lauantai 19. marraskuuta 2016

Työttömät Pakkotyöhön

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000002283383.html
Työttömät Töihin Jotta Saisivat Korvauksen Työttömyydestään ! Jeeesss !


Ja sitten oli taas tätä paskaa.


Minun piti ensin suuttua ihan vitusti, suutuinkin kai, mutta olen nyt jo niin vitun laantunut ja väsynyt etten vain jaksa ärtyä.
Joten otan melko "lungisti" tässä nyt.


Tuolla onkin näköjään kommenteissa, jotka on outoa kyllä Sallittu(!), sanottu moneen kertaan jo kaikki oleellinen, joten yritän pitää tämän yhtä lyhyenä kuin rauhallisenakin.

Eli: pakkotyö on pakkotyötä, on orjuutta on pakkotyötä. Pakkotyö = orjuutta ...ja orjuus...on...orjuutta.
Suomi PYRKII(!!) oikein, 2000-luvulla olemaan sitä mitä Anglot yms oli 1600-1800-luvuilla, eli orjuudesta ainakin osittain elävä .........kyhäelmä. Tai eräänlainen "maa"....mutta kun SE on iroonista kyllä nykyään "kielletty" ja ei-ei ja non-grata, on tämä kai sitten EU:n perifeerian raja-asema tai ulkoinen pieni siirtokunta tai jotakin.
Tämähän ei kai enää OLE, Virallisestikaan, ns "Maa". Vaan osavaltio tai Suur-Ruhtinaskunta tai autonoomisehko hallintoalue tjns.

Mutta kuitenkin, tuo jo kyllä jo sen ....lainen, teko, että....jos tuon toteutatte; "Suomi" ON Pohjois-Korea. Piste.
Se ON siinä sitten.
Ja SE toimii "ennakkotapauksena" ja siitä suosta en usko että noustaan, eli Valtio-Hallitus-Kytät-Lait ryöväri-gangsterijengi sai tämänkin osa maaplaneettaa ja TÄYSIN ja TOTAALISESTI ja luultavasti lopullisesti.
Hitaasti mutta varmasti, etenee "Aikojen Suuri Työ".  Eli "Vapaamuurarien" hommat. Eli Luciferin suunnitelmat tässä maailmassa. Jota he eivät kai itse lainkaan moisella tavalla käsitä tai ajattele.

Tuleekin mieleeni että tämähän on mitä täydellisin kohta siteerata sanontaa "tie Helvettiin(!) on päälystetty Hyvillä Aikomuksilla" ! HAHAHaha a ei voisi paremmin natsata. HAHAhah aaaaa.
Sanokaahan, siellä asiasa ILOITSEVAT ja kiljuvat ääliöt, että: minkä tyyppinen järki tässä on ?
Olet työtyön. Ok. Saat SIITÄ korvauksen. Että olet TYÖTÖN.
Olet työtön, joudut eräänlaisella Pakkotyöleirille KOSKA olet työtön. Jos et mene olet sekä työtön ETTÄ entistä köyhempi.
Entistä kurjempi, entistä VIHAISEMPI ja turhautuneempi ja NÖYRYYTETYMPI.
Uskot tulevaisuuteen yhä vähemmän, vähemmän ja vähemmän.
Köyhdyt...köyhdyt...kuolet ja unohdut.

Joillakin entisillä koulun Kovilla Jätkillä on autot ja talot ja naaras ja lapsia, jatkamaan kusipäisyyttä, ja niillä menee hyvin ja ne naureskelee ja voi kai melko hyvin ja tsiigaa telkasta lätkää, ukkoutuu ja kuolee.
Sitten ne kai mene sinne Kristittyjen Taivaseen. Ehkä tsiigaan niitä kurjistamiaan samoja Köyhiä Paskoja.

Tässon sitten järkee ?! Näin Rakennetaan näitä Maita ? Näin "pysytään yhdessä" ja mitä kaikkea ?!

Vittu te olette tyhmiä.
Vaaralliseen extenttiin.

Näin SYTYTELLÄÄN hiljaksiin kyllä tulia erinnäisiin paikkoihin. Mm siihen ruutitynnyriin mikä on Suuttunut Kansa. Tämä on siis vain YKSI juttu. Yksi osa. Yksi tikunraapaisu lisää.


MIKÄ IHME siinä on, PERKELE sentään, että Kommunisteja kiinnostaa niin vitun suunnattoman ja pakonomaisen suuresti AINA ja KAIKKIALLA missä ovatkaan vallassa, tuo koko Kansa köyhdyttäminen ja kurjistaminen ja loputon nöyryytys ja alistaminen ja kyykytys ja ORJATYÖ ja PAKKOTYÖ ja ORAJ ja PAKKO -TYÖLEIRIT !?!?!?

Kommunismin yksi kuuluisa "periaatehan" on että "joka ei työtä tee, ei hänen syömänkään pidä". Tuo on herran perkele KOMMUNISMIN YKSI OSA !!
K O M M U N I S M I N !!! Ja kaikenlaiset vitun ääliöt Remonttireiskat heteroäijät sitä tuolla heittelee muina miehinä ja tuosta vaan ja katkeransuloisen kostonhimoisesti.
Vitun paskamuulit; aukokaa sitä typerää kireää pientä Perkeleen päätänne niille NAISILLENNE !! NE on niitä OIKEITA SYYLLISIÄ, kaikkeen. Sano jotain; ja se ON naisten syy.

Koska te ette itse pysty saapumaan mitä yksikertaisimpiikaan lopputulemiin; lukekaa Eshter Vilaaria. En voisi enempää suositella teille mitään muuta.
Antakaa sen juutalaisakan valaa vähän "insaittia" teihin naaraan TODELLISESTA luonteesta ja olemuksesta. Ja lukekaa tuon Hankamäen se "homomiehen raamattu" eli "Enkelirakkaus".
VALAISTUTTE. Ainakin nykyiseen nähden.

Saatatte jopa alkaa kuljeskella vedenpäällä. En ole varma.

Mutta kyllä se näyttää olevan niin, että; kun Kristinusko poistuu, tilalle vyöryy vain yksinkertaisesti tuo kiukkuinen tympeä Kommunismin Kollektivistinen heteroseksualistinen PAKOTUS ja repiminen ja pyyteellinen kiukkuilu ja muiden retuuttaminen ja kaikenlainen Yleinen Alhaisuus.
Haistakaa vittu.

Työttömät; ...tämä alkaa mennä jo niin Totalitäärisen Kommariksi, että kannattanee alkaa kerääntyä itse ISOKSI KLIMPIKSI ihan kuten "Valtiokin" eli "poliitikot ja kytät". Eli siis "Liittoutukaa".


On melko vitun alhaista alkaa ihan todella ja TOSISSAAN kyykyttämään kaikkein vähempiosaisia, kun ITSE on syyllinen kaikkeen. Eli "poliitikot".

Ja myöskin: tyypilliseen minisieluiseen tapaan, ei osata mennä AIKOJEN MUUTTUMISEN mukana, vaan yritetään järkähtämättä ja härkäpäisen uhmakkaan pitää kiinni josatain vitun 1950-luvun tavoista olla töissä, ajatella töitä, tehdä töitä, olla ja elää.
Ettekö nyt saatana KÄSITÄ vai ettekö te taaskaan vain HYVÄKSY asiaa, että nykyään ei vain enää OLE tai TARVITSE olla yhtä paljon "työtä" kuin lähes AINA ennen !?

Eikö siitä tulisi jumalauta RIEMUITA !?
Eikö se ole saatana MAHTAVAA ?!?!

Mutta toisaalta jos on tyhmä ja ahkera ja jos tuo Pipilä on joku vitun "kalvinistinen" JA(!!) körtti ....niin ....ei saatana.....jälki on oleva vielä melko vitun rumaa.
Sipilä on siis periaatteessa eräänlainen suomen Sai-Baba tai mikä vain vitun kulttijohtaja. Ja siis perkeleellisen typerä mies. Ja vastenmielisen näköinenkin vitun pulleanaamainen, litteäkasvoinen, pallinaamainen äklötys. Hyi yök! Minä inhoan tuon hyypiön naamaa.
Ehkä yksi inhottavimmista "Poliittisista Kasvoista" suomessa...IKINÄ. Joka ON JO JOTAIN !

Eniwei, oksettavaa toimintaa.
Juuri sitä mitä MINÄ inhoan ehkä yli kaiken, eli toimintaa vain toiminnan vuoksi. Totaalisen naisellista ja ämmämäistä ja pikkusieluista vitun kuhinaa ja tunkkaista kuhnurointia yms.

Ihmiset eivät ole mikään vitun luononvara tai resurssi, saatanan paskapussit.
Jos tämä ei mene jakeluun, Suomesta ei synny tarua uutta vaan tragedia uusi. Joka on ainoa ja kaikki, mitä "Valtio" voi ikinä tarjota. Tragedian. Ja varkautta ja kuoleman. Ja katkeruutta. Yms.Näin sitä pedataan; vastakkainasettelua ja Taistoa !


Tämä on väärä tie, ja te tietänette sen itsekin.
Lopuksi, tästä tulee mieleeni yksi minun lempi sitaateistani, joka kuvaakin ahdistavan hyvin kohtaloani tässä apinamaailmassa jossa huomaan olevani jumissa. Sanonta tulee Kiinasta, iroonsta kyllä, ja menee näin: "Typeryksistä tulee suuria virkamiehiä, Viisaat elävät köyhyydessä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti