torstai 6. heinäkuuta 2017

Nak-nak-nakin On Hevns Doo

On ehkä maailman kaikkien aikojen rasittavin kappale juutalaista paskamusiikkia.

Mutta jos haluatte, vitun mulkut(!), pidemmänkin jutun tästä niin lavennetaan toki.
Elikkä: katsoessani noita Gannari-esiintymisiä, kävi ilmi että TUO vitun kuvottava biisi esitettiin siellä konsertin melko loppupäässä ja myöskin että bändi ainakin itse uskoi sen täysin ällistytävään ja lähes hurmokseen vievään voimaan. Sillä se kesti ainakin tunnin tuo vitun biisi. Venytettynä kaikella mitä ihmismieli keksii ja mihin oli aikaa ja varaa, kaikki Släshin kitarasooloista sirkuksen trapetsitaiteilijoihin ja norsuihin, käytettiin lavalla ja sen takana.
Ai miin; VITTU soikoon.

Se olisi tylsänpulskea ja huono kappale vaikka kestäisi "vain" vajaat parikyt minuuttia ! Mutta ei. Ei !! Kun se täytyy venyttää lähes koko konsertin ainoaksi sisällöksi !

Ja TAKAAN ettei KUKAAN tiedä edes sen sanoja! Muuta kuin juurikin tuon tympeän tylsän yhdentekevän juutalaisen, ja luultavasti jonkinlaiseksi "vittuiluksi" tarkoitetun, naknaknakinonhevnsdoo kohdan. Eli kertosäkeen siis.

Ja tuo miten Äkseli sen "laulaa".......se on kuin jokin niskojaan nakkeleva kehari joka vain päästää tuollaisen "saundin" aina kallistaessaan päänsä taaksepäin. Pää kääntyy taaaaaksepäin "nak!".
Kuulostaa jurriselta ja vähän keharilta. Nälvivä niskojaan nakkeleva "pierussa"oleva jonkin asteinen "kehari" - siltä se kuullostaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti