kytät JA "poliitikot", molemmat, uskovat taika-asuihin ja maagisiin symbooleihin, joka on ainakin Hankamäen mukaan mitä Heterointa. Symboolinen toiminta tuollaisessa muodossa*, ja eritoten ELÄIMEN käyttö symboolina, eikä esim kasvin. joita taasen aasialaiset suosivat, mutta orientaalit onkin älykkäitä, eikä käsittääkseni ajattele kiveksillään...

* Tuossa muodossa, eli tässä keississä tarkoittaa sitä että lähinnä heterojunttimies voisi olla noin ajattelemattoman tyhmä ja arkaaisen villin tasolla maailmankuvassaan, ja "reflektiivinen" - sen sijaan että KÄSITTÄISI ITSE OLEVANSA objekti / subjekti ja että osaisi tehdä päätöksiä itsestä maailmaan suuntautuvasti, kuten esim MINÄ, ja että käsittäisi itsensä ja maailman ja muiden olentojen ERILLISYYDEN, kuten esim MINÄ taaskin !
Eli lyhyemmin voisi kai vain sanoa että; he ovat kollektivisteja. Eli siis ryssiä.
Eli siis mitä tunkkaisinta Vasemmistoa. "Koira-ihmisiä" ja älykkyyden inhoajia ja vihaajia.
Ja juuri sitähän kyttien toiminta tekeekin, se pakottaa meitä älykkäitä tyhmien tasolle ja inttää ja väittää sitten kuin jokin tuittupäinen uhmaikäinen vitun paskapää vitun paska, etten minä OLE, oikeasti ja essentiaalisesti ja perustavanlaatuisesti, heitä kummempi ja parempi, joten minäkin TARVITSEN kaiken sen jurakautisen paskan missä heidän TÄYTYY velloa. Mutten minä tarvitse; minä OLEN mitä minä SANON olevani, kuten Hankamäki taaskin, sanoo että homososiaalinen mies tekee; hän SANOO eikä keskustele ja kysele kuten epävarma "hetero" reflektiivisesti kaikilta ympärillään, lähinnä naarailta, että "onks tää okei?" tai voiko jostain olla jotakin vitun mieltä.
Ei ! Minä en kysele vaan sanelen !
Mutta minä en koskaan sanele muille miten elää ja olla, jolleivät PUUTU ITSE MINUUN !
TÄMÄ tekee minusta HYVÄN, pahaa vastaan, ja oikeamielisen puuttujaa vastaan. Minä EN puutu, ellei erikseen pyydetä tjns. ei tulisi mieleenkään.

Live and let live.

Eli voidaan kai sanoa että kytät ei usko sen enempää kuin mutantitkaan eli "rikolliset" "hyveen mahdollisuuteen" kuten havaittiin jo 1800-luvulla kun "rikollisia" vitun imbesilli-demoneja tieteellisesti tutkittiin. He uskovat kivenkovaan kuten kytätkin ja muut ääliöt, vasurit esim, että KAIKKI ovat yhtä vitun iljettävän kuvottavan ja ärsyttävän väärässä ja alhaisia kuin he itsekin ovat.

He eivät vain kertakaikkiaan saa laajennettuaa BIOLOGIASTAAN johtuvaa horisonttiaan, ja osaa hyväksyä parempaa maailmaa.

Tämä on HYVIN hyvin yksinkertaista, tässä ei ole yhtäkään monimutkaista osaa eikä mitään "muuttuja".
Asiat OVAT näin.

Sitäpaitsi, monien kyttien, ellei jopa kaikkien, tapauksessa on vielä muistettava sekin että; he lienevät lähinnä melko puhtaasti Cro-Magnon verisiä. Ja tuo kyseinen "esi-isä" on patriarkaalinen sota-apina. EI mikään sivistynyt ajattelija. Kuten ehkäpä minä !

Cro-apina ei vain kertakaikkiaan K Ä S I T Ä miksi EI käydä vihollisen kimppuun, eli miksi EI esim antaa jollekin sakkoa jos ajaa autoa ilman turvavyötä.  Kuten käyttämänsä susikoiratkaan ei KÄSITÄ.....juuri mitään, mutta esim sitä miksi EI saisi ottaa jotakin kalikkaa suuhunsa, tai purra jotakuta tjns. Ne on YKSINKERTAISIA olentoja, ne ei PYSTY KÄSITTÄMÄÄN nöyryyttävänsä itseään ylempää elämänmuotoa, vain koska FYSIIKKA mahdollistaa sen. Joten taaskin; "vahvimman oikeus".

Eikä se OLE mikään OIKEUS !! Se on FYSIIKKAA.
Pelkkää, silkkaa fyysistä materiaalista kurjaa ja alhaista f y s i i k k a a. Siinä kaikki.

Se on MAHDOLLISTA!! EI OIKEUTETTUA !! Oppikaa erottamaan nämä.

↻↷

Sanotaan vielä niinkin, että "poliitikot" ja kytät käyttäytyy melko täsmälleen samoin kuin ne lapsuuden klassiset kiusaajat jotka vievät joltakin esim lippiksen ja heittelevät sitä sitten toisilleen ilmassa, jota uhri yrittää sitten epätoivoisesti -joukkovoimaa vastaan- tavoittaa / saada takaisin. Näin on kai käynyt sangen monille, muodossa tai toisessa. Ja TUO on kyttien ja "poliitikkojen" yms vääristyneiden Beelsebuubin pikku-kusipäiden mielestä ihan täysin o.k ja moraalista ja sellaista "kamoon, älänyviitti" matskua.
Mutta viittin mä ! Mä nääs viittin ja ihan tod!

Ei MIKÄÄN ole ohi.

He tekevät näin periaatteessa toisten koko elämälle ! Ja TÄMÄ on teistä vitun laiskat vitun vitut "ihan jees ja ok" ja "niinkuin pitääkin olla". Haistakaa saatana vittu, vitun mielisairaat pikku paskaväet. Vittu te olette yhtä vitun pimeitä ja tyhmiä kuin kytätkin !
No fucking wonder.

Kuten te kaikki jo varmasti tiedättekin, ei "poliitikoilla" TAI kytillä ole MITÄÄN todellista, luontaista annettavaa ja/tai lahjakuutta, mitään HYÖDYLLISTÄ puolta, joten he tekevätkin SIITÄ "oman juttunsa". He PAKOTTAVAT muita koska eivät muuhun pysty.
Tämän kaiken luulisin strutsinkin käsittävän super epä-moraaliseksi pahuudeksi, mutta elettyäni tällä planeetalla.........mmm...täytyy kyllä sanoa että ei ! Ei se o itse asiassa sekään selvyys niin selvää täällä. Täältä löytyy aina joku vitun näsäviisas nilviäinen tokaisemaan "mutta!" tai "...niiiiiin...no..mutta!" tai jotakin. Ja tarjoamaan jonkin typerän ja aivottoman "selityksen" asialle josta ei tiedä mitään ja mitä ei ole hetkeäkään ennen kyseistä tokaisunsa hetkeä miettinyt yhtään.

Kuten sanottua; olette "älyllisesti laiskoja". SIITÄ suurin osa ongelmia juontuu. Ja siitä että olette kuin juutalaiset tässäkin asiassa; te HALUATTE ongelmia ja NAUTITTE niistä, vaikka sitten tiedostamattanne.
Vitun ilkiöt idiootit vitun muulit.


↻↷

Katsokaa tätäkin vitun hapanta vanhaa käppänää...

..TUO on ilmeisesti teidän mielestänne jokin kiinnostava ja khuuli olento ? Siisti tyyppi vai ? Nou ?
Idiootit.
Se ON ihan perus Neuvostoliittolainen Kommariryssä. KATSOKAA sitä herran perkele !! KATSOKAA.
Tiedän toki että mielenne on JO murskana ja muusina ja olette jo unohtaneet sen kaiken nuoren ja lapsuuden ja voiman ja sielun ja mielikuvituksen ja kaiken mikä liittyy kaukaisestikkaan "henkeen" mutta että vittu KATSOKAA mitä teistä on tullut, jos TUO ^^ vitun vanha vitun pallopäinen kuvatus on teistä jotakin "worthwhile" - jonkin väärti !!!

Vittu se on kuin jokin Star Warssin alemman tason Sith-loordien kätyri jollakin melko rutikuivalla ja pienellä sivuplaneetalla.

...
..ja se on jossain vaiheessa keksinyt että, "koska olen näin pallopäinen ja ei-haluttava ja inhottavan ruma, voisin vain alkaa olemaan mahdollisimman vittumainen ja päinen, ja hankala, kaikille muille ! Aina...jee!!"

Ja täytyy myöntää ettei tuo ihan hukkaan olekkaan mennyt, tuo pyrkimys ja "filosofia" !

No mutta, tuo on vain yksi sivujuonne koko aiheessa muutoin. Tuo on vain yksi pieni Kommari-loordien kätyri, Suuressa Kuvassa.

Se Suuri Kuva on mm seuraavanlainen: koska synnyit tänne, olet omaisuuttamme.
Ja koska olemme kaaaaauan kaaaaaauan sitten vain päätyneet tähän olotilaan ja päättäneet itse tämänlaisesta "kulttuuriksi" kutsutusta sekametelistä ja sopasta, ja päättäneet tällaisen suunnan, olemme urautuneet siihen niin Totaalisen Absoluuttisesti, ettei ylös ole enää nousua. Etkä sinä perkele meitä auta tai komentele ! Vaan ME! Maailman Typerät Yhdessä, komentelemme sinua! Ja autamme tänne alas, tulemaan yhtä vitun typeräksi ja kusipäiseksi ja säikyksi sekopääksi kuin me itsekin olemme ! Niin on hyvä ja oikein ja kuten pitääkin olla ja ainoa mahdollinenkaan olomuoto, ja Israelin Herra päättänyt ! Tai .....näin ainakin H Y V I N VAHVASTI luulemme uskomme ja jopa toivomme.


-

Periaatteessa "Poliisitoiminta" ym rikollisuus on sama asia, täsmälleen, kuin periaatteessa kaikki ihmisapinoiden toiminta; eli jäänne menneisyydestä johon on vain urauduttu ja jääty kiinni. Ja ..."koska näin nyt  vaan on..." ja "on ´aina´ollut...".

Se on keskinkertaisuuden slougani, iskulause ja tunnus.

Se johtuu myös siitä että nykymaailmassa ihmisapinat on yksinkertaisesti; paikallaan. Toisin kuin useasti aiemmin, kun siirtyiltiin levottomastikin paikasta toiseen.
Kytät ja "politiikka ja poliitikot" on sitä sammalta mitä muodostuu "kiveen" joka lakkaa vierimästä.

(Luultavasti TÄMÄ on yksi syy siihen miksi moottoripyöräporukat ovat todentotta, moottoripyörän selässä; se pitää kaikintavoin liikkeessä).

Kytät ja "poliitikot" yms byrokraatit ja muu "kuollut paino" - on paitsi elämälle eräänlainen hinta sinänsä, niin sitä samaa paskaröykkiötä mitä esim MäädMäksissä on niissä tunkkaisissa pienissä sianpaskalla (miten osuvaa!) toimivissa kylissä tai kaupunginpahasissa.

He ovat, ainakin omasta mielestään ja näkökulmastaan, VALLANNEET kyseiset nurkat ja paikat ja elintilat ja alueet ja niiden "resurssit" itselleen ja omaan KOMENTOONSA. Ja toisin kuin minä; he TYKKÄÄVÄT komennella muita. Ventovieraita, ja puuttua näiden elämään.
Minä INHOAN koko ajatustakin samoin kuin suurinta osaa kyseisistä "ventovieraista" - rumista ja typeristä vitun idiooteista.

-

Ja mistä siat lienevät perineet tai saaneet IDEAN tuohon koko kusipäiseen touhuun ? Jollen kauhean pahasti erehdy, niin juutalaisilta. Ja toki johonkin mittaan sitä on myös muokannut entisaikojen sotilaat ja näiden vitun vatipäiden NÄKEMYS esim "Ylväästä Rooman Senturioonista" ja muista typeristä vitun tolvanoista typerissä kledjuissa ja valtion omaisuutena. Vitun KOIRAT.

MINÄ EN OLE koira, ettekä te minusta sellaista tee tai sellaisena kohtele. Tai saatte maksaa siitä. Ja näin sen tulisi olla KAIKKIEN ihmisapinoiden ja eritoten IHMISTEN, kohdalla.
Muttei ne halua taistella, ne haluaa vain purjehtia typerinä ja tylsästi läpi elämän, ja ehkä kasvattaa yhtä tyhmän kuin he itse, lapsen, jonka elämä pilata sitten ja antaa sikojen ja muiden raivohullujen byrokraatin kyrpien repiä sekin riekaleiksi, sielua myöden. Ja nauraa päälle ja lähettää laskukin vielä.

Kytät pysyttävät ja pakottavat, olemassaoloon, keskinkertaisuutta. SE on niiden yksi päätavoite. Joskaan sitä ei välttämättä Virallisesti ikinä mainita, eikä sitä lue heidän pesäkkeessään missään "fläppitaulussa" siellä kun "kokoustavat" keskenään ja ihailevat toinen toistensa tyhmyyttä ja oppimatonta ja taipumatonta läskipäistä jäykkäniskaisuutta ja uppiniskaista jästipäisyyttä ja mielisairauden ulottuvuutta ja pullistunutta kullia ja tykyttäviä otsasuonia, heidän vainoharhaisissa HYPERolettelevissa tyhjissä ja seinähulluissa koirankalloissaan.
Heillä on itsellään, toisinsanoen, ihan mukavaa.
Istua vähän, isolla perseellään, mukavalle kupposelle lämmintä sumppia ja murjottaa keskenään Äärimmäisen Vakavana Virallisessa Kahvi/Tauko-Tilassa ja vähän välillä hymähtää tai jopa äärimmäisimmillään, naurahtaa(!), jollekkin tyhmälle ja rutikuivalle vitun jutulle, "vitsille", jonka tarkoitus on kai keventää tunnelmaa, mutta joka vain PAHENTAA tilannetta. Kuin teloittajasi yrittäisi lievittää tilanteen ahdistavuutta vitsailemalla.

Ja näin elämä kuluu, mukavasti, rattoisasti ! Ohoh hoh hoo, hahahaha, oikein mukavastihan sitä siinä sitten...niin sitten...niin, vähän nauraa hohotetaan telkassakin kyttäohjelmassa, samalla kun mietitään tapoja hankaloittaa muiden elämää ja puuttua siihen luvatta ja pyytämättä ja yllättäen, ja tuhotaan ja monimutkaistetaan turhaan, kohtaloita ja elämiä, ja tuhotaan em. myös lopullisesti.

Kytät ei kai, toisinsanoen, osaa PELÄTÄ. En tiä, mutta siltä se vaikuttaa, ihan kuten "poliitikotkaan". En TIEDÄ mutta olettaisin heidän luulevan olevansa ei vain Virallisesti "koskemattomia" ja pyhiä(!!) mutta de facto, haavoittumattomia / kuolemattomia.

Ja eiköhän se ole ihan vaatimuskin tuohon "työhön" eli maantieroistoksi, että "pitää uskoa olevansa, paitsi oikeutettu komentelemaan muita, mutta kuolematon ja haavoittumaton ja lähes täysin voittamaton". Se kai LUKEE niiden Virallisissa lomakkeissa ja papereissa.
Luulen näin, en TIEDÄ.

-

Kytät ja "poliitikon" kusiruutat ja mitättömät ruuttanat, ovat maailmankuvaansa PAKOTTAVIA ilkeitä pikkuihmisiä. Pikku niljakkeita. Jotka eivät ole TIETOISIA olentoja. Kissakaan ei ole TÄYSIN tietoinen, eikä missään nimessä koira.
Kyseisenlaiset elämänmuodot eivät ole ainakaan vielä, saavuttaneet, mitään merkittävää tajunnantasoa ja itsetietoisuutta ja sen sellaista, ja tuppaavat vain tekemään, kuten neekeritkin, mitä sitä nyt on vain tupattu tehdä sitten..........viimeiset 10-tuhatta vuotta putkeen. Sen kummemmin ajattelematta.
Niinkuin muurahaisetkin, jotka on myös AINA kovin kiireisiä; nekin tietää mitä tehdä !

Pienet "sielut" tietää AINA mitä tehdä, ja mille tulee nauraa ja mitä tulee "kunnioittaa". Ja KAIKKI nämä on AINA TÄYSIN nurinkurin ja väärin, 180-astetta päinvastoin kuin pitäisi ja väärinpäin.
Se johtuu vain siitä että; he ovat tyhmiä. Thät´s ool.

Kytillä ei ole MINKÄÄNLAISTA, alkeellistakaan, moraalia.
Eikä tätä voi KUKAAN milläälailla edes koettaakaan kiistää. Vai voitteko !??! Antaa ulla !?

Vain TÄYSIN moraaliton paskalakki voisi ikinä tehdä sitä mitä kyttä päivät pitkät tekee ihan pokkana vain. Koska he eivät KUULU, ainakaan omasta mielestään, siihen "populaatioon" jota "täytyy suojella kaaokselta ja anarkialta" tjns, he katsovat tätä Yleispopulaatiota vain resurssina ja potentiaalisina uhreina tai "asiakkaina" - joita sitten runnella ja kohdella mitä nyt sattuukin mielimään ja kohtelemaan, ja milloin mistäkin vitun POLIITTISESTA hevonpaska syystä.

Taaskin; he vain kerjäävät verta nenästään, koska ovat kusipäitä ja mulkkuja. Siinä kaikki. Ihan kaikki. He ovat saman asian vähän erilainen versio kuin mitä ovat ns "rikolliset" demonit. "Kuin 2 marjaa".
Jos MOLEMMAT katoaisivat, maailmaan laskeutuisi ENNENNÄKEMÄTÖN totaalinen yleis-rauhan tila. Johon kestäisi jo tovin tottua, sillä sellaista sereeniä tyyneyttä ja rauhallista levollisuutta ei kovin moni ole kovin usein tällä planeetalla koskaan kokenut.

Eniwei, piti sanoa tuossa ylempänä että, kyttä on saalistaja, kuten "poliitikkokin" tai myös "loinen" kelpuutetaan. Ja heidän metodinsa on nimeltään "laki". "Laki" on juutalaisten "ovela ovela ovela" ANSA, jolla he vetävät sisäänsä ja Kollektiiviinsa, ja ahnehtivat välinpitämättömästi, toisten ihmisten koko vitun elämän ja olemassaolon ja kohtalon ja KAIKEN maallisen omaisuuden yms. Se on Totaalista Ahneutta ja Totaalista Varkautta. Se on varastelua GLOBAALISSA mittakaavassa, PYSÄHTYMÄTTÄ ja IÄTI !!
Mitä vittua siihen voi sanoa !?!?!?

"Laki" pitää lähinnä SIITÄ huolen että ennenpitkää lähes KAIKKI on "laitonta" - joten ??.....mieti mieti ......joten; se tarkoittaa Valtiolle ja sikäli kytille ja muille jutkuille TULOJA.
Se tarkoittaa että köyhät päätyvät linnaan tai kuolevat tjns, huu givs a fak, nehän on vain köyhiä, ja ne joilla on varaa -bättre folk- ne MAKSAA Valtiolle jotta EIVÄT joutuisi linnaan ! Pridi simpl nou ?
Yksinkertaisesta juutalaisesta ja Jumalan SELKEÄSTI KIELTÄMÄSTÄ aggressiisivisesta "velanperinnästä" ja "koronkiskonnasta" ja vitun VARKAUDESTA ja muusta alhaisesta koiranpaskasta RIKOLLISUUDESTA on kyse, vaikka sinua lahopää kuinka vituttaisi tätä myöntää, mutta näin se ON.
He oikein ODOTTAVAT ihmisten "rikkovan lakeja" jotta he sitten voivat yht´äkkiä hyökätä jostain vitun puskasta tai tienpielen kyltin takaa kimppuun ja VAATIA jotakin, rahaa tai jotakin, kosak "rikoit Lakia". Eikä heidän maailmassaan, joka on heidän päässään siis, HUOM!!! saa "rikkoa Lakia" !
Koska sen on sentään joku muu jossakin joskus koostanut ja koonnut ja kirjoittanut !
Kuten "Ihmenelikon" käsikirjoituksenkin ! Sitä siis PITÄÄ, totella. Ei ole kahta sanaakaan. Näin se vaan on ! Älä mieti liikoja ! Tottele ! Jne.

Katsokaa vitun kytän kyrvät mitä teistä on tullt. HÄVETKÄÄ !
Miten sinusta VOI tulla tuollainen oksettava ylimeilinen vitun (petturi) ällötys ?!?
En ymmärrä tuota juutalaisen maailman puoleensavetävyyttä tyhmien, tyhjien ja pienten, silmissä ja mielessä. Ai zast dount.

Enkä minä PELKÄÄ itseäni vanhempia tai mitään vitun "sotaveteraaneja" tai mummoni mielipidettä "kapinallisuudestani" - joiden minä uumoilisin olevan KAIKKIEN TEIDÄN     ALISTUNEISUUDEN taustalla; te pelkäätte heitä !

Sen kun vain ottaudutte niitä VASTAAN, ihan kuten Jeesuskin neuvoi, ja huomaatte sen sangen helpoksi. Toki vähän nihkeäksi siinä itse tilanteessa, mutta sellaisia kaikki vitun "konfrontaatiot" on.

Minä inhoan sitä että MITÄÄN vitun "konfrontaatioita" pitää yleesäkkään ylipäänsä olla, mutta ...hei; minkäs teet ?!?!

Apinoiden Planeetta.

- - - - -


"Laki" ei koske KETÄÄN. Eikä ole koskaan koskenutkaan.
Väkivallalla PAKOTTAMINEN on VAIN "väkivalloin pakottamista" - se on demonista pahuutta ja EHDOTTOMAN rangaistavaa. Se on ilkeyttä ja muihinpuuttumista ja TODELLISTA rikollisuutta.
Se on kloppien kovistelua, ylä-aste ikäisten nahistelua, kuten Valtioiden väliset naurettavat kahnauksetkin ja eritoten P-Korean lapsellinen pullistelu ja pullea "Johtaja".

Vaikka olette koko IKÄNNE kuulleet ja luulleet jotakin, ja saaneet kuulla siitä miten se jokin ON(!) jotakin, ei tarkoita että niin on. Se tarkoittaa VAIN että; te olette kuulleet sellaista. Siinä KAIKKI.

Tyhmä ei pysty HYVÄKSYMÄÄN tai edes välttämättä tajuamaan tätä, ja viisaammille tätä ei tarvitse erikseen sanoa. Joten...?....heeyy ...miksi edes vaivaudun ?

"Laki" EI OLE myöskään kotoisin mistään vitun Jumalasta, vaikka joku idiootti jossakin saattaa niinkin sekä luulle että väittää.
"Laki" on aina ja ainoastaan kotoisin a) juutalaisista ja b) "poliitikoista". Näistä kahdesta.
Now; sanokaahan nerot minulle, missä kohtaa tuossa te näette Jumalan !!??? Ja SEN tahdon ?
Minä en näe sitä siinä kertakaikkiaan yhtään missään ! Hah...saatatteko käsittää !? En MISSÄÄN !!

Näen vain aivan U S K O M A T T O M A L L A pokalla ja itsevarmuudella varustettuja super-ärsyttäviä ja hyperkusipäisiä pikku "poliitikon" vitun vittuja aukomassa päätään ja uhkailemassa. Näen vain komentelevia loisiaj a aggressiivisa imbesillejä isoissa ruumiissa, ja näen vain ja kuulen, kuinka kaukaa kantautuu jotakin VAATIVAA ja tivaavaa ininää jostain miten MINUN(kin) tulisi elää ja olla ja maksaa ja totella jne jne ad NAUSEAM. Näen ja kuulen vain VAATIMUKSIA. Vierailta.
Ja nyt! Valmistautukaa !!..............Ihmisiltä !!

En Jumalilta tai miltään taikaolennoilta vaan "toisilta ihmisiltä" jotka tosin eivät yllä "ihminen" kategoriaan, mutta joita sillä nimellä nyt ja tässä kutsutaan, paremman kuvauksen puutteesssa.

Ei ole mitään "Lakia", on vain häkellyttävän häikäilemättömiä ja härskejä, pöyristyttävän röyhkeitä vitun Vaatijoita. jotka eivät kai sitten käsitä fyysistä vähyyttään ja kuolevaisuuttaan tjns. En osaa sanoa. Tai ehkä ne ei välitäkää, sillä; mitä vitun HÄVITTÄVÄÄKÄÄN heidänlaisillaan oksennuslänteillä, ja virtsassalilluvilla paskaläjillä ja kasoilla lopultakaan on ?!?!?

Ei ole kuin IINNNNNNHOTTAVAN *ggaaahh!! selkäpiini!* vastenmielisiä ja yhtä, vähintään YHTÄ, rumia(!) superkusipäisiä pikkusieluisia ja Virallisen Vakavia typeriä taikauskoisia (sillä VÄÄRÄLLÄ tavalla) tosikkoja aivottomia vitun basilleja, komentelemassa minuakin koska "niin nyt vaan on!".

Joouu, mutta kun EI OLEkaan.


Nääs.

NÄIN se vaan ON."Poliitikot" tykkää ärsyttää ja ahdistaa ja inhottaa ja komentaa, ja kytät taas painia ja mahdollisesti nöyryyttää ja joissain tapauksissa tappaa; joten miksi he EIVÄT löisi kättä ja yhdistäisi tyhmyyttään ja pahuuttaan ja alhaista hyödyttömyyttään ja kiusaisi itseään parempia ? Miksi EI loisia kun kerran se on NOIN vitun HELPPOA !!!! Ja ne idiootit joista he VÄKISIN imevät elantonsa, ovat siinä vieläpä ITSE MUKANA ja vittu asenteella !! Kuin Pohjois-Kommarilan Korealaiset; vittu mä TYKKÄÄN tästä !! Perkele !

He eivät voi MYÖNTÄÄ mitään, joten ovat kuten ryssätkin; koko ELÄMÄNSÄ alistuneina ja kurjina typerinä ylimielisinä vitun kitisijöinä ja kapuloina aidon ja todelisen ELÄMÄN ja edistyksen rattaissa. Sodassa Jumalaa vastaan. Toki minäkin olen siinä, mutta TÄYSIN eri syistä, ja lähinnä henkilökohtaisista. Yksi suurimmista toki SE että joudun sietämään TEITÄ ja elämään seassanne. Enkä ymmärrä miksi ?!?!
Mutta jahka saan tilaisuuden; minä revin teidän Perkeleiden päänne irti, ja "sielunne" riekaleiksi, vitun koirat !
I´ll fuck you up.

Mutta täällä materia-biologiassa teillä on joukkovoima jolla olla minua vastaan ja johon turvautua, joten menkää takaisin vain laumaan, muutoin saatatte olla jonkinnäköisessä vaarassa.
.....vaikka sitten itsekin kokoonkeittämässänne, mutta kaatakaa sekin vain minun niskaani, pääsette älyllisestikin PAAAALJON helpommalla!!
Ja eikö se ole täällä ja tässä se juttu? "Mennä sieltä missä aita on matalin" ?!
Ne ?

Tehkää kuten vanhat naiset sanoo ja käskee; niillon moraalia hei! Hei !? .He..ha.haaahahaaa....

AAAAahahahaah hhaaha hah aha hahaaaaa...Tää on hei teijän planeetta ! Ei minun !
Ni !

Fuck you All.Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti