sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

TuliperseneekeriTiedemiehet ovat löytäneet uuden neekerilajin ! Se on latinankieliseltä ja sikäli siis Sinua Tärkeämmältä ja Viralliselta(!!) nimeltään Tuliperseneekeri.


Tämä olio ei juuuri eroa tavallisesta Perus Neekeristä tai "Nekrusta" - mikä vain möllöttää tyhmänä ja juuri sen näköisenäkin, pitkin savannia ja joskus auringon ja virtsan polttamia akaasiapensaita ja myös muita pusikoita ja joskus se vain makaa joko pöllyssä, kännissä tai kuolleena jonkin Afrikan monista ojista töyräällä ja/tai sorakuopassa tai mahdollisesti myös mutalävessä. Joskus myös puissa.

Tuliperse variantti eroaa lähinnä siten että sen tiedetään hytkyttävän massiivista ja valtavaa, liian isoa, pulleaa taikinaista persettään tai "takapuoltaan" erilaisen paukkeen ja rytmisen kumun ja rummutuksen tahdissa, kyseisen takapuolen liekehtien tulessa !
TÄHÄN ei normaali Perustason Neekeri pysty !

Tutkijat eivät vielä ole varmoja miksi laji käyttäytyy näin, mutta paitsi tyhmyyden takia, niin sen ajatellaan olevan kuten tulikärpäsilläkin; pariutumisrituaalin osa. Tapa houkutella kumppani.

Ylläolevassa harvinaisessa ja myös ENSIMMÄISESSÄ, ehkä ikinä, kuvassa Tuliperseneekeri on pompottelemassa isoa löllöä ahteriaan jonkinlaisen ihmispöydän pintaa vasten, ylös-alas, ylös-alas, ylös ja pöydälle. Liekkien roihutessa, ja musiikinkin ilmeisesti jauhaessa ja jumputtaessa taustalla.

On myös huomautettava, että tämän tavan tai kyvyn(?) pelätään leviävän paitsi tietenkin Perus Neekrien pariin, niin mikä kummeksuttavinta; myöskin Valkoisten Ihmisten pariin ! Mutta toki vain populaation ehdoitta TYPERIMMÄN segmentin pariin.

Siksi laji pyritäänkin eristämään omalle alueelleen Afrikan pimeimpiin ja takapajuisimpiin mutiin, missä neekerilajit mieluiten muutenkin viihtyvätkin.


Virallinen Suositus onkin että, jos näette tätä metodia käyttävän, tai tätä kykyä käyttävän, VALKOISEN; potkaiskaa sitä mahdollisimman aggressiivisesti ja LUJAA(!!) ja vaistomaisen tehokkaasti SUORAAN keskelle revaa ja ilmoittakaa rankkurille olennon tarkka sijainti.


Tässä kaikki tältä erää.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti