lauantai 15. heinäkuuta 2017

EUCCCP vs Suomlanti (metsäasioissa tälläkertaa)

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707142200263029_u0.shtml

Onneksi ainakin joku 1 ämmä tajuaa sanoa ihan suoraan että "EU:lla ei ole minkäänlaista valtaa sanoa, kuinka paljon me saadaan hakata. Me saadaan hakata ihan niin paljon kuin me halutaan. Suorat vaikutukset tulevat sitten valtiolle, että pitää ostaa päästöoikeuksia".

Damn straight !
"Suomen kannalta epäedullisesta päätöksestä voisi koitua pitkällä aikavälillä epäsuoria vaikutuksia Suomen metsätalouteen ja tuleviin investointeihin. Kauppilan mukaan kyse on ennen kaikkea mielikuvista.


- Metsäala on ´ympäristöliikkeiden´ tarkkailun kohteena.."

Eli toisinsanoen Vasemmiston ikikusipäiset "ekoterroristit" rotan ja koiran paskat Marxistit vittupäät imbesilli-idiootit siellä rääkyvät kyvytöntä tyhmyyttään, tunkkaisissa kuvottavissa vitun Neanderthaaliräteissään, jotta saisivat, kuten kaikki muutkin juutalaiset, vain rääyttyä ja auottua päätään ja ärsytettyä ja provosoitua ja ongelmia aikaan, "keskustelua luodakseen" tjns.

Vitun paskapussit.


Tässä on idea teille kaikile muille!
- Hei; mitä jos vain lakkaisitte välittämästä vitunkaan vertaa noista ali-idiooteista vastarannan kusipääkiiskeistä !??! Ikinä ? Koskaan ? Missään asiassa ?!
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti