tiistai 18. heinäkuuta 2017

Sam & SoMe

https://www.youtube.com/watch?v=H8GXFO2xkIg

Tuo on suomlannissa "hauskaa" ja "koomikko".

TODELLISUUDESSA tuo on vain; lihava narsistinen plösö paska joka ei kai itsekään käsitä ettei ole hauska. Todellisuudessa Sam on vain sellainen epävarmahko möykky joka hörisee ja hohottelee kaveriporukan kanssa jossain nurkalla ja katselee ivallisesti sekalaisia ohikulkijoita, ja on näkevinään jokaisessa jotakin hauskaa tai moitittavaa tai ainakin edes kommentoitavaa.

Todellisuudessa tuo on sellainen ...tyyppi, joka pelkää yhtälailla vaakaa ja myöskin leuanvetotankoja. Enkä olisi yllättynyt jos hän säpsähtäisi spontaanisti ohittaessaan jonkin kuntosalinkin ?


En halunnut palata tähän aiheeseen / tyyppiin, mutta kun tuollaisenkin satuin näkemään.....ei ristus sentään...pakkohan se on jotekin manata pois. Eikö?
Of-faking-khoors.

-

Sami; sinä oikea "a-luokan" Vitun Mulkku !!

Nämä Muut ei kai sitten kykene sen saatanan vertaa, että näkisivät MIKÄ sinä olet, mutta MINÄ NÄEN ! Ja sinä olet  yksi vitun niljake ja huijari ja saatanan puliveivari ja typerys ja komiikan tappaja. Ilveilevä pikku öykkäri. SEN taas mahdollistaa ISO fyysinen kokosi, siinä kaikki.


Oh! And an other thing; sinulla on tuokaan vähä menestys ja työ, VAIN koska MINÄ en ole toteutunut tässä elämässä.
Jos olisin; olisit työtön ja juuri niin vitun tylsän tavallinen ja kurja kuin sinun kuuluisikin, jos noudattaisit kohtaloasi.
Tai ehkä se ONKIN, todentotta, häiritä ja rasittaa muita.
Mikset ryhtyisi "poliitikoksi" tai kytäksi ?! tai "poliitikoksihan" sinä päädyt vääjäämättä, minä näen sen jo NYT !
Muistakaa tämä.

TUO ja "politiikka" - it WILL happen. (Luultavasti) Mutta älkää lyökö liikaa vetoa vielä.

Kristus mitä sontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti