keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Viimetingan Gukkevetoomus

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/11/good-buy-guggenheim.html

Lukekaa ensin ainakin tuo ^. Ja painakaa sitten "ei" nappia äänestyksessä, ja katsokaa ääliöiden elämöivän hetken aikaa ja suomen varsinaisen kansan taas olevan tyytyväisiä HYVIN PITKÄN aikaa.

Tässä(kään) asiassa ei oikeasti ole yhtään MITÄÄN monimutkaista tai vaikeaa tai mitään minkä pitäisi pistää kenenkään pientä päätä kovinkaan merkittävälle koetukselle, jollei kyseinen pää ole ihan täysin tyhjä.

Gukkesta ei ole MITÄÄN hyötyä tai iloa, eikä sen rakentamiselle ole YHTÄKÄÄN maltillisen järkevää tai realistista syytä.
Se onkin lähinnä vain hyvin symboolinen juttu, kuten olen sanonut ja tuossa saneli myös Hankis.

Siinä joko näytetään, taas, kuten tyypillistä suomessa, ns päättäjien taholta "kuka täällä on Bossi" ja samalla alistutaan Kansainvälisen Juutalaisuuden ja sen mukana ryömivän ja matelevan Anglosfäärin komentoon ja junaan. Vaikka oikeasti suomalaisten tulisi OHJATA ja KÄSKYTTÄÄ ITSE, kyseistä vitun junaa* ! Tai sitten uskalletaan seistä ITSE omilla jaloilla ja sanoa EI näille kotkotuksille.

*Muttei teistä siihen o, ja hyvä niin, sillä pysykäämme täällä sivussa, omalla tontillamme. Täällä on paljon sellaista, mistä muualla ei voida edes uneksia, ja sitä annetaan täältä ilmaiseksi pois tajuamatta mistään mitään.

-

Tiedän että lienette taas kerran SOKAISTUNEITA omista TYPERISTÄ vitun "visioistanne" siellä Stadin päässä, mutta kuulkaa nyt vielä kerran, perkele, että; tämä olisi kammottava virhe ja hukka investointi kaikin mahdollisin tavoin. Eikä tule maksamaan edes itseään takaisin, saati sitten että toisi VOITTOA !
Se on yhtä huono ja inhottava ja kammottava ja ärsyttävä ja kaikkien rahoja turhaan tuhlaava idea kuin on Adam Sandlerin leffatkin !

HERÄTKÄÄ ja MIEHISTYKÄÄ vitun nynnyt nyt jo perkele ! Ja USKALTAKAA sanoa EI.

Vai tulenko MINÄ sanomaan sen niille VITUN JUTKUILLE ?!

-

Tuo Muumitalo taasen on ihan vitun LOISTAVA idea ! HAHaa, hei, hienoa ! hyvä juntit. Edes jotain järkeä ja khuuliutta ja sielua ja tyyliä ja mitä kaikkea. Se on jo PALJON järjellisempi kuin "Gukke".

Japsit tekisi HETI Muumitalon, mutta Japseista onkin seisomaan omillaan ja keskenään ja vaikka KAIKKIA muita vastaan jos tarve vaatii. Ne ei taitu heti kuin jokin vitun origami-paperinynny, kun joku Suuren Maailman tuulenvire vähän puhaltaa ja "vaatii" milloin mitäkin.


Antakaa kun kuvailen teille hypoteettisen ja dystooppisen "gukken" OIKEAN ja TODELLISEN kohtalon.

Siellä käy kerran / pari, nuo Hankamäen mainitsemat "helmikanat", ja kilauttelevat shampanjalaseja ontossa, kaikuvassa, kolkossa käytävässä, taustalla kassanaolevan nuoren hymyilevän ja odotuksiapursuavan opiskelijatytön hymyillessä kuin autokauppiaan lempi-idiootti.
Sitten siellä käy ehkä joitakin SATUNNAISIA turisteja ja paikallisista mulkuimmat, vain tsiigatakseen "mikä tämäkin taas on", ja se on siinä sitten.
Sitten se jää, tai ei vain jää, käyttämättä, mutta se AUTIOITUU ! Se AUTIOITUU siihen, ja muumioituu kuin jokin vitun kolkko ruumis, kuin jokin kalsea kolhoosi. Ennenpitkää sekin opiskelityttö saa fudut ja paikka suljetaan, ja jäljelle jää sateenpiiskaama ja kerrassaan KAAMEA vitun sahalaitainen ja omituinen metalli(?) romu / ränsistynyt ruma säänpieksemä rakennus. Ja mitä parhaimmalle paikalle.
Ja mitä suurimpaan hintaakin vielä, vaikka MINÄ en ole niitä jotka ei osaa muuta kuin nilittää rahasta, mutta jopa MINÄ    INHOAN  tätä ideaa !!

Viekää se kauas pois !

Viekää vaaaiikkaaa............mmm.........no jos nyt ihan "satunnaisotannalla" tästä arvon jonkin paikan, niin olisko "Bilbao" mitään?  Tai Berliini tai jokin ?
Joissa molemmissa muuten on ihan OIKEASTI ihmisiä ! PALJON !


Ainut syy muuten, rakentaa tuo, olisi SE että; sillähän tuo "Aallon sokeripala" saa siihen vastarannalle vastakappaleen. Toisen kammottavan rumiluksen jota INHOTAAN ja ihmetellään, ja josta kukaan ei oikein osaa sanoa mitään, mistään syystä, ikinä, koskaan.
Musta ja valkoinen, yin ja yang. Ruma ja ehkä vielä vähän Rumempi.

Joista toinen on sentään, iroonista kyllä se VALKOINEN, SUOMALAINEN ja toinen jutkujen tylsä ja sieluton vitun kaappi.
Joka muuten täytettäisiin mitä kuvottavimmalla ja ärsyttävimmällä ja oksettavimmalla ja kaikesta taiteellisesta kyvystä ja lahjakkuudesta ja inspiraatiosta TÄYSIN(!) tyhjillä ali-keskinkertaisten vitun kusipäiden ja pintaliitäjä-shampanjasosialisti-idioottien kuvottavilla vitun paskaröykkiöillä ja "ihme vitun virityksillä" joilla ei ole mitään alkeellisintakaan tekemistä oikean TAITEEN kanssa. Ja jonka te kyllä KAIKKI tiedätte varsin vitun hyvin itsekkin, saatanan kusipäiset nulikat ja muut paskalakit.

KUKAAN ei tule menemään mihinkään VITUN "gukkeen", painakaa tämä nyt jo vittu sentään siihen tyhmään paskapäähänne, nähdäkseen jonkun asennevammaisen ja mielisairaan ja super-epärealistisen Vasemmistolaisen vitun ääliön talipään kokoonhitsailemaa lajitelmaa tyhjiä talouspaperituubeja ja tyhjää taulua, tai mitään vitun erikoiseksi maalattua paskapönttöä.
Ei KUKAAN.


KUKAAN.


KUKAAN, ei tule käymään, TODELLISUUDESSA, "Gukkessa". Ei KUKAAN.

Tämä on ihan totaalinen Perus Asia, vitun autistinen suomalainen Finuiitin Kommari-Lantajuntti; ottaa MUUT IHMISET ja HEIDÄN TUNTEENSA HUOMIOON, ja toimia NIIDEN mukaisesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Tämän tajuaisi kuka vain VALKOINEN, mutta jäyhällä ja jäykällä Finuiitin vittupäällä siihen ei vain ole rahkeita tai haluakaan edes.
Täytyy vain "säilyttää kasvonsa" ja kiukutella ja harata vastaan ja kiukkuisena "viedä homma kotiin", vaikka se tarkoittaisi kaikkien tuhoa ja kuolemaa ja rutiköyhää Tuonpuoleista.
Sellaisia on paskapäät. Ja eritoten KUN ne saa jonkin touhottamisen aiheen, jonkin omasta mielestään hyvänkin IDEAN päähänsä.
Auta Armias !


Työntäkää tämä tyhmä paska jo pois päästänne ja itsenne siinä samalla sinne mihin kuulutte, Gukke mukaan lukien, eli Historian Roskakoriin. Vitun sodanruntelemat ja seinähullut sukupolvet.
PAINUKAA VITTUUN !! Toisinsanoen. Vitun kurjat ja siitä katkerat, kusipäiset paskapäät.

Jättäkää JOTAIN ehjää jälkeenne !!? Nou ?Jos kansa EI HALUA tätä niin KANSA EI HALUA TÄTÄ ! Asia on JO silloin loppuunkäsitelty !! Vain KUSIPÄÄT ja sekalaiset "rikolliset" hahmot jää vielä silloinkin tinkaamaan ja vänkäämään ja kauppaamaan vispilää. KUNNON IHMINEN ymmärtää ja uskoo KERRASTA ja vaihtaa asiaa. Tai "levyä".


Vaihtkaa jo levyä hei, pliis.
Kuulitteko ?!.......
Hei !?!?

HALOO O?!?!!?...Haloo Helsinki ??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti