tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kapteenin Virallinen Tiedote Kaikille 11.07.2017

Kapteenin Blogi.
Tämä ilta / yö.

Kiitos. Istuutukaa, tämä on vain pikainen huomautus. Lähinnä itselleni.

Kun Oikoluin edellisen Kimi-raporttini, kävi ilmi että olin tehnyt useita(!) Kirjoitusvirheitä ! U S E I T A.
Ainakin noin 3 tai jopa 4. Ja kuten tiedätte, on se paitsi Vakava Virallinen Rike, mutta myös merkittävä epäonnistuminen koko sukuni silmissä ja yksinkertaisesti typerää ja ylenpalttisen kuvottavaa, ja jotain mitä EI pitäisi tapahtua !

Joten otin vapauden rangaista ITSE, kuten kuuluukin, itseäni. Ja käskin herra Worfin lyödä minua mahaan muutaman kerran ja Raikkeria taasen minua sormille useita(!) kertoja kepillä. Datassa on onneksi eräs...keppi, jonka saa irti ja jota voi käyttää hätätilanteessa esim juurikin "karttakeppinä" tai jonain muuna tällaisena...vastaavanlaisena keppinä.

Ja kun katsoin kärsineeni tarpeeksi, pistin vielä käteni hetkeksi Hortan perseeseen. Tai "takapuoleen" kuten nätisti ja Virallisesti asia ilmaistaan ja sanotaan.Liotan nyt kättäni hetken, kirjoitan tätä siis yhdellä kädellä ja vähän toisella jalallakin, niin nin liotan nyt hetken vain kättäni suolavesi-********** (salainen resepti) seoksessa. Ja olettaisin paranevani noin kahdessa-kolmessa päivässä. Suurimmaksi osaksi.

Rankaisin myös typerää näppäimistöäni (kirjoitinkohan tuon nyt oikein?...) paiskomalla sitä ensin hieman pitkin valmiushyttiäni ja potkimalla ja hakkaamallakin myös(!), sitä, ja sittemmin sulattamalla sen vaiheisen säteellä silkaksi sulaksi epäselväksi möykyksi jotakin materiaa - ja viskaamalla ovesta pihalle !

Joten asia lienee selvitetty ? Eikö?


Olen tulevaisuudesssa tarkkaavaisempi.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti