lauantai 5. marraskuuta 2016

SAARA (se kiälimuija nääs)

Katselin vähän näitäkin, tämä ns "kielimuijan" videoita ja sieltä löytyi tällainen, eräänlainen...vähän.....sanotaan nyt vaikka että "tummuneehko" helmi. Eli sinänsä ihan hyvä ja POTENTIAALISESTI viihdyttävä idea ja juttu, mutta jää melko vitun latteaksi. Mutta tykkäsin silti katsoa, ihan jo siksi että tämä on edes jotain KOTIMAISTA missä on kuitenkin JOOOOTAIN vitun yritystä ja omintakeista ja sielua tai siihen pyrkimystä tai jotain sellaista.

FRSBRG Burger Challenge.


PPP saisi kyllä jo vähän riläxätä tuota pyrkimystä "duudsonimaiseen" törkeilyyn yms. MINUUN ainakin purisi ihan vain; konstailematon ja AITO suomalaisuus. Tai mikä vain mikä EI OLE "Poliittista" ja pyri ainakaan MIELLYTTÄMÄÄN räyhääjiä eli vasureita.

Jos ne ei kestä sitä että joku sanoo NEEKERI, nin painukoot vitun kusilärvät vittuun ! Ei sitä niiltä tule KYSELLÄ !!

TÄMÄN jos suomalaiset saisi joskus sisäistettyä niin....wau !

En tiedä ylipäätään MIKSI - KUKAAN - niitä kuuntelee IKINÄ, YHTÄÄN, ylipäätään ! Mutta ...kai se vain on se teidän Yleinen Tyhmyys. Tjns.Eniwei...jaa niin muuten perkele! Olisi pitänyt laittaa se tuohon soittolistalle.. mutta tällä Saaralla, joka siis iroonista kyllä .....onkin OIKEASTI nimenomaan "Sara" !! EIKÄ Saara ! Hah....niin sillä on ainakin yksi ihan oikeasti melko HYVÄ biisi !
Kirjoitinko minä tuon todella ?!......no...tämä ===>SAARA - California

...laitoin juuri TUON version, koska se oli se johon ensimmäisenä vain satuin törmäämään.
Ja jäin ihan kuuntelemaan. Se on ällistyttävän hyvä ! Olen siis ällistynyt !
Saaralla on ainakin tuollainen ihan hyvä biisi.
Ja biisissä sanotaan aika pitkälti TÄSMÄLLEEN SE mitä minä olen AJATELLUT että valkoinen ihminen luultavimmin tuntee, ollessaan Kaliforniassa; eli vihaan rakastaa sinua.

Olen päätellyt kaikesta kuulemastani ja näkemästäni, että kyseinen kurja aavikko, ON, toden totta, valkeille eräänlainen vastenmielinen mielihyvä. Sitä inhoaa ja rakastaa, yhtäaikaa.
Ja tuo tunnelma on joka biisissä samanlainen, aiheesta Kalifornia, huolimatta siitä kuka sen laulaaa tai on tehnyt. Ymmärrän jo mitä on olla Khäliforniazssa.

Sopisihan tuo myös siihen juutalainen paneskelija losissa, sarjaan, eli Kälifoonikeissoniin.Mutta niin...nin SAARA...Saara osaa puhua ainakin englantia ilman "ralli aksenttia". En kuvitellut KERTAAKAAN, kun kuuntelin sen puheita eri videoilla, en KERTAAKAAN, sen päälle mitään vanhaa nahkarotsia ja päähän kaljalippistä, enkä edes tuulihousuja saati vyölaukkua !
Nat wans !


Kaheli muija.
En tiä.

Whateva.

PIIITKÄ se on.
Vitun pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti