tiistai 1. marraskuuta 2016

KANADA(kin) Haluaa Upota

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016110122547823_ul.shtml


Muistakaa kaikki tyhmät Tavalliset Ihmiset kun luette näitä OTSIKOITA, että KANADA ei suinkaan halua neekereitä ja ählämeitä tuhoamaan ja Unholaansaattamaan, omaa kotimaataan vaan sen "Poliitikot". Eli "Valtio" eli komentelemaan asettuneet kusipäät loiset, joiden ylimielisyydellä ja itsekkyydellä ei ole rajoja. Ne on päättymättömät kuin universumi.

Ihan Tavalliset Kanadalaiset on kurkkuaan myöden täynnä, kuten kaikki muutkin valkoiset, jokaikistä vitun värillistä pikku-Pirua ja mutiaista, muttei näistä "Poliittisista" vitun LOISISTA ole ynisemään siihen mitään, vaan ne mieluummin taipuu vaikka taaksepäin, selvitelläkseen neekerien typeriä sotkuja. Tässä tapauksessa liika-kansoitusta. Joka on YKSINOMAAN neekerien ja ählämien ja Kiinalaisten ja Intian pikimustien apinoiden SYYTÄ ja ONGELMA.Vittu miten oksettavaa ja paskahousuista jengiä te olettekaan "Poliitikot" ! Ei vittu; ei tuollaista alkeellista paskasakkia voisi edes keksiä.
Se vain ei tulisi erityisesti mieleen meille korkeatasoisemmille olennoille.

Te KAIKKI kyllä tiedätte mainiosti että Afrikka ja Intia tulisi "nukettaa" eli ydinpommittaa tai pistää napalmilla tai jollain sileex, muttei teissä o munaa siihen tai edes SANOMAAN niin.


Tässä aletaan jo tarvita uutta Fyyreriä vanhan tilalle. Jotakuta kenessä ON, tarvittavaa ytyä. Ja sen verran ÄLYÄ ja järkeä, että osaa valita oikeat kohteet ja pysyä totuuden kaidalla tiellä, lähes KAIKKIEN teidän vitun vatipäiden imbesillien kiljuessa siinä ympärillä, ympäripyöreitä hölmöyksiä "ihmisyydestä" ja "rakkaudesta" yms sonnasta.

Teidän kannattaisi muuten, Suvakit, sisäistää tämä yksi hyvä ja oikein hauska Moderni Sanonta; "jos ei se NYT lopu!..........niin sitten se vaan jatkuu!"Ja kun tuon soveltaa LIIKA-KANSOITUKSEEN......
Jonkun KANADAlaisen "avataar" Live Leakista, muistaakseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti