maanantai 21. marraskuuta 2016

Huiviapina

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1479614386268?jako=8743bf17ccd4be4a53d802fbcd486d01&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage


Apina vei huivin tytön päästä Libyassa – koston kierteessä on kuollut yli 20 ihmistä


Kerrankin on ihan rehellinen otsikko jutussa.

APINAN päähänpiston kerrotaan johtaneen laajoihin väkivaltaisuuksiin kahden heimon välillä Sabhan keidaskaupungissa Etelä-Libyassa. Neljän päivän aikana on kuollut yli 20 ihmistä ja haavoittunut yli sata, kertoi sairaalaviranomainen sunnuntaina uutistoimisto AFP:n mukaan. Hän tiesi uhriluvun vain toisen heimon osalta.

Miten minä olen aistivinani että tuossa Hyysärin kirjoittaja ihan NAAAUUUTTII kun saa vihjata / antaa ymmärtää, että "apinalla" tarkoitetaan nyt ihan "ählämiä".

Ihan Perus Apinanpaskaahan tuo on, ei siinä mitään.

Gaddafa-heimoon kuuluneen kauppiaan lemmikkiapina nappasi huivin ohitseen kävelleen koulutytön päästä, mikä sai awlad suleiman -heimon miehet tappamaan apinan ja kolme gaddafa-heimon miestä, kertovat paikallisraportit ja uutistoimisto Reutersille puhunut asukas. Kaupungin hallinto ei ole vahvistanut tietoja.

”Toisena ja kolmantena päivänä tapahtumat kiihtyivät. Panssarivaunuja, kranaatinheittimiä ja muita raskaita aseita käytettiin”, eräs kaupunkilainen kertoi Reutersille puhelimitse. Hän ei halunnut nimeään julki heikon turvallisuustilanteen takia.

”Satunnaisia taisteluja käydään yhä, ja arki on täysin pysähtynyt niillä alueilla, joilla on taisteltu.”

Eli ilmeisesti on kyseessä sama apinalaji kuin mihin Kaddafin Muammarikin on aikanaan, eläissään, kuulunut.
En nyt muista MIKÄ LAJI se oli, mutta jokin hietikollaviihtyvä laji sen täytyy olla. Tai onko se juurikin tuo "Gaddafa" ?
Uumoilisin että ehkä paviaanilaji tai ehkä en tiä....ei se "Lemuuri" voisi olla? No mutta joku se on kuitenkin.

Toivotaan "pojille" onnea räyhässään ja rähinässään, ja eritoten kun siinä kuitenkin ollaan liikkeellä ihan viisain ja järkevin ja hyvin ajatuksin ja perustein. Ollaan niinsanotusti oikealla asialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti