maanantai 21. marraskuuta 2016

VerkkoKyttä

http://www.metro.fi/uutiset/a1387820035323?ref=tf_iokisboksi&utm_campaign=tf-metro&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop


Helsingin poliisiin aiotaan perustaa uusi ryhmä, joka keskittyy erityisesti verkossa tapahtuvien viharikosten estämiseen, paljastamiseen ja tutkintaan. Ryhmä on näkyvästi esillä sosiaalisessa mediassa.


"Viranomaiset Netissä"Nyt on sitten Kytät, hyvin simppeli VALINTA edessä; lähteä mukaan Geshtapoon tai jäädä siitä pois.

Mitä te idiootit LUULETTE ylipäätään tekevänne tai saavanne aikaan !?
Tällainen vain PAHENTAA kaikkea, kuten vitun hyvin TIEDÄTTE itsekin, ja toisekseen; Netti ei ole teidän sensuroitavaksi, eikä muut ihmiset ja elämä, kontrolloitavaksi.
OPPIKAA tämä nyt jo herran perkele.

Tai myöntäkää sitten VAUVAIÄSTÄ ASTI kaikille ihmisile tasapuolisesti että; elämässä on kyse VAIN siitä "kenen JOUKOISSA seisot" ja siitä että on tarpeeksi fyysistä kokoa ja "väkivaltapotentiaa" ja rahaa ja valtaa yms. Eikä millään muulla ole mitään merkitystä.
KAIKKI muu on pelkkää manipulointia ja valheita ja toisten akillesjänteen typistämistä jo nuorena jottei heistä vanhempana olisi kilpailemaan elämässä ja elämästä SINUN kanssasi vitun tympeä aivoton apinamulkku.Ryhmä tutkii jatkossa kaikkialla Suomessa tapahtuneita netin viharikostapauksia.

Ryhmän jäsenet osallistuvat aktiivisesti nettikeskusteluihin ja puuttuvat vihapuheeseen nettipoliisiprofiilien avulla. Tarkoituksena on rauhoittaa keskustelua, ja myös ottaa suoraan yhteyttä ihmisiin, jotka levittävät asiatonta materiaalia.

Mikä ON ensinnäkin "Viha Rikos" ?!?! MINÄ esim määrittelisin tällaisen sensurointikyttäyksen ja koko "Poliisitoiminnan" nimen-vitun-omaan mitä pahimmanlaatuiseksi VIHARIKOKSEKSI. Samoin kuin "lakienlaatimisen" ja muun yleisen sosiopaattisen pahuuden, ja veren kerjäämisen nenästään. Ja Jumalanleikkimisen.

Mutta: mikäpä pahan tappaisi."Rauhoittaa keskustelu" ?!.....................MITÄ "keskustelu" ? MIKSI sitä tulisi, naiset, "rauhoittaa" ?! Ja mitä vitun näennäistäkään HYÖTYÄ te LUULETTE vitun paskapäät tällä olevan !?
Teilä ei toden totta näy olevan alkeellisintakaan käsitystä esim vain yksinkertaisesti Netistä, äs satsh.


Ehkä se alkaa nykyään vihdoin upota "Valtion" kalloihin että; netti on JO tehnyt sen mitä Kapitalismi EI sitten tehnyt, vaikka sen PITI se saada aikaan, eli tehdä KAIKKI muodot "edustuksesta" ja "politiikasta" ja "hallinnosta ja hallitsemisesta" ja "kuninkaista" ja muusta typerästä vitun Varkaiden roskasta tarpeetonta ja vanhentunutta ja vain tielläolevaa. Mitä ne on joka tapauksessa, mutta tuoden se oikein ESIIN SELVÄSTI, niin että ehkä jopa ämmät sen älyäisi.

Valdea kai ahdistaa Toisten Ihmisten Vapaus.
Ja siis naisiltaan saamat käskyt tietenkin !! Kun tuntee myötätuntoa ensi-sijaisesti NAISIA kohtaan eikä toisia miehiä / poikia, on helppo vierittää aina kaikki paska muiden "jätkien" niskaan, sen sijaan että saatanan vitun lapamato-läski, saisi sille ämmälleen kiekaistua edes yhden kurjan kerran "ei!! ja painu vittuun!".

Mutta niin moni "mies" on niin epätoivoinen saadakseen tyrkätä kullinsa pilluun, että luopuu koko vitun elämästään sen tähden, ja se ei vielä olisi MINULTA mitään pois, mutta kun ne pilaavat KAIKKIEN MUIDENKIN elämän saatanan ynisevät kusipäiset paskat !!


-


Tämä on taas loistoesimerkki siitä miten typeryyden ja pahuuden tunkkainen yhteenliittymä eli "politiikka ja laki ja kytät yms" "toimii". SE tekee ensin kaiken maailman synnit ja pahuuden ja vääryyden ITSE, ja sitten KUN uhri älähtää tuskissaan, SIIHEN isketään kuin sika limppuun ja SE "kielletään". SEN sijaan että junou; muutettaisiin ITSE omat PAHAT TAVAT.

Pahuus: se on he-le-ppoo !


Mutta hei, vittupäät: ei edes SUOMALAISET ole ENÄÄ niitä samoja lantaa syöviä vitun älykääpiöitä renkejä ja talojen pihoissa notkuvia turpeenpotkijoita, joita he ovat niin kauan olleet. Suomlantilaiset ovat nyt jo oppineet ja tulevat oppimaan lisää. Ja mitä enemmän  TE  painatte päälle, sitä AKUUTIMPI on MEIDÄN TARPEEMME lyöttäytyä yhteen ja luodaa uusi JENGI !!

Työntäkää, työntäkää ja saatte haluamanne(?) lopputuleman; me iskemme takaisin ja ottaudumme Taisteluun mukaan. Ja olemme taas Jakautuneita ja mitä kaikkea !
Lokalismi ja Separatismi kunniaan. Yms.


Muurarit Stadissa: ottakaapa sitten pakkia.
Ja lopuksi: MUISTAKAA että se olette TE, YKSIN TE, Tavalliset Lainkuuliaiset Idiootit Kansalaiset, jotka MAHDOLLISTATTE tämän älyn ja vapauden vastaisen ja Luciferin Puolesta, toiminnan jota Kyttäykseksi ja Laeiksi yms PASKAKAKSI kutsutaan. Koska olette tyhmiä kuin muoviämpärillinen säikkyä taikauskoista vitun muulinpaskaa, ja harhaisia kuin hippi hamppupöllyissään jossain vitun peilitalossa.

PELÄTKÄÄ siis ! PELÄTKÄÄ PAAAAALJON !! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhh.Kerrataan vielä: Pahuudella EI OLE omia VOIMIA ja sitä kuuluisaa VALTAA; jollet SINÄ !!!! vitun typerä torvi, VALTAUTA sitä. Ja SE on SE missä pahat ovat "hyviä": muiden MANIPULOINNISSA toteuttamaan ITSE oma tuhonsa ja vankilassaelämisensä.
ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE !! Ja siinä se sitten jo onkin. Mitään FYYSISTÄ ei tarvitse yleensä edes TEHDÄ. Saatatteko käsittää tai uskoa !!!!??
Elämä on NIIN helppoa.
TÄMÄN tähden Pahuus inhoaa sitä että MINÄ esim neuvon teitä; se vie heidän vuosituhansien aikana hamstraamansa VALLAN TEIDÄN MAAILMANKUVAANNE ja TAJUNTAAN, pois.
Eikä konnat tykkää menettää helpon elämän takaavaa juontaan. Ja Kytillä ja muilla paskapäillä kusipäillä vitun koiranpaskoilla on tähän asti ainakin OLLUT, oooooiiiikein hyvä ja hieno "juttu" meneillään täällä, keskenään, juuri kenenkään vastustamatta. Sillä kuka ORJISTA nousisi puolustamaan yhtä orjaa jota ISÄNTÄ ruoskii !?!?....onhan Isännällä sentään Oikeus ja kaikkea, perkele, ruoskia omaisuuttaan.
Vittu te olette ällöttävää munatonta pohjasakkaa ja paskasakkia. Ja minä niiiiiiiiin halveksin ja VIHAAN teitä.
Ja näköjään lähes KAIKKI mitä te vitun idiootit teette tai sanotte, saa minut vain vihaamaan ja ärtymään lisää ja lisää ja enemmän.
Minä TODELLA, vihaan teitä. Ja tätä VITUN apinaelämää.
No, mutta ...tulkaa onnellisiksi sitten keskenänne kuhniessanne ja kuhistessanne siellä Poliisi-Sian valvomalla Sallitulla Alueella, Loistavassa Tulevaisuudessanne, ja kyyhöttäkää siellä sitten .....varjojanne ja toisianne peläten. Vitun Luolan Vangit.
Perkeleen Villi-Ihmiset ja krokotiilinpalvojat.
LAINKUULIAISET !!!

HAHAA ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaAAHAHAHA AHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti