maanantai 10. heinäkuuta 2017

Kimin Avaruus-Odysseija osa.36

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 04.47 10.07.2017


Tässä on Teille Kaikille, Für Alle Da, tilannepäivitys Kimin tapauksesta.

Ensinnäkin: sain tämän kuvan, yhden tyypin selkämyksestä....


...hyvä, eikö olekkin ?

Joouu..elikkä hän vain lähti tuollatavoin^^  maisemienkatselukannelta, ja minä ehdin napata tämän hyvän tilannekuvan.

Kun siihen jäin ihailemaan ottamaani (tuota^) kuvaa, huomasin myös jonkin oudon hajun. Eräänlaisen mädän ja tukahtuneen sisälmyksien hajun kaltaisen pakahduttavan hajun. No mutta, siitä ei sen enempää.

↻↷

Se Kimi.

Kuten muistatte, hyvin, on Kimi vihdoin meillä hallussa ja sikäli turvassa. Mutta hänen "inhimillistämisensä" EI ole sujunut mitenkään ongelmitta. Ja hän on läpikäynyt useammankin muodonmuutoksen, sillä hänen geenejään oli ehditty jo manipuloida niin paljon, ettei häntä voinut palauttaa ihmiseksi suoraan ja "tuosta vain!".


Hups !!..........unohtakaa tuo ^ se ei ole asiaankuuluva eikä minun pitänyt sitä laittaa tähän raporttiin.

No mutta....koska tässä nyt näinkin on käynyt .....ja kaikkea...ja koska aluksella on toki ja tottakai tapahtunut paljon muutakin, kerrottakoon teille nyt ensin sekalaisia muita käänteitä, jotka lienevät Tähtilaivaston mielestä "relevanttia" / asiaankuuluvaa tietoa ja raakatietoa eli dataa.

No kaippa minä sitten aloitan tästä; elikkä Raikker....hän kävi vähän "hankalaksi" voisi kai sanoa. Sillä kävi niin että ns "ovelta-ovelle kauppias" meni hänen(kin) kortteereihinsa kaupustelemaan jotain itse tekemiään piirrustuksia ja Raikker oli kai vähän ärtyisällä tuulella tai vasta herännyt tjns, joten hän reagoi hieman ehkä yli...?


..anttexi Hra, mutta haluwaisiteko kenties kats... MÄISKIS!!


Mutta koska tästä hänen "toimintamallistaan" on hyötyä kun Mormoonit käyvät koputtelemassa ovillemme, minä EN OLE nuhdellut häntä mitenkään. Odotankin toimintaohjetta ....tai kenties...ymmärtäväistä hiljaisuutta...?..


Ja mitäs sitten vielä..?...katsotaan...jaaha ! Ja minä sain mitä oudoimman (ehkä pila) puhelun !


...se on teille...
- Haloo ?
- Juu...se on ....koira! morjens!


Ja (katkaisin siis puhelun, jo noin kymmenen minuutin jälkeen. En nähnyt mitään järkeä kailottaa ja toistella ja kysellä samaa sen pidempään) huomasimme tai "kävi ilmi" että minua onkin kaksi !!
Ja ollut ilmeisesti jo jokin aikaa !

Kuulexä ?

Yritimme (kuvassa) mm kutistaa hänet pienemmäksi, samalla pienemmäksi uhaksi(?) - jopa vain rusinan kokoiseksi. Olemme tehneet niin ennenkin, ja lähinnä aivoille, mutta emme tarvitse enää enempää "kyttiä" tai "vartijoita" alukseen - ihmisiä pelottelemaan. Ja teemme niin yleensä muutenkin vain sekalaisten planeettojen "Poliitikkojen" aivoille. Kuten siis jo tiedätte.

En osaa sanoa mitä kutistajasäde hänelle teki, mutta mielestäni hän on kyllä minua selvästi tyhmempi. Kuten suurin osa muista muutenkin. Hän mm kävelee tokkurassa päin seiniä ja ovenpieliä ja mumisee sekapäisen tyhmiä asioita, toistelee asioita ja laulaa paljon. Eikä edes mitään hyvää, eikä lainkaan hyvin.

Pidämme häntä tällähetkellä lähinnä lastiruuman tienoilla, ja odotan myös tämän suhteen toimintaohjeita. Kuuletteko ?

Ja sitten oli vielä tämä, oijoijoi, kamala tapaus.

Kävi nimittäin niin että, kun tohtorimme Murskaaja-Crusher oli vierailulla komentosillalla, ja hän EI todellakaan kovin usein täällä käy(!), ja tanssi siinä kaikessa rauhassa, ja vieläpä ihan yllättävän hyvää(!!) "robottia" - ampui yht´äkkiä komentosillalla niinkää vieraillut Orientaali häntä lasersäteellä mahaan !


..♪Tszz TtrrzzTz.♫...mtäh?HHNNGGGG!

Ja kyllä! Meillä on tuo "kutistin" täällä komentosillalla. Käskin siirtää sen tänne, ainakin hetkeksi. Jotta ehtivät edes imuroida sen normaalin säilytyshuoneen.

Mutta tästä asiasta; tiedän kyllä että tuo lienee normaalia "arvostelua" heidän maailmassaan, mutta koska tohtorimme ei ollut lainkaan pöllömpi tanssija ja teko oli niin yllättävä ja tökerö, päätin nuhdella kyseistä Orientaalia. Ja hänen riisiannoksensa pienennettiin päivän ajaksi vain PUOLEEN(!!) normaalista.

-

Ja vielä ainakin tämä lienee tarpeellista raportoida ja merkittävää tietoa; meihin otti yhteyttä jokin Borgien jäsen nimeltä  Borgien Rutikuivanörttimus.Hän vain uhkaili meitä aikansa erilaisilla "käyttöjärjestelmävaatimuksilla" ja käyttöjärjestelmän kurjistamisella ja sekoittamisella, ellemme suostu ostamaan jotakin sillisalaattia ja muuta sianpaskaa mitä hän kai tarjosi, tai Borgit Kollektiivina. Mm soveluksia Dataan tai aluksen toimintoihin. Mutta minä katkaisin yhteyden, joten se kai siitä.

Ja ehkä mainitsen vielä että Data, kaikista maailman olioista, hankaloitti turhaan Troin elämää, sekoittamalla tämän maustehyllyä hieman.
Data käsittääkseni sekoitti Troin "itämaisen (jauhetun) kissanpaskan" ja grillimausteen keskenään, vaihtamalla näiden säilytyshyllyä.


Mutta tapaus ei ole niin vakava että johtaisi mihinkään Viralliseen, joten siirrytään itse Kimiin.


Kuten sanoi, on Kimiä peukaloitu melko raskaalla kädellä, tai metodilla, ja häneen on ilmeisesti pumpattu eri lajien DNAta, joten olemme joutuneet häntä ihmiseksipalauttaessamme katsomaan kun hän ensin muuntuu joksikin ihan muuksi. Hyviä uutisia on se että hänessä lie enää tämänhetkisen muodon jälkeen yksi(!) muoto (kaiketi Klingoni) jonka jälkeen hänen tulisi olla taas oma alkuperäinen itsensä !

Sanoisin että hänen muotonsa tällähetkellä on "Zorgi". Eli yhdistelmä zombia ja Borgia.
Ja uskon kaiken vihdoin menevän suunnitelmien mukaan ja hyvin. Mutta raportoin siitä piakkoin, kun tapaus alkaa vihdoin ehkä selvitä.


Khateriinaa tai muita emme vielä(kään) valitettavasti ole tavoittaneet, mutta minulla on "lonkeroita" siellä-täällä ja "koukkuja vedessä" - ja jotain varmasti tulee esiin josta sitten raportoin jos ja kun niin käy.

Mutta tältä erää; Kimin kanssa kaikki hyvin !!


Tämä päättää raporttini tältä erää.

Kiitos.


Terv. Kapteeni  P.
Tähtialus Enterpraissilta.

Over´n ´out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti