torstai 3. marraskuuta 2016

Kappale(ita) Kauneinta Suomea

Tässä on kokoelma hyvää suomalaista musaa / kamaa.
Kannattaa katsoa kun kerrankin on saatavilla.

Pari on jopa ihan Virallisista Lähteistä !


Anna Abreu telttabileissä ja "Kaikki Mussa Rakastaa Kaikkea Sun".
Wau mikä muija. Nätti kun sika pienenä !
Upeaa visuaalisesti ja hyvä biisi.


-Tässä on Sanni jossakin viiden sekunnin haasteessa.
Tämä olisi jo todella mukiinmenevää katseltavaa, jos tuo juontaja olisi joku parempi, ja vähemmän oranssi ja typerä virnuilija.

Mutta KATSOKAA Sannia ! Tsiisus faking Khraist ! JULKEAN hyvännäköinen ihmisapina-naaras !

-
Paula Vesala Ruisrockissa, koko helvetin keikka !
Yllättävän hienoa.
Paikoitellen jopa aivan vitun maagista !
En ensin jaksanut vaivautua kuuntelemaan tuota hidasta, luultavasti siis ihan vitun tylsää, "Sinuun Minä Jään"kö se oli(? kohdassa 34:04), mutta kun kuuntelin sen....nin...........jumaliste. Sehän liimasi kiinni korvalappuihin. Ihan totaalisen lumoava. Keskittynyttä ja skifiä ja mitä kaikkea.

Ja myös tuo  "Rakkaus ja Maailmanloppu" (kohdassa 10:20)  on ihan mahtava. Hieno, suomalainen, omituinen ja ....futuristinenkö? tai jotain.... vähän tuollainen khuuli yhdistelmä suomalaiskansallista, flok-saundia, ja tuota elektroonista puolta, loistava !


Ja tykkään siitä lopun räpistäkin ! HAHaa sehän on ihan helvetin hyvä !! Perkele. "Sori".

-Ja jeeees! Siinä se nyt taas on. Kun se oli jo kerran ja otettiin tuubista pois, mutta nyt sen näkee jälleen !
C H I S U ! Koko juttu (Ruisrock siis.). Hienoa.
Absoluuttiset kohokohdat on "Tie" kohdassa 21:10,  ja lopun "Auta Mua".
Tuokin on hyvä tuo kohdassa 30:50 oleva juttu, tuo "Onni".

Hyvää kotimaista kamaa.

Yksi noista kuoroäijistä näyttää melko paljon sekä anglo-saksilta että itseltään Stiiven Frailta. Näette kyllä jos tsiigaatte, ennenpitkää.

-


Ja onhan näitä, on Anna Abreuta ja Sannia, muttei ne o näin hyviä. NÄTTEJÄ ne kyllä on kuin mitkäkin, muttei ne tällä tasolla tietenkään ole.
Paitsi joissain sekalaisissa muissa videoissaan, kuten Sanni pitkin Vain Elämää.

Jos tuossa Annan keikassa vaan olisi parempi kuvan ja äänen laatu, olisi sekin ihan katsottava. Siinä on kyllä pari hyvääkin biisiä, ja jos ei musiikistaan tykkää niin ei kai Annasta voi olla tykkäämättä !?

Enkä usko että minulla on, toisin kuin joku silloin väitti, mitään "fetissiä Annasta". Mutta KATTOKAA nyt sitä ffs ! Nääättiiii !
Tuo Anna Puun keikkakin tuli juuri joku aika sitten töllöstä, sekin oli yllättävän hyvä. Hienoa äänimaisemaa ja sellaista laadukasta ja tyylikästäkin, jälkeä.
Ja sekin Anna on ihan ilo silmille kyllä, hienoine vaatteineen päivineen.
Se on TÄSMÄLLEEN kuin jokin niitä Muumit ja Tuuve ja Suomen-Ruotsalaisuus  hahmoja. Se on täydellisesti sen näköinen. Ai miin TÄYDELLISESTI !!
Se oli myös Vain Elämäässä kuin jokin tosielämän Pikku Myy tai jokin.

Kunhan toin esiin.

-

Kun näitä katselee, ei kaipaa enää MITÄÄN suuren maailman typeriä vitun jumputuksia ja neekerien räp-hölinöitä tai mitään. Tämä tässä on juurikin parasta; tällaiset on pitkästä aikaa ihan täysin RIITTÄVIÄ ja tyydyttäviä ja aidosti hyviä KOTO-Suoma-laisia juttuja !!
Tällaisten jälkeen ihan yrjöttää kaikki nuo vitun amerikan paskaläjät ja niiden leffat yms. Pitäkööt vittu tunkkinsa ! Meillä on vähintäänkin kaikki nämä !

Näistä muistuu mieleeni se mitä Suomi OLI. Näistä kuvastuu se mitä Suomi VOISI olla.

Täytyy myöntää, kun naaraat yleisestiottaen eivät saa ainakaan kehuja täällä Blogissa, että; ei suomesta ainakaan kauniit apina-naaraat kesken lopu !

Onhan niitä joitain nättejä toki siellä Isoissakin Piireissä, muttei ne taida vetää TODELLISUUDESSA niinkään vertoja meän naaraille !? Paitsi ehkä jotkin satunnaiset, esim Korealaiset ja Italiaanot. Ne on joskus livenä ihan vitun häkellyttävän komeita nähtäviä. Ne on jotkut kuin jotain vitun Michelancelon taideteoksia.
Eniwei..... tässä kaikki tältäerää.

Jaa, ei mutta hei; tässähän oli vielä tämä.

Jenni Vartiainen Rauhassa. LIVE.

Tuli juuri telkastakin. Hienoa.

(Tuo yksi de facto kehari, tuossa vähän liian esillä ja edessä, tuolla yleisössä, vähän latistaa tunnelmaa ja visuaalista kauneutta mutta....jaa.)


TÄSSÄ kaikki tältäerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti