maanantai 7. marraskuuta 2016

Piiperin Puolenmiljoonan Nauratus

http://www.iltalehti.fi/viihde/20161107200024094_vi.shtmlAHAHAAAa....ai herran tähden, armoa.... L O L !!!


VIIS   SATAA   TUHATTA !!

AAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Zastin VITUN Piiverin keikasta !? AHAHAAh...ai vittu  ...hei; nyt jäi tällainen tyhmähkö virne päälle ehkä koko päiväksi ! Aijaijaijai ...ahahah lol.

Kuka helvetin vittu tuon maksaisi ja MIKSI ?!?!!?!?
Se on kuin maksaisi "miltsin" tai puoli, siitä että käy tsiigaan jotain paikallista huonokäytöksistä vitun puliukkoa, joka "konsertoi" jossain vitun ojassa, housut kusessa ja paskassa ja mudassa, haisten kaikilta edellämainituilta ja myös monilta muilta ...hajuilta.

Ai miin.. W  T  F  !?!?Voihan nimittäin hevosen vittu taaskin tuota Ameriikan ULTRATYPERÄÄ "meininkiä" !! En tiedä uskaltaako suurin osa perus-suomalaisista ikinä nähdä amerikassa mitään väärää tyhmää tai pahaa, mutta MINÄ uskallan !
MINÄ vain OLEN sellainen. Ehkä jo siksi, että olen osittain paria muutakin sukujuurta kuin finuiitti, ja meillä Muilla, ON MUNAA, kyllä saada sanotuksi. Ehkä se johtuu vain siitä. Minä iroonista kyllä muuten, OLEN, osa Suurempaa Jengiä ja sikäli; sangen "Monikulttuurinen" henkilöhahmo, toisin kuin moni suomlantilainen ! AHAHAAHAHhaa. Enkä minä pidä angloja minään vitun pyhinä, vaan omituisina ja ongelmallisina solipsistisen ylimielisinä lapsina, joilta ei puutu myöskään histrioonisia piirteitä ja typeryyttä par excellance !

En tiedä MITÄ vittua TE niissä näette, mutta minä näen kai sitten jotain ihan muuta.
Minä näen lähinnä aggressiivisia ja seinähulluja, typeriä ja kireäpäisiä, vitun lapamatoja ja muuleja. Perunannäköisiä maailmanvaloittajia, ja rasittavan LEVOTTOMIA "sieluja". Jotka epäilee varmaan pihapuitaankin jostain vitun salaliitosta Sfääriään vastaan.
Eli toisinsanoen; näen eräänlaisen Merentakaisen Ryssän heissä.
Yhtä vitun vainoharhaisia perkeleitä.


Vittu KETÄÄN  KIINNOSTA HYÖKÄTÄ kummankaan teidän kurjiin Nevadoihin !! Herran perkele sentään vitun typerät idiootit skidit !

R A U H O T T U K A A ny saatana sentään.


Suurin osa miehistä tsiigaa PAAAAAAALLJON MIELUUMMIN, pornoa kotona, molo kädessä, kuin lähtee juoksemaan johonkin vitun märkään pusikkoon ja ammuskelemaan oikeilla luodeilla toisia yhtä vitun tyhmiä lantapäitä toisesta Maasta, vain siksi että POLIITIKOT ja lainsäätelijät ja muut typerät vitun kytät, on moisen tilanteen hommanneet ja järkänneet ja aikaansaaneet.


No mutta niin, tässä oli nyt tuo Justiina pääosassa. Ajauduin jo ihan muihin asioihin näemmä.NAAAAUUUURETTAVAA !!

Tuo on juuri tuota mikä ei lakkaa naurattamasta, tuossa Amerikan lapsellisessa ja juurettomassa, kulttuurittomassa idioottimeiningissä ja "jutussa" ja "kapitalismissa" ja mitä tuo nyt onkaan. Aatekaa että jollekin tulee edes vittu MIELEEN tuollainen !

"Hei.......mätiän !! nin....pistetään Piiperi johkin hoilaan ja nin.....nin...pistetään sen ..nin..sen LIPUN hinnaksi vaikka jotain tälläst....viis-sataa-tuhatta tai jotai...ja ehkä 2 miljoonaaki? ja nin...järkätään se vaikka etelänapa-mantereella....ja sinne ei saa tulla kuin kalsareissa ja kravatti päässään... ja ...jajaja....ja nin ...sitä on odotettava VUOSIA sitä piljettiä...!...jeeaaaasshh män !"


Idiootit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti