keskiviikko 9. marraskuuta 2016

"Tyrmistyneet Suomalaiset" (TRUMP)

Aivan. Uskomaton. Otsikko.

Vittu että on kusta päässä, sillä joka tuollaistakin sontaa kehtaa suoltaa.
Vittu jos käytte siinä Sanomatalon liepeillä, ulkona, vähän kyselemässä sopivannäköisiltä Stadin Kundeilta ja Gimmoilta yms vitun lapsellisilta kusipäiltä ja pultsareilta "mielipiteitä" niin se EI tarkoita että "suomalaiset" on sitä tai tätä !!
Se tarkoittaa VAIN ja AINOASTAAN että NE PULTSARIT on EHKÄ snadisti tuohtuneita, ja luultavasti melko vitun JOHDATTELEVAN ja PAINOSTAVAN tavan kysellä, tuloksena.

Olette te kyllä sitten kerrassaan säälittävää väkeä, ja ihme vitun paskasakkia !!
Saatana.

Mitä VITTUA se ensinnäkään teille perkeleen kollektivistisille nynnymiehille ja komentelijaämmille KUULUU, mitä jumalauta AMERIKASSA tapahtuu !?!
Ja miksi siellä asioiden tulisi mennä kuten TE HALUATTE ?!?!?!Kyseenalaistatteko TE ITSE, KOSKAAN, ikinä, ITSEÄNNE ?!?! Kytät, lainlaatijat, tuomarit, poliitikot, kaikki Juutalaisten kätyrit ja Saatanan lapset.
Tuleeko teidän paskapäiden mieleenne IKINÄ kysyä SITÄ että "mitä se olenkin MINÄ!!! joka on PAHA ja VÄÄRÄSSÄ!?!?!?!?"    ?

Nimittäin se on se miten asia ON. Me muut vain joudumme venaileen, koko elämämme, että te a) tajuatte tämän, ja b) hyväksytte asian. VASTA SITTEN voi "maailma muuttua". Mutta ei hetkeäkään aiemmin.
Typerillä on siis koko maailma panttivankinaan, ja SIKSI, mm, minä VIHAAN teitä. Sydämeni kyllyydestä.
MINUN näet, pitää ODOTELLA SINUA !!
MINÄ halusin elää kuten MINÄ HALUAN ELÄÄ, enkä jatkuvasti joutua huomioimaan kaikkia typeriä vitun älykääpöitä ympärilläni, joilla kestää IIIIIIKUISUUKSIA ymmärtää mitä yksinkertaisimmatkin asiat, ja sittenkin niitä aletaan vain torua, ällistellä, torjua, moittia ja ihmetellä ja niistä jankuttaa. Teistä ei vain OLE menemään eteenpäin ! SIKSI te kai siitä aina puhuttekin, "Edistymisestä", koska se KIEHTOO teitä, koska teillä EI OLE sitä piirrettä ITSELLÄNNE, luonnostaan. Kuten minulla ON.
Siitä puhe mistä PUUTE, kuten loistava sanonta sanoo.

*

Mutta asia on NIIN että; Suomi tai suomalaiset, EI, tietenkään ole millään tavalla tai lailla "tyrmistyneet" Trumpin valinnasta vaan päinvastoin tyytyväisiä ja iloisia ja huojentuneita. Tai sitten lähinnä välinpitämättömiä.
Se on Marxistit ja muut ammattiloiset, joilla on nyt tukalat oltavat omissa pussihousuissaan, ei meillä muilla ! Älkää edes yrittäkö saatanan paskanilkit, kääntää tätäkin jonkun muun ylle kuin itsenne ! Ja tehdä siitä ongelmaa.

Tämä oli tilanteen paras mahdollinen ratkaisu.

Mutta sitten siihen MIKSI tämä tällainen reaktio.
Ei hajuakaan ! En saata keksiä oikein yhtäkään selitystä NÄIN naurettavalle itkupotkuraivarille, muuta kuin vain SE että nämä Trumpista suivaantuneet vain TODELLA ovat niin vitun lapsellisia ja täynnä suuuuuuuuria suuria kuvitelmia itsestään ja roolistaan, maailmankaikkeuden Herroina. Tai jotain.

Ikäänkuin sillä olisi jotain, mitään, vitun väliä täällä suomessa, kuka siellä Valkoisessa Talossa kulloinkin istuu.
Kunhan se EI OLE mikään mustapantteri-Marxisti-neekeri.

Yksi syy niinikään, voi olla vain se että; nämä tyypit jotka tuolla nyt mankuu tuskaansa, eivät vain ole tottuneet takaiskuihin. Ja siihen ettei kaaaaikki etene kuten he odottavat, olettavat, ja haluavat. Ja myös MÄÄRÄILEVÄT.
Ehkäpä juuri tuo viimeksimainittu kaikkein painavimpana tekijänä.On miltei kuin nämä voivottelevat ämmät olisivat kohdanneet jonkin HENKILÖKOHTAISEN katastroofin. Ikäänkuin he olisivat ITSE menettäneet jotakin. Tokihan kollektivisti ja lauman mukana määkivä lammas reagoi kai AINA niin, kun jotain laumaa järisyttävää tapahtuu, mutta siltikin tämä on täysin naurettavaa ja ylireagointi.


HANKKIKAA ELÄMÄ, kuten sanotaan.

OMA, elämä.P.s Tuo on jo niiiiiiiin uskomatonta, tuo "valheet menivät läpi", ettei siihen osaa sanoa mitään.
Siis.....ikäänkuin Trump olisi ainut joka on jotakin jotenkin joskus, valehdellut. Ikäänkuin se ei olisi "Poliitikkojen" OLEMUS ja Perus Kamaa heille !
Mutta se on vain että joidenkin valheet on suvaittavissa ja joidenkin muiden ei. Eli nimellisesti; omien on, ja vihollisten ei.

(Tuo kakkoseksijäänyt jyrsijähän TUNNETAAN nimenomaan silkkana ja häpeämättömänä, pelkkänä ja totaalisena, valehtelijana!)

Äärettömän yksinkertaista.


Tässä on vielä tällainen kuva jonka otin sieltä "DissectLeft" blogista.

Hillary Clinton - Raiskausten Mahdollistaja.

Vuonna 1975 tuon kirjoittaja ^, on siis ollut (suomennan tätä lähinnä vanhoille lukijoille, jotka eivät käsitä englantia) 12 vuotias ja hänet on raiskannut 42 v äijä.
Hillary ottautui vapaaehtoisesti sen ÄIJÄN, eli raiskaajan, asianajajaksi.

Käräjillä Hillary satuili tuomarille, että tämä tyttö oli vain keksinyt koko stoorin koska nautti vanhoista äijistä fantasioimisesta.

Hillary sai kyseisen RAISKAAJAN vapaaksi. Vuonna 1980 Hillary oli haastattelussa, jossa myönsi itsekin tienneensä että äijä ON SYYLLINEN ! Ja NAUROI asialle !
(Suosittelen miettimään TUOTA.)

Hillary on siis raiskaajien edustaja ja asianajaja, EI naisten ja tyttöjen.


Eli se mikä vaalit hävisi, oli TÄYSIN vailla omaatuntoa ja häpeää ja kunnollisuutta oleva, psykopaatti ja patolooginen valehtelija.

Mutta te tiesitte saatanan sontaläjät tämänkin kyllä jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti