tiistai 18. heinäkuuta 2017

Linus ja 3-Ulotteinen Näppis (L O L)

https://www.youtube.com/watch?v=h4-fq8ksZls
HAhahhaa , tämä oli oikeasti hauskaa !! I lolled.
Ihmettelinkin pitkään aluksi, että "voiko tällainen todella olla totta?...onko tämä totta? Hei..?...mikä juttu tämä on, mikä tuo vitun supernaurettava vitun muovinen haitari, tuo tuollainen kolkko natiseva vuosia käytetyn näköinen vitun roska oikein on ? Voiko näin typerää sontaa oikeasti olla?" mutta siihen tulikin kai sitten vastaus.

Mutta sika hauskahan tämä oli. Saatan olla jokseenkin väsynytkin, mutta kyllä tämä silti on yllättävän hauska.

Verratkaa muuten tätä videota ja tuota tyyppiä, ja sikäli KAIKKIA sen videoita, kaikkiin kotimaisiin vitun nolauksiin, jotka on kuin jotain Idolsin hylättyjä koelauluja. Missä joku vitun rutikuiva luumu mumisee jossakin äitinsä kellarin peräkammarissa ja käy läpi "vähä jotai speksei" ja puhuu sillä junttisuomalaisella aksentilla-äänellä-ja-intonaatiolla millä KAIKKI junttisuomalaiset puhuu.

Kuin jokin vitun maanis-depressiivinen robotti. Kuin kyttä tai "kapiainen". 2 tyhmintä elämänmuotoa planeetalla, JOS(!!) murjaanirotuja ei lasketa.
Suomalaisten sällien YKSI ongelma on ettei teillä ole a) sielua b) ENERGIAA c) omaa ITSEÄ mutta nyt jo toistan itseäni... ja d) mitään todellista saati sitten OMAA sanottavaa ja e) mitään erityistä tyylinkään tajua ym. Mutta tuo lista tulisi pitkäksi kuin nälkävuosi, pitkäksi kuin jokin pitkäkin kirjoitus, joten olkoon, mutta ; katsokaa tämä video ! Se ON hyvä.

HAHAhaaaaaaaaaaa.

Niiice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti