maanantai 7. marraskuuta 2016

Pressa ja Mä (ärähdetään!)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016110722578773_uu.shtml

Olen nyt itsensä Pressan kanssa melko samaa mieltä.
Minäkin ottaisin snadisti pakkia tuossa jaaaaatkuvassa vitun Ryssänlietsomisessa.

Siinä suomella EI OLE mitään vitun voitettavaa vitun idiootit.
Te ette taaskaan ole järin realistisia.

Suomalaiset; älkää unohtako, kuten aina teette, että se mitä ME OLEMME ja se mitä ANGLO-NORMANNIT ja SAKSIT on, ovat kaksi tyystin eri asiaa. Me EMME ole milläänlailla tai tavalla jo jokin itsestäänselvä osa heidän maailmaansa, vaikka täällä kävisikin jokin vitun Smitin Patti välillä syljeskelemässä lavalle ja tiuskimassa mikkiin, tai jopa itse Robbie siinä duudsonien ihan VITUN tyhmässä ja paskassa ohjelmassa. Jonka nimeä en kirjoita, koska en halua sen saavan YHTÄÄN huomiota.

Se pitäisi poistaa vain kaikessa hiljaisuudessa ohjelmien "rosterista", mukisematta.

Jäi silloin muuten siitä kommentoimatta se kausti, että siinähän oli PPP perse paljaana. Siinä tehtiin kai, lähes, muistaakseni, suolentähystys suorassa lähetyksessä, vanhalle äijälle.
Vittu mitä paskaa... voisin sanoa.

Älkää tehkö sellaista, ei sitä KUKAAN halua, paitsi joku hölisevä vitun kehari jolla ei ole aivoja, älyä, makua tai keskittymiskykyä. Kuten duudsonien Yukka.

-

KESKITTYKÄÄ vitun nahjukset siihen OMAAN tekemiseen ja olemiseen ja elämiseen, ja jättäkää tuo vitun TUHOISA ja VÄÄRÄ haihattelu ja mielisairas ja keskittymiskyvytön Suuruudenhulluus ja Me Olemme Maailma ja Vallan Ytimessä "ajattelu". MINÄ olen visionääri, enkä saisi ikipäivänä päähäni, että minun pienen kotisuomeni tulisi jotenkin jaaaaaatkuvasti näkyä ja kuulua MAAILMALLA ja olla sen keskipiste !!!
Te ette näy käsittävän nyt lainkaan että siinä tulee MUKANA kaikenlaista MUUTAKIN. Se mitä luulee saavansa ja SAA, ovat sangen eri asioita.
Suomen siis, lyhyesti, EI KUULU JOHTAA !!! Vaan pysyä kuten jopa jumalauta JAPANIN, ihan omissa oloissaan.
Ja Japani on sentään aika vitun paljon isompi ja tunnetumpi ja vaikutusvaltaisempi juttu kuin jokin vitun "Suomi".
Eikä niillä ole kai YHTÄKÄÄN, mitään vitun omaan pesään kusijaa idioottia keharia, jolla ei ole alkeellisintakaan kunnollisuutta tai tunnollisuutta tai kunniaa, tai käsitystä mistään. Aivojakaan.

Kuten se lempparikirjoittajani sanoi; kiihottavat kommunistit AINA, Kansan typerimmän osion Kapinaan.
Se on täsmälleen näin. Nyt ja aina. Ja par´aikaa.


Mutta jättäkää se Ryssä rauhaan.
Jos SE ei TEE(!!) mitään / jotain, ei ole MITÄÄN syytä saati JÄRKEÄ, lähteä ITSE sitä provosoimaan.
Se on kuin kurkottelisi jostain ylähyllyltä jotain iiiiiisoa painavaa laatikkoa; mitä sitten jos saisitkin sen liukumaan itseäsi kohti ?! Se tulisi vain PÄÄLLE ja NAAMALLESI sieltä vitun käpyaivoinen vitun tollo !
Se tulisi niskaan ! Ei sitä oteta yhdellä kädellä kiinni, koska täällä voi tsiigata  amerikkalaisia leffoja ja kuunnella musaa SÄHKÖLLÄ ja olla ninQun ryssää ei olisikaan.


HERÄTKÄÄ nyt jo PERKELE sentään vitun ääliöt idiootit.

NAISET ei ole mitään vitun Johtajia !!!

Naiset ja typerät miehet, AJAA MEIDÄT, halki historian, TILANTEESEEN; jossa OIKEIDEN JOHTAJIEN ON   PAKKO   ASTUA esiin ja tulla puuttumaan peliin ja korjata näiden idioottien jäljet, kuin valkoiset neekerten, jotta koko homma voisi taas alkaa alusta.
SIINÄ "pelin" henki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti