tiistai 22. marraskuuta 2016

Vasureista pieni lisäys äskeiseen...

Tuohon äskeiseen vielä lisäksi tämä.

"Vasemmistolaiset" tai miksikä näitä vitun kommariläskipäitä nyt tällähetkellä Virallisesti kutsutaan, ovat oksettavan ALHAISIA taktiikoissaan. Niillä ei kai OLE oikeasti, lainkaan häpeää. Ne vain eivät KÄSITÄ mitä se ON, kuten kytät ja "poliitikot" ja "lainlaatijat" ja muut rikolliset paskarotat kusipäät.
Ne vain ei, ja muuten NAISET(!!), käsitä tai sisällä sitä.

Eshter Vilar jopa MYÖNTÄÄ tämän, naisena, siinä "Moniavioinen Sukupuoli" kirjassaan. Nainen ei vain tunne häpeää, eikä sitä haittaa sekään että on tyhmä tai tulee KUTSUTUKSI tyhmäksi. Päinvastoin; se AUTTAA naaraan STRATEGIAA.

Tokihan nykynaaras on jo joutunut vähän taipumaan ja muuttumaan verrattuna niihin 1970-luvun Amerikkalaisnaisiin joita Vilaarin kirjat ERITOTEN koskevat, mutta pitäkää kuitenkin mielessänne.Tämä on yksi asia mitä MINÄ kaikkein eniten VIHAAN teissä kaikissa muissa: kaikki elämässä on teille, vitun ELÄIMET, vain pelkkää vitun "taktiikkaa" ja "peliä" ja "strategiaa" ja mitä lie vitun lapsellista apinanpaskaa.
Haistakaa vittu, vitun mielisairaat ja PAHAT, kusipäät.

Ehkä MINÄ sitten olen niitä Amud-Neanderthaaleja, ja meillä ei vain kertakaikkiaan OLE, MITÄÄN(!!), alkeellisintakaan kai(?), käsitystä MISTÄÄN vitun "pelailusta".
Ja kuten Texsikin, olen siitä lähinnä helvetin YLPEÄ. Se on mahtavaa, kuten naiiviuskin tiettyyn extenttiin.

-

Miten VAIKEAA se VOI olla (?!?!?!) luopua vain kaikesta mikä on "Poliittista" !?!? Ja keskittyä ELÄMÄÄN ja "omaan juttuunsa" ja siihen ettei puutu muiden "juttuun" ja/tai estä sitä. Kuten Typerä Kyttä ja "lainsäätäjä" ja muut mielisairaat vitun paskapäät ahdistelijat. Jotka ovat EREHTYNEET pahemman kerran, luulemaan ITSEÄÄN Jumalan nyrkiksi, vaikka ovat lähinnä vain Beelzebuubin kulli. Tai ehkä peräpäässään oleva reikä.


Teissä ja Minussa on TOTISESTI jotain todella FUNDAMENTAALISTA eroa. Ja TÄYSIN minun edukseni ja hyväkseni.
Paitsi siis sikäli, että; teitä on ENEMMÄN. Kuten Intialaisiakin ja neekereitä yms alkuapinoita.Eniwei.........
....näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti