torstai 27. heinäkuuta 2017

Vasurisauna sompailua

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005303632.html

Onko joku YLLÄTTYNYT ??!

Tuollainen vitun saastainen, likainen, VITUN RUMA ja tunkkainen, ahdistava saatanan juoppojen "rikollisten" ja muiden vasemmiston mutanttien kutupaikka ja kännäys ja huume"luola" - onkin....kaikkea edellämainittua !?

Vitun alkeelliset saastaiset likaiset Saatanan vitun eläimet perkele.

Koko saatanan hävettävä kusenpolttama vitun vanerikasa tulisi tietenkin vain tuikata tuleen mutta eeeeii ! Eihän SITÄ ny perkele polteta ! Mutta "Yhteisölleen" oikeasti HYÖDYLLISTEN ihmisten BUSSIT täytyy polttaa kun niillon käyty ehkä jossain vitun minkkitarhalla tai jotain.

Vittu te olette "vasurit" niin synkeän demoonisesta voimasta ja niin primitiivisen pirullisia ja ilkeitä että teidät tulisi vain käristää roviolla ja ÄKKIÄ. Ä K K I Ä !!!!


Johannesburghin slumm.... ei..ku hei? helvetti...hetkinen ?!...

HYI          VITTU               !


Vittu KATTOKAA ny jumalauta perkele tuota ^ vitun likaista saatanan roska-kasaa. Tuota vitun slummin jätteenkeräyspisteeltä näyttävää vitun kaatopaikkaa ! Vittu se on TÄSMÄLLEEN kuin jostain uutispätkästä jostain päin Afrikkaa, missä neekerit tuijottaa hölmistyneenä kameraa ja pyllistelee noukkiessaan päivän safkat jostain vitun virtahevonpaskan ja ruumiiden seasta, jostain metrinlevyisestä ojasta, jonka vesi on ruskeampaa kuin nekrun ruma vitun ruskea iho.

Uskoisitteko että tuo kuva on, jollette tietäisi, että tuo kuva on siis SUOMESTA ja A.D 2017 ?
Minä en ihan äkkiä, ainakaan HALUAISI uskoa, -saattaisi hyväksyä kuulemaani tai näkemääni.


Ja juuri tuohon "vasemmisto" pyrkii; Venäläisen slummin tyyliseen ja tasoiseen alhaiseen, likaiseen, hyperalkeelliseen, tunkkaiseen ja sieluttomaan likaisten villieläinten "elämään".

En epäile YHTÄÄN etteikö paikan villivasurit todella kuvittelisi ja luulisi PUHDISTUVANSA käydessään tuolla vähän "saunassa". Ja sitten siinä tahrimassa vielä valtamerikin samalla näppärästi, upottautumalla siihenkin vielä.
Ja missä on Griinpiis-idioottien valitus SIITÄ ?!?!? Häh ?!?! Missä valitusvirsi SIITÄ saastuttamisesta ?!

Saatanan räkäiset vitun ääliöt.
Haistakaa saatana vittu. Ja mikä ikinä tuossa saatanan hengenahdistusta jo KATSELTAESSA aiheuttavassa rähjäisessä lantavarastossa sitten "tuoksuukin".

Vitun typrät naurettavat saatanan paskapäät. Vittu te olette niin vitun naurettavan ALHAISTA paskasakkia etten tiedä itkeäkkö vaiko nauraa.
Mutta VIHAAN yhtä kaikki.
Ja INHOAN !Helsinki: MIKSI tuo saatanan saatepussi saa seistä tuossa ??! Hei !? Hei miks !??!
Hei !?! KUULITTEKO vitun runkut !? M I K S I tuo tönö on ylipäänsä TUOSSA saati sitten yhä edelleenkin ja vielä !?!?

MINÄ KYSYIN: M I K S I   TUO  PASKAPURKKI SAA OLLA TUOSSA JA PILATA MAISEMAN JA IHMISTEN MIELET JA OLLA JA ÄRSYTTÄÄ JA HAISTA ja mahdollistaa luoja ties mitä vitun vasemmistorottien yhtymisiä ja perverssejä "bakkanaaleja" ja koiriennussintaa ja mitä vittu lie !?!?TEHKÄÄ NY VITTU JOKU JOTAIN TÄLLE ASIALLE !!


Voisitteko te "meidän puolulaiset" edes mennä ja POLTTAA edes TUON ?! hei ? Pliis. Kiitti.
Polttakaa se.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti