sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Neekereistä yms, yht´äkkiä.

Tämä on pitänyt sanoa jo päiviä; yksi simppeli syy siihen miksi kaikenlaiset vitun "vasuri"jyrsijät ja muut paskapäät ja huithapelit yms, on niin olevinaan aina mielissään nekrusta ja muista murjaaneista, on vain yksinkertaisesti se miellyttävä fakta ja tosiasia että neekeri kun on tyhmä ja vähä-älyinen ja ihan vitun naurettavan ja rajoittuneen yksinkertainen jne, tarkoittaa se, ainakin heidän mielissään, KAIKILLE   alentuneita vaatimuksia.
Toisinsanoen: elämässä pääsee ylimalkaan PALJON helpommalla, kaikki on paljon vähemmän hankalaa ja rasittavaa ja vaativaa kun se on räätälöity neekerin mulkosilmäiselle typerälle vitun, muinaiselle, perkeleen pallopäälle.
Kun taas valkeiden seassa saattaa esiintyä snadisti tiukempia "kriteereitä". Eikä esim siitä saa mitään erityisiä "lisäpisteitä" jos osaa sijoittaa "oman maansa" eli VALTION oman maan, kartalle ja osaa olla paskatamatta kiukaalle ja/tai varastamatta ja keittämättä ja syömättä naapurin kissaa.


Eli tämän voi kai nähdä alkeellisena, ja iroonista kyllä ehkäpä OIKEANsuuntaisena, IDEANA ! Sillä se VOI, ehkä, kieliä ihan täysin oikeanlaisesta asenteesta tai "kapinasta" ns "auktoriteetteja" vastaan. Mutta itse METODI vain on TÄYSIN väärä ja nurinkurinen.

*

Kytät ja neekerit ovat YKSI JA SAMA.
Muinainen rasite ja pysyvä haitan ja tuhon ja raunioittamisen tunkkainen ruskea ...massa.

Molemmat ja kummatkin, palvoo ajattelematonta, reaktionääristä ja idioottia, typerää ja bioloogisperäistä SuperTyperyyttä ja tarpeetonta "macho"pullistelua.

Molemmat ovat typeriä kuin lobotomisoitu pässi, mutta ASENTEELLA!
Ne on toisinsanoen; tyhmiä, ja vittu LUJAA !!

Molemmat ovat die hard kollektivisteja, ja taistelevat aktiivisesti kaiken ja minkäänlaisen aidon persoonallisuuden ja yksilöllisyyden ja yksilön kyvyn ja kyvykkyyden ja sen totaalisen toteutumisen, ja vapauden ja kauneuden ja totuuden itsensä, vastaisessa taistelussa, ja täysin väärällä puolella. Ja väärin metodein.
Tämä on tyhmille tyypillistä.

Molemmat INNNNHOAVAT meitä Aitoja ja Oikeita "poikkeamia" ja Yksilöitä, eli kaikki joilla on ns"aivot". Me pilaamme heidän "juttunsa" ja näppärän, "valmiiksimietityn" TYPERÄN maailmankäsityksensä ja kuvansa.
Haistakoot vitun OLETTAVAT imbesillit vitun ja paskan.

MIKSI te ylipäätään LUULITTE alunperinkään että Maailma On Tehty Teitä Varten !?!? Ja että muut on teille ja teitä varten tarjottimella ?!?!

SITÄ en edes MINÄ kykene ihan täysin käsittämään...? Vai onko se vain seurausta siitä kun ei ole krokotiilia suurempi tietoisuudeltaan ? Kai sen täytyy olla vain siitä juontuva ongelma.

Sekä kyttien, että neekerten, maailmankuulu ja legendaarinen T y p e r y y s.

Mutta niin: kommarit ym "tykkää neekeristä" koska sen avulla voi, paitsi aiheuttaa yleistä kaaosta ja häiriötä ja ärsytystä ja vittuuntumista ja sydänkohtauksia ja ehkä säkällä muutaman kuolemankin(! jee!) jne yms, niin myöskin näppärästi alentaa ihan KAIKEN, kaikenlaista, vaatimustasoa ja muutakin tasoa.

Myös elin - tasoa.

He kai luulevat ettei kukaan näe HEIDÄN reppanuuttaan ja kamalaa fyysistä rumuuttaan ja henkistä kääpiömäisyyttään ja inhottavaa "persoonallisuuttaan" ja hyperkärkästä ÄRSYTTÄVYYTTÄÄN, jos kaikki fiksummat hukkuu pelkkään mustanruskeaan sinimustaan laumaan Mustia Mamboja (ne on oikeasti neekereitä ! Minä vain käytin eufemismia jotten saisi "Rasisti™" leimaa! Thahahaaa).









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti