tiistai 29. marraskuuta 2016

Appleväki on epärehellistä ja mulkkua

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/apple-vaki-on-eparehellisempaa-kuin-androidin-kayttajat/p8uqqDU9?ref=iltalehti:34b7&_ga=1.29411583.1583234068.1477242377


Jollet voi lukea tuota ^ niin tässä on koko juttu alla.


Yllättäväksi luonnehdittu tutkimustulos ei mairittele Applen iPhonen omistajia.

Applen iPhonen omistajat ovat todennäköisesti epärehellisempiä kuin Android-väki, väittävät brittipsykologit, jotka ovat tutkineet näiden kahden puhelinten omistajaryhmän persoonallisuuksia. Tutkijoiden mukaan persoonallisuuserot ovat selviä.

Tutkimuksessa 500 ihmiseltä kysyttiin heidän suhdettaan puhelimiinsa, kirjoittaa ZDNet.

Asiaa selvittämässä oli tutkijoita Lincolnin, Lancasterin ja Hertfordshiren yliopistoista.

Tutkijat lähtivät etsimään iPhonen ja Androidien omistajien eroja muun muassa rehellisyydessä, nöyryydessä, tunteellisuudesta, ulospäinsuuntautuneisuudessa, tunnollisuudessa ja avoimuudessa. He selvittivät myös, pidettiinkö puhelinta statussymbolina.

”IPhonen omistajat ovat Androidia todennäköisemmin nuoria naisia. Heille puhelin on myös useammin statussymboli”, tutkijat kirjoittavat.

Tämä näyttäisi vahvistavan sitä käsitystä, että iPhonen omistajat ovat huolissaan siitä, miltä asiat näyttävät. He ovat myös valmiita maksamaan ulkoisesta uskottavuudestaan.

Suurin ero ryhmien välillä tuli kuitenkin akselilla rehellisyys-nöyryys, sillä iPhonen omistajat määrittelivät itsensä epärehellisemmiksi ja vähemmän nöyriksi kuin Androidien omistajat.

Se sijaan iPhone-väki näki itsensä toista ryhmää tunteellisempina.

Androidin omistajat olivat todennäköisesti vanhempia, itsensä rehellisiksi määritteleviä miehiä. He olivat vähemmän halukkaita tavoittelemaan henkilökohtaista hyötyä ja vähemmän kiinnostuneita vauraudesta ja statuksesta.

Syyskuussa tehty tutkimus koostui kahdesta osasta.

Ensimmäisessä tutkimuksessa pyydettiin 240 älypuhelimen omistajaa kuvailemaan stereotypioita Androidin ja iPhonen omistajista. Toisessa tutkimuksessa testattiin molempien laiteryhmien omistajien käsityksiä samoista stereotypioista. Siihen osallistui 530 vastaajaa.

Koko tutkimuksen nimi on Predicting smartphone operating system from personality and individual differences.Eli toisinsanoen; se on nyt Virallisesti ja tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu juttu, että Applen käyttäjät ja/tai "fanipojat" on nyrpeitä idiootteja kusipäitä.
Ei mikään uutinen meille joilla on päässä muutakin kuin tyhjää tilaa.

Ja näköjään äplee käyttää enimmäkseen naiset. EI siis miehet.
Vaan NAISET, eli äpl on vähän semmoinen "naisten puhelin" kai sitten. HA HAH HAA !!

Minun kantani sensijaan on hyvin selvä...


...kiitos ja kuulemiin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti