torstai 29. kesäkuuta 2017

Neekerit (oli) On Muodissa (?)

Vanhat ja jo muodista menneet paidat ja kengät yms voi helposti heittää pois ja korvata jne, mutta maahanhankittuja™ nekruja ja murjaaneita ja muslimeita herran tähden(!!), ei yhtä helppoa.

Mm jo tämän takia olisi ollut se OIKEA teko vain jättää ottamatta niitä tänne. Saatanan kusimulkut.

Kiitos lyhytnäköisyytenne ja absoluuttisen ja RAIVOISAN typeryytenne ja imbesillin asenteenne ja vinoutuneen maailmankuvanne, nyt meillä on täällä entisessä KODISSA, kaiken muun maailman vitun apinat ja menninkäiset ja epämuodostuneet vitun friikit ja kammotukset seassamme. Nyt täällä vaeltaa saatana jotain vitun Hamurrabin mustalais-Somaleita, höyrähtäneitä Saatanan saarnaajia, mekossa !! Ja parrassa.
Eikö jo SE yksin kerro ettei mussuilla ole kaikki kotona ?!?! Niillä on sekä parta, ETTÄ mekko !!

Harva asia on yhtä vitun hyödytön ja ärsyttävä ja haitallinen ja tiellä ja väärässä paikassa, kuin esim suojatiellä vastaan löysästi askeltava, löntystävä, Vitun Somali.
Sellainen puikulakalloinen ja uskomattoman ISOperseinen plösö ja kumimainen vitun niljake.

MIKSI niitä taas onkaan maassa ?

Luultavasti jottei näytettäisi jotenkin vääränlaisilta AngloJuutalaisten Sfäärin silmissä ja siksi ettei ryssillä ole niitä, joten sillätavoin voi EROTTUA ryssistä !!

Toinen yhtä hyödytön ja haitallinen on tietenkin vanha kunnon Afrikan neekeri. Joka on niin muinainen tai jotain, ja niin kurja ja hyödytön ja yli-tyhmä, että on lähinnä säälittävä ja lähes naurettava.
Neekeri luonnostaan, asuu pensaassa !! Herran vitun tähden; jukolauta vittu PENSAASSA perkele !!
Käsittäkää nyt joskus jotain helvetin sölköttävät keskinkertaisuudet ja muut idiootit.
Kristus perkele sentään.

Ja nämä "meidän" "poliitikot" on hankkineet NIITÄ tänne.... PELASTAAKSEEN suomen kai joltain. TÄMÄ on jo NIIN tyhmää, että sillä saa HELPOSTI fudut Tyhmyyden Kerhosta, koska se on liian tyhmää. Se on järjen ja realismin ja totuuden ja kannattavuuden VASTAISTA, kuten tiedättekin jo.....joten mitä minä tässä edes ylipäätään jankutan..?

Neekerit TUHOAA ja sekoittaa ja häiriköi ja tuhoaa lisää, ja kuluttaa ja ahnehtii ja typeryydessään kaoottisesti murskaa ja tuhoaa, EI pelasta. Ei ikinä mitään missään.
Jos kuvittelee NEEKERIN pelastavan.............. ja vieläpä SIVILISAATION(!!)..joltakin, on se kuin kuvittelisi karhun pelastavan. Eritoten vaikkapa eilisen liharuuan tähteet, ja lähtevän sitten kiitollisena ja kohteliaasta takaovesta pihalle.
Se on toisinsanoen; vain hieno kuvitelma, ei muuta.

Se on lapsellinen luulo ja harha ja maailmankuva.

Neekeri osaa pomppia korkealle, musisoida vähän, rummuttaa kuin riivattu ja tehdä pahaa. Siinä sen arsenaali.
Joten....onkin kysyttävä että; MIKÄ ihan tarkalleenottaen näistä, suomen varsinaisesti joltakin pelastaisi !?

Pomppiva-rummuttava neekerikö ? Neekeri joka rummuttaa bongoa pomppiessaan trampoliinilla......en tiä, ei vaikuta milläänlailla essentiaaliselta ja tärkeältä ja hyödylliseltä. Pikemminkin ylenpalttiselta ja tyhmältä ja turhalta ja ääliömäiseltä ja huvittavalta ja kaikkien ajan ja rahan tuhlaamiselta jne.

Valkoinen (Saksalainen) käväisee AVARUUDESSA, neekeri kurkistaa ulos puunlatvan pesästään tai pensaastaan josko ohi kulkisi toinen yhtä typerä vitun jurakautinen perkeleen simpanssi / peto, eli "neekeri", jonka pitkään letkuun voisi tarttua ja katkaista se legopalikkamaisilla talttahampaillaan ja syödä osan ja laittaa loput näytille johonkin alttarille josssa sitä voi palvoa.

Näissä on jumalauta vissi ERO !! kuin avaruusolennolla ja kissalla. AINAKIN !
Vähintään.

Kissaahan ei saisi luontoon vapauttaa ja jättää, ja neekeriä, täällä suomessa siis, vielä vähemmän.
Mitä ikinä käykin, se joka tapauksessa ja ennen pitkää, kirmaa pitkin viidakkoa tuossa, paskapökäleennäköinen kyrpänsä tanassa ja yhtyy yllättäen, ja usein myös pyytämättä, johonkin paikalliseen ihmiseen ja hölmistelee sitten myöhemmin asiasta nousevaa jonkinlaista kohua.


Me tianataan tällä ! Hei !?
Tällä me tienataan, Suomi nousee ihan kohisten !
Tää on hyvä diili hei ? kato hei ?! nääs määääään hei ?..jou....hei kundi hei..hei määännn ? JOU !?

Wittu jeeeeeeee !


-


Yx kyssäri; mitä sitten kun neekerit EI OLE enää muodissa ?!?
Jep.... se on sitten jo vähän fakboi.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti