torstai 10. marraskuuta 2016

Alkoholilaki ja skidijärjestö

http://www.iltalehti.fi/uutiset/20161110200025640_uu.shtml

Huh..helvetti taas.. Laki sitä, Laki tätä, Laki tota.

Kuolkaa vitun vittupäät ääliöt ! Saatanan ämmät.Siinä typerät imbesillit taas hyörii ja pyörii, pienessä ja pienimielisessä piirissään, luulleen että heidän säätelemillään Komennoilla ja Käskyillä ja Kehotuksilla ja Kyttien toimintaohjeilla, on jokin vitun merkitys ja vaikutus asioihin TODELLISUUDESSA.

Tätä kutsutaan maagiseksi ajatteluksi, harhaksi, ja ihan vain tyhmyydeksi.
Mutta se on MYÖS pahuutta ja vieraisiin ihmisiin kajoamista / puuttumista.

Hei älykääpiöt; MILLÄÄN toimella tai "kampanjalla" ei ole MITÄÄN väliä, ikinä, koskaan. VAIN sillä, tässä tapauksessa, onko jonkun geenit sellaiset että hän tykkää juoda alkoholia, tai sellaiset että se EI maistu. Siinä on kaikki, eikä muuksi muutu.

Mutta nämä tyhmät ja sääntelevät ja komentelevat on yleensä / AINA, naisia. Ja naaraalla on biolooginen pakkomielle ja toistuva neuroottinen tarve, yrittää MUUTTAA esim mies joksikin muuksi tai tämä tai tuo asia joksikin mitä se EI OLE.
Nainen ei kai vain voi käsittää tai hyväksyä sitä, ettei MITÄÄN voi muuttaa.
Se muuttuu VAIN jos se on sen kohtalo tai Luojan Tahto tai sen OMA tahto tjns. Ei MILLÄÄN muulla !
Eikä MILLÄÄN MUULLA, Lailla esim, ole MITÄÄN OIKEUTTA, mennä ja puuttua siihen. Ja yrittää PAKOTTAA asioita, esineitä, ihmisiä, ja luonnonvoimia, joksikin mikä miellyttäisi Lain-laatinutta typerää ylimielistä ja harhaista pikku vitun paskapäätä.


Saatanan koirat.


JOS nuori on niitä jotka eivät pysty tai kykene elämään ITSE, omalla tavallaan, vaan taipuu siihen että joku tatuoitu juoponlapsi / kehari, kehottaa sitä "heittäytymään huningolle" niin....sitten se vaan on. Se oli sen kohtalo.
Ei maha mitään.

Sinnehän menee, vitun torvi. Ehkä niin on parhaaksikin; viepähän huonot geeninsä mennessään.
Nuoriso parka se vain joutuu AINA, kerta toisensa, sukupolvi toisensa, jälkeen, näiden kaikkien vitun virtsapäiden ja idioottien tiuskimisen ja tunkkaisen pikkusieluisen typerän paimentamisen ja kontrollin kohteeksi.

Hey, Commies; leave them kids alone !


Sen kun vapautatte ITSE   ITSENNE !!!   Siinä koko totuus.
Kehenkään muuhun ei SINUN tule / tarvitse puuttua, ilman SELKEÄÄ erillistä PYYNTÖÄ ! Johon ei ole VAIKUTTANUT KUKAAN muu kuin pyytäjä itse. Ikinä.

Tässä kaikki, ja te kaikki tiedätte tämän kaiken. Mutta synti ja Laki ja muu Luciferin paska se on mikä teitä kiinnostaa ja kiehtoo ja houkuttaa. Hyvyys on ihan liian kevyttä ja kepeää ja "tylsää" ja sen sellaista.


Mm tämän takia MINÄ vihaan teitä.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti