keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Aku Kuubassa

Akun Kuuban Kriisi.

HAHahaa..no joo no, olkoon tuo huumoriosuus tuossa.


Tsiigasin Akua Kuubassa !! Kuten ehkä tähänastisista sanoista olet voinut mahdollisuuksien rajoissa päätellä !?
Mutta oli miten oli; Aku oli siis ny Kuuban ihmeellisessä ja rutiköyhää vähän köyhemmässä, Kommunistimaassa.

Eli siis Kuubassa. Aku oli Kuubassa !
Etkö sinä nyt jo käsitä tätä herran tähden ?! K U U U U U B A S S A !?!?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK !

Kuuba oli kurja. Ja ON, edelleen.
KAIKKI mitä siellä oli, olisi täällä ollut vanhaa jo viiskytluvulla. Jokainen saatanan ränsistynyt mörskä, mitä taloina pitävät, luhistuu melko varmasti, arvion varmuuden prosentteina noin kahdeksaankymmeneen prossaan, kun seuraava sadekausi saapuu. Jos se saapuu, jollei Kommarit "sääntele" sitäkin. Ja luultavasti kyllä muuten sääntelee !
Eli ei sadetta.
Dämn.

Kaikkialla oli pelkkää kurjuutta ja likaa ja pölyä ja tomua ja rauniota, joissa kuitenkin asutaan(!), ja tuijottavia hölmistyneitä neekereitä, jotka näytti samalta kuin pikajuoksijat niissä lähtötelineissä, valmiina juoksemaan kuin tuuli HETI(!) kun jokin nätti Roleksi vilahtaa, ja pinkomaan kuin Bolt, karkuun sen edellistä omistajaa.
Autot on kirjaimellisesti juurikin sieltä Fiftarilta, ja talojen rapiseva maali on tuskin yhtään sen uudempaa.

Jotenkin silti veikkaan että VALTION ASEET on kylä lähempänä tätä päivää ........ eikö ole mielenkiintoinen detalji ?

Siellä keittiössä vilisee luultavasti mäyräkoiran kokoisia rottia, ja kaikki mikä siinä NÄKYI oli melko vitun tunkkaista ja likaista.

Koko paikka näytti melkolailla kaatopaikalta. Jolla on tosin kaupungin silhuetti / siluetti.
Ja epäilemättä myös HAISI siltä.

Yksi mielenkiintoinen asia tässä oli, ja nykyaikaa kuvastava, se että nykyään Kuubalaiset on vähemmän ulospäinsuuntautuneitaja iloisia ja "geitä" ja hilpeitä ja keikaroivia ja pelleileviä kuin jumalauta SUOMALAISET !!

Nyt on niin että se onkin suomlannin juntti joka menee johonkin vitun tunkkaiseen Kollektiiviseen Nevadaan, ja inspiroi silkalla olemuksellaan niitä paikallisia VALTION kuoliaaksipelottelemia poloja tulemaan ulos kuorestaan !
Navat on totta vie kääntyneet väärin tai ainakin toisin, päin.

Suomalainen alkaa jolla eräänlainen Amerikkalainen ! Muttei onneksi yhtä vitun tyhmä !

Se oli muuten hauska juttu se tyhmä amerikkalaisturisti ja suomen pääkaupunki Reykjavik ! HAHahaaaaa. Nyt jossain tuolla on joku jenkkiläinen pappa joka todella LUULEE tietävänsä että "suomen pääkaupunki todellakin ON, se kuuluisa Reykjavik!".

Se ihan mainitsi ettei hän ole tyhmä amerikkalainen !.......voivoi..

-

Aku kävi taas oppimassa jotain tanssia, mutta myös killumassa kattokruunussa naiseksi pukeutuneena. SITÄ minäkin tykkäsin jo katsoa ! HAHAHAa, vaikka sitä oli myös melko pahaa katsoa, mutta ihan hyvää TeeVeetä.

Ei olla enää ihan samoja saatanan puisevia Folkke Westejä ja Karpoja jolla on asiaa, vaan nyt roikutaan jumalauta drägissä kattokruunussa ja vedetään jenkkejäkin höplästä !
Naaaiiiiiis !!

Mutta kyllä sellainen joku vähän totisempikin olisi taas pitkästä aikaa ihan jees, kunhan omaa huumorin ja suhteellisuuden yms, tajun.

Ja ehkä ison kalun....tai EI ! Hei; unohtakaa toi !! JATKAKAA ===>
SITÄ en ymmärtänyt juuri lainkaan, mikä se sen alkujuonto oli olevinaan ? Paitsi Määdventzöös naljailua.
Älä viitti sellaista aina tehdä ?!........ no; omahan on ohjelmasi toisaalta.

Ja tarviiko sitä nyt AAAIIINA sitä alkoholiakin kitata ja sen kanssa pelleillä. Miksei vain kulkisi alkoholi, ehkä shamppanja, pullo perseessään pitkin katuja ?!
Jos nin....sen pullon laittaa pyllyyn ja siis...sitten vaikka jos se on niitä ISOJA shamppanjapulloja, nin jättää SEN vain näkyviin ja vetää housut tavallaan siihen ninQ ympärille ? tiäxä ?
Ja sitten kulkee niinkuin..... no "niinkuin olisi shamppanjapullo työnnettynä anuxeen".

Kuin Ahtisaari rappusia ylös, luultavasti.


Kyllä minä ymmärrän että Rommi on hauskaa ja blääblääblää, mutta että AAAIIINA ja joka paikassa ja kerta. En tiä...... no...ehkä se muuttuu ajan myötä hauskemmaksi. On kuin siis alkoholia joisi !?
Ai sii.


On muuten pieni ihme ettei Aku lähtenyt motskarilla kiertämään Kuubaa, ja pitänyt jonkinlaista näennäistä "Rommipäiväkirjaa". Joskin olen melko vitun varma että se OLI kyllä kirjoissa ja suunnitelmissa, mutta siitä luovuttiin KUN hoksattiin että "ei helvetti hei!?...ei sitä voi niin tehdä; vittu sehän (Aku) ryöstettäisiin ja tapettaisiin ja myös luullakseni syötäisiin. Ja luunsa myytäisiin VuuDuu-helyiksi naapurisaarten Sivistysneekereille!".

-

Siinä ihmeteltiin taas sitäkin että "miksi Kuubassa tehdään niitä sikaareja". Se on sangen yksinkertaista; se on niin vitun SUPERKURJA kaatopaikka ja aavekaupunki koko maa, elää, ettei siellä vain kertakaikkiaan OLE mitään muutakaan mitä tehdä ! Joten miksEI kääriä jotain vitun lehtiä rullaksi ja täyttää jollain vitun roskalla ja paskalla ja pistää sauhuksi ?

"Miksi Brasiliassa pelataan futista?" siksi että se on siellä vitun viidakkoslummissa ihan se ja sama potkiiko kiviä ja tölkkejä vai jotain sianrakosta (ei siis "Poliisin") tehtyä futista. Ja sillä voi hyvällä säkällä päästä jopa sieltä pois.

Ainoa mitä MINÄ IHMETTELEN, ja melko suuresti, Kuuban suhteen, on vain se että; minkä helvetin takia ne ei KAIKKI joko nouse niitä kommarinpaskoja vastaan kumoa niiden valtaa, tai ainakin ui vittuun sieltä koko saatanan saarelta !
On luullakseni parempi tulla haidenkin syömäksi, kuin nääntyä hiljalleen tuohon ränsistyneeseen kurjuuteen, minkä Kastron kopla tarjoilee.

Tuo koko Havanna luultavasti muuten kaatuisi, jos siellä joku oikein lujaa potkaisisi, vaikkapa vain "mawalla", yhden talon kylkeen. Oikein siis KUNNOLLA !
Kuin maassamakaavaa Soinia suureen mahaan. Siis vain herättääksesi, ei satuttaaksesi.

Siitä lähtisi Dominovaikutus liikkeelle, ja Havanna olisi kuin Nagasaki pommin jäljiltä. Eikä se siitä juuri eroa kyllä nytkään.
Karmiva vitun paikka.

Muistutti kyllä vähän nuoruuteni suomea.
Mutta tottapuhuenhan tämä on vielä Paratiisi tuohon nähden. Ainakin luonnon osalta.
Täällä ei sentään, ainakaan VIELÄ, TARVI syödä eläimiä, pitääkseen itsensä hengissä. Joten täällä voi vielä nähdä kaikenlaisia elukoita luonnossa.
Kommareitakin !


Mutta niin tämä Akun matkaohjelma.
Kyllähän sitä katsoo, muttei se mikään täydellinen ole, muttei niin paskakaan. Ja välistä jopa minä jopa vähän NAURAN niille sen jutuille.
Aku alkaa nähdäkseni oppimaan ja tulee tuossa jutussa paremmaksi, koko ajan, kun siellä matkaa.

Se oli muuten, jos en muistanut silloin sanoa, oikein hyvä ja näppärä ja nokkela juttu se "pig in Japan" ! Se oli niiiiiiiiiiiiiiiin hyvä ! Muttei vain NAURATTANUT, mutta oikein hyvä juttu se oli kyllä. En tajua miksi se ei naurata, mutta se oli kunnon nokkeluus jo se.

Ehkä jos olisit Poliisiksi pukeutunut ?....
No en tiä.

Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti