torstai 6. heinäkuuta 2017

Koalitio vs P-Korea

Vihdoinkin edes jotain edes marginaalisen HYVÄÄ näissä asioissa.
VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHDOIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN PerseläpiKorean kusipäisyyteen ja ylä-astelaiseen lapselliseen vitun pullisteluun aletaan ehkä jotenkin jopa puuttua.

Koko kuvottava haiseva tunkkainen kommunistinen vitun pyllynreikä ja tunkio pitäisi vain pommittaa ja repiä kraaterientäyttämäksi dystooppiseksi tuhon ja kuivuuden ja elottoman kurjuuden ja elämälle vihamielisen tyhjyyden ja kuoleman näyttämöksi ja armottomaksi pölyisäksi maisemaksi... mutta hetkinen !?! Sehän ON JO juuri sellainen !!
AHAHAHahaha....ai..aijaijai..... mitäs nyt sitten !?!?

Keksikää joku jotain !

Huomaatteko muuten noiden Uutis-Otsikoiden lomassa erään tyypillisen, klassikoksi muodostuneen ja ennalta-arvattavan ärsyttävän vitun sjoraäänen ?

KETKÄ typerät tunkkaiset aivottomat kusipäiset ja ylimieliset, läskipäiset ja naurettavat, lapselliset ja neuroottisen primitiiviset vitun VITTUPÄÄ-vitut kusipää-paskapää-vittupää-läskipääkommarit on taas vastarannan kiiskeinä !? Ja torppaamassa KAIKKEA KEHITYSTÄ ja raikkaita tuulenvireitä ja pienimpiäkin positiivisia suunanmuutoksia, joissa pahuus häviäisi ainakin vähän !?!?!

Wanha witun ryssänkakkamöykkyhän se siellä haisee, kaikkien muiden otsikoiden seassa.
Parahtaen kuin koira johon kalikka on kalahtanut.

KOSKA  SE  vitun sontaläpi oikein tukitaan tai pommitetaan !? Hei ?...HÄH ?? ?!?!
R Y S S Ä !!??

-

Täytyy kyllä SE myöntää että; ainakaan ryssät ei peittele tai näemmä edes HÄPEILE, omaa pahuuttaan ja väärällä puolella oloaan, kuten muslimitkin.
Molemmat vitun demoniset visvaiset vitun ärsyttävän kuvottavat Saatanan vitsaukset ovat Y-LY-PEITÄ ollessaan tyhmyyden ja oppimattoman alkeellisen pahuuden puolella, ja ei vain SITÄ mutta edelläkävijöitä ja airuita ja mitä lie!! Kyseisellä saralla.

Y LY PEITÄ !


Mutta itse tämä uutinen ja asia on oikein, Oikein, hyvä. Pyllynreikä-Korea saa vihdoin jo vähän mitä on tilaillut viimeiset puoli vuosisataa.
Eli lopullisen niitin, tuhon ja kuoleman. Ja hautaamisen. Ja vuotuisen haudallevirtsaamisen.
Muttei paskomistakaan voi täysin jättää laskuista, "maaahdottomuutena!". Ei.
Kyllä sekin voi tulla kyseeseen, naiivi lukijani !

Ja KYLLÄ!! TÄTÄ TODELLA LUKEE aina joku.


"Kimit" on aika piestä kuin vieras sika. Miltä iroonista kyllä näyttävätkin ! Jokainen niistä. Kaikki. Ilman YHTÄKÄÄN poikkeusta. Saatana; SIOLTA !

Hyi YÖK.

Soini ehkä viihtyisi tuossakin mutalävessä.

"Tyytyväinen kuin sika paskassa" kuten sanotaan.

Täytyy lopuksi vielä oikein erikseen ihmetellä SITÄ että; MIIIITEN vitun VAIKEAA se VOI olla, jukolauta, mennä ja TEHDÄ tuollekin vitun pullukalle paskapussille ja tuolle vitun arotunkiolle jotain / mitä vain !!!?!?!?!!?

Mikä maksaa !?!? Mistä tämä kaikki vitun vatvominen ja viivyttely !?!!? Viet Namista en osaa sanoa, mutta tuo vaikuttaa räikeästi hallittavammalta sodalta ja projektilta kuin jokin vitun Tsharlien viidakko. Jossa kukaan ei edes tiennyt mitä vittua tapahtuu ja miksi.
Mutta tässä keississä sävelet olisivat harvinaisen selvät; se olisi vapaa ja hyvä vastaan demoninen totalitäärinen ja imbesilli paha.

TODELLA yksinkertaista.

Kissakin snaijaisi.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti