keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kissavideoasiaa...

YuuTuubi tarjosi minulle tällaista, Japanilaista kissavideota.
Sitä tässä vain lähdin tuomaan esiin että: näissä miltei KAIKISSA Japanilaisissa kissavideoissa, on AINA tuota samaa saatanan, vitun, ärsyttävää ja tympeää, imelää tunteelliseksitarkoitettua vitun musiikkia !

Minä sitten vittu vihaan sitä !! INHOAN suorastaan.
Ja ne on AAIIINA noita samoja saatanan vitun biisejä !!
Ikäänkuin olisi niin että joka kerta kun Japanista käsin tuubiin lisätään kissavideo, tuubi ITSE lisää siihen jonkun kolmesta saatavillaolevasta "kissavideobiisistä". Helvetti sentään.

Ja kyllä, olen jo huomauttanut yhdelle (tilaamalleni) kanavalle asiasta, muttei se mitään auttanut tai muuttanut. Vaikkakaan en ole koko kanavaa edes tsiigannut piiiiiiitkään aikaan.
Ei sitä jaksa. Ja se sen kanavan kissa ihan takuulla VIHAA ja INHOAA sitä omistajaansa ! Joka ei vain tajua olla RENNOMPI, vaan määkii sille kuten Japsit määkii AINA ja kaikille ja koko ajan. Sillä vitun SUPER RASITTAVALLA tekopirteällä vitun määkivällä määkimisäänellään. SE jos mikä, on rasittavaa.


P.s Tuossa filmissä näköjään, on kissaparalta irroitettu kivekset. Ihmiset tekee sitä eläimille tavan takaa; se on vain reilua.
Niin saa tehdä. Kaiketi koska niin VOI tehdä.
NÄIN "ihmiset" ajattelee.


Tervetuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti