perjantai 18. marraskuuta 2016

Suomen Julkkisten Instagram

" Kapteenin Blogi... mmmm..Tähtiaika...joo...blääblääblää... ... "


..AhaAA !! Hei ! Te olettekin jo täällä. Hhhiienoa, hyvähyvä.

Eli sellaista vain lähdin kirjoittelemaan että; käväisin kai EKAA kertaa Instagramissa tässä jokin aika sitten. Ehkä tunti tai jotain.

Tsiigasin kaikkia näitä nykysuomalaisia "viihdyttäjiä", Aku Hirvestä Sanniin ja jopa Heedberin StändapinSyöpään.

Aku ...Aku = Aku.
Se on aina se sama, sellainen lapsennäköinen hyypiö joka on kaikkien julkkisten seurassa, ja usein tyhmässä ilmeessäkin vielä.

Hän näyttää ihmiseksimeikatulta Klingonilta. Paljolti kuten meidän Gorffimmekin. ....tai mikä sen nimi nyt oli, se nääs se murjaani..no mutta kuitenkin...

Mielenkiintoista kyllä, joku vitun INTIALAINEN(!!) kaikista maaplaneetan olioista, oli siellä Akun yhdessä kuvassa, jossa Aku teki kai pilaa "Suomi-mielisistä henkilöistä" heiluen suomenlipun kanssa, mustissa suorissahousuissa ja henxeleissä ja leijonapaidassa ja mitä kaikkea. Ja mitä vielä; tämä INTIALAINEN (luultavasti jonkinlainen paskarotta) PUOLUSTIKIN siinä kyseistä hahmoa ja suomalaisten "isämmaallisuutta" yms, ja HAUKKUI Akun !!
Ja mitä VIIIEELÄ !?!? Se totesi Akusta IHAN SAMAA kuin minä olen näissä Akun ohjelman jaksojen arvosteluissani todennut, eli että Akulla on sangen yliolkainen asenne niitä paikallisia ja sitä koko paikallista...paikkaa, kohtaan.
Kyseinen tyyppi oli jopa alkanut poraamaan tuon tähden ! Eli en ole havaintoni kanssa yksin.

Hänkään ei ollut tykännyt siitä että Aku vain käytännössäkatsoen "kävelee yli" kaikesta näkemästään. Ja myös läpi, ja voi totisesti sanoa että ohi.

Ehkä TUO jotenkin johti siihen Mehikaanipainijoiden lättyynleipomiseen ?...Ehkä SE oli se mihin "valkoisella heteromiehellä" on niin vitun vaikea uskoa, eli karmaa.

Tiedä häntä. Mutta on se mahdollista.

Eniwei, nuo Akun Instagram kuvat näyttää kokoelmalta, kuten Sam Heedbärinkin, kuvia jonkin LAPSEN kansiossa jossa on kaikkea kivaa mitä sille on iskä ja äiskä järkänneet ja sitten sen kaiken riemun ja loiston ja naurun kuvanneet. Ja se kuvaa hyvin koko nykysukupolvia, The NEW Generations.

Kun EI OLE ollut sotaa, eikä nuo sodan seinähulluksi ja realistiseksi tekemät vanhat hapannaamat ole pilanneet näitä tyyppejä ihan kuten meitä minun sukupolven edustajia, heistä on tullut omituisen positiivisia ja lähes Vieraita. Heedbär siis ON kokenut sen vanhan ajan Kurjan Suomen minkä minäkin, mutta esim Sanni EI tietenkään ole. SE kai selittää näiden nykyisten ylimalkaisen positiivisuuden yms.

Mutta niin, nykyään ihmisillä on kai liian helppoa ! Ja suurin osa sekoaa liian helposta. MINÄ naaaauuutin siitä, mutta suurin osa SEKOAA siitä. MINÄ en, mutta suurin osa SEEEEKOAA siitä.

Sam Heedbärin Grami on taasen kuin narsistisen huoltamotyöntekijän alteregon Fantasia kuvitusta. Se on kuin joku lihava ja ystäviensä kesken ja mielestä, "ihan sellanen huvittava", tyyppi olisi palkannut jonkun graafisen-suunnittelun opiskelijan "disainaamaan" itelleen jokkut kivat nettisivut ja tällee, ja pistään ne ninQ "sellasen mun ninQ tiäzä kuuluisan version, ninq, näkökulmasta...eli tyylii kaikkee Virallista kamaa ja swägiä ja tällee..hei?tajuutsä?".

Niissä on lähes kaikissa fotoissa vain tuo Hedbergin valtava lihava naama, ja jotain kommentteja. Se on ihan hyvä foto kyllä missä se on sen alpakan ("vuohen") kanssa siinä Kampin edessä, mutta ne muut ei jääny niin mieleen. Paitsi se missä se istuu lätkähallin katsomossa jonkun vitun Hutu ja Tutsilauman ympäröimänä, ja joilla vitun HottenToteilla on tietenkin, tottakai!, Suomen Pelipaidat päällä. Koska hei; nehän on suamalaisii !

Samilla on kuten Akullakin; hienoja kelloja ja iso hieno auto, ja paljon kuvia kaikista paikoista ja julkimoista.

Sanni ! Sanni taasen näyttää joltain joka käy läpi hyvin aitoa ja akuuttia hermoromahdusta pitkin suomea ja keikkalavoja. Tsiigasin MONTA niitä sen kuvia, ja kyllä niissä vähän sellainen "ttumäsekoon! aaarrggh!" fiilis välittyi. Välillä. Ja sitten on vain se värikäs pikkutyttökeijukainen, mahdollisesti lepakko, joka on ninku värikäs ja räikeä ja tälleen ja niineespäin.

Ja yksi asia mikä pistää silmään näistä nykynuorista, Sannista ehkä eritoten, on se että ne ikäänkuin, kuten neekeritkin, yrittää repeytyä irti vaatteista ja vaatteiden luomasta ja tuomasta rajallisuudesta ja sen kokemuksesta yms. Ne on kuin ne olisi iiiiihan just valmiita ihan silkkaan PORNOON ja/tai alastonkuviin. Sannikin levittelee ja revittelee tuota .....sanotaan nyt vaikka että "pimpsan seutua" melko AVOIMESTI ja melko USEIN.
Muttei kukaan SELLAISTA halua nähdä ! Sanni ! ...Ei kai ny vittu KUKAAN halua nähdä PALJASTA ja ALASTONTA Sannia !!!?!? For Fucks Sakes !

- Mainittakoon muuten mielenkiintoisena sivuhuomautuksena, että kun tuo Sanni oli esiintymässä siellä suur Partioleiri tapahtuma jutussa, ja Minäkin olin juuri silloin piipahtamassa Maassa, minä näin mitä kuumimman Anglotytön ! Piti se silloin raportoidakin ihan erillisenä asiana tänne, mutta se jäi silloin.
Kyseinen tyttö oli tuolta leiriltä, sillä sillä oli mukanaan paitsi muutama muu Partiolaishahmo, niin ...............no eiköhän tuo jo riitä. Sieltä se oli ! Ja vaikken yleensä pidä Angloja mitenkään erityisen kuumina, niin SE tyty oli me-le-ko näppärä ! Se vieläpä meni IHAN minun ohitseni !! IHAN. MINUN. OHITSENI !! Niiin läheltä..........niin läheltä ! Ja siinä oli pari jotain muutakin, jotain tylsää läskiä kai, ja tämä tyttö sanoi jumalauta, IHAN KUIN ELOKUVISSA "exkiysmii!"............ttu mä olin ...vaikuttunu !

Se näytti ällistyttävän paljon tältä "Breakfast Clubin" tytöltä....tuolta ^ !

Se oli kai tuota TÄSMÄLLEEN samaa angloille jokseenkin tyypillistä fenotyyppiä. Tuollainen Mollamaijankaltainen naama ja TODELLA todella hyvä kroppa. Taisi olla ihan täydellinen perse. Ja sellainen Lara Croftmainen ISO vyö PIENISSÄ(!!) PIENISSÄ shortseissa. Vyö jota se vieläpä kiristi samalla kun katsoi minua silmiin, tultuaan ...sieltä mitä ei tarvitse mainita, ja se näytti siltä kuin se olisi digannut näkemästään.
Mutta olihan minulla melko vitun vaikuttava paita kyllä, aito Ruotsalainen "disain" paita mielestäni !

Vittu OLIKO se muuten TUO ty......ääääääh..ei se VOI olla !! Tuohan on nykyään jo VAAANHA vanha ämmä. Kaiketi.

Tekisi mieli jankuttaa tätä sivujuonnetta pidemmältikkin, muttei se mitään ...huoh..auta.... ei se sitä naarasta tuo esim puristelemaan ja/tai hier...tai no mutta kuitenkin, niin nin mennään eteenpäin. 

Eli.

Tuo on yksi naaraan fenotyyppi josta minä näköjään tykkään. Ja TUO on kai Neanderthaalin naama.

Tämä EI OLLUT raportin Virallinen Aihe ! Pahoittelen sekaannusta.

-

Kaikille suomen Instagramjulkkiksille on myös SE yhteistä että heidän KAIKKIEN kuvissa on, paitsi KAIKKI muut suomen julkkikset (ennenpitkää joka tapauksessa), niin tuo PPP. Eli Pirkka-Pekka.

Joka onkin kai edelleen noin 2-kymppinen.

Gud fo him.


Kannattaa aina katsoa, jos ottaa valokuvaa, ettei siellä takana ole vahingossa(?) Pirkka-Pekka-Petelius.


Mainittakoon sekin, että Akusta meni kyllä nyt viimeistään jo vähän makua, kun näin siellä hänellä kuvan jossa oli tuo "ei ´vihapuheelle™´ ja ´Rasismille™´" juttu. HÄPEÄ saatana.
Kristus perkele.

Ja yksi juttu muuten, mikä tuosta käy ilmi, on se kuinka törkeästi ja armotta suomessa tuo Julkkisten Puoli ja "Taideteollisuus" tai mikä vitun psykopaattien viihdekeskittymä onkin, pakottaa ja kaappaa nämä kaikki julkut mukaansa näihin vitun Bolshevistisiin ja Marxistisiin "vallankumous" hankkeisiinsa ja "Poliittisiin" agendoihinsa.
Niinkuin Paula Vesala laulaakin, täällä ajatukset täytyy liittää jonkun agendaan. Ja SE on jotain mitä minä en usko Finuiittien juurikaan itse tiedostavan !!
SE on yksi syy miksi "Suomi" on AINA niin saatanan ja vitun TUNKKAINEN, eikä mitään aitoa ja oikeaa, esim taidetta tai huumoria tjns, juurikaan ole tai pääse syntymään.
Sitä voi olla JOKO niitä ja vapaus yms, TAI Valtio-Kytät-Hallitus-Lait yms juutalais-lucifer paskaa.


Vittu ANTAKAA edes niiden julkkisten OLLA perkele !! Ne ei kaikki ole Ändi !! Joka saa sentään aina saatana sanotuksi jotakin ! Ja yleensä melko vitun suoraan.
Ehkä Ändi olikin siksi niinkin suuri HAHMO suomessa, koska se oli yksi harvoja joista oli ikinä sanomaan kenellekään mitään mistään asiasta, ja yleensä se oli jotain aitoa ja aidosti hauskaa tai viihdyttävää tjns. Eikä mitään "Me ollaan sankareita kaikki" kommaripaskaa ja yninää.
Ei nimittäin TOD! olla.

Sangen jalo ajatus kyllä, kiitos siitä. Tack så mycket.No ................................jaa... kuitenkin, mielenkiintoinen tsiigattava tuo insta.
Se on kuin jonkinlaisen narsistin hulluuteensulamisen kuvallinen päiväkirja, ja muutenkin ihan mielenkiintoinen juttu joskus katsoa.

Täytyy katsoa jos ja kun täältä valmiushytistäni ehdin, mutta nyt on mentävä, Kimin tapaus kutsuu !

Palatkaamme asiaan.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti