tiistai 15. marraskuuta 2016

Aku & Seittemän Ihmettä

Parin viimejakson arvostelu.


Hong Kong.

Oli hieno, hyvä jakso. Mielenkiintoinen ja likainen paikka. Hienoja taloja ja mitä kaikkea.
Kiinalaiset tai Hongkongilaiset yrittivät myydä....ja myivätkin, Akulle, sekalaista maastakerättyä roskaa ja paskaa, kaikkea mitä puutarhajätteistäkin saattaisi löytää, ja kutsui sitä lääkinnäksi.
Kiinalainen "lääketiede" on HELEPPOA ! Sen osaa kuka vain, kuka liikkuu ulkona. Ja syö mitä maasta löytää. Eli lapset ja koirat ja juopot yms.


Se teki jo melko pahaa, kun Aku alkoi tanssia sillä tangolla siellä hiihtohississä. Emmä sellasta....ehkä.... EI SITÄ !
Siinä saa suomalaisista kai(?) melko väärän käsityksen.
Mutta ehkä syynä siihen(kin) oli juuri se Kiinalainen lääkitys ? Tai jopa sen akuutti puute. En tiä.
Myös kuuman ilman tiedetään tekevän suomalaisista.....mm.... sanotaan nätisti että "vapautuneempia".


Sitten siinä käytiin laukkaradalla, missä Aku käsittämätöntä kyllä VOITTI jonkin ihan oikean summan rahaa. Perkele sentään. Vitun mulkku.
Mitä se voitti ? ...jotain ...TUHANSIA se voitti. Siis OIKEAA RAHAA ! Ei mitään Kiinan tai Hong Kongin fanimania.

Aku kävi soutamassa ja valittamassa siitä soutamisesta.
Ja siellä ISOLLA Buddha-patsaalla, jossa se kans valitti. Muun muassa siitä että sinne pitäisi ylipäätään kiivetä.
Kattokruunuun / lamppuun sälli kyllä kiipeää, muttei sitten viittis vaivautua kun ollaan maailman suurimman Budhan juurella.
Tämä mies EI OLE mikään Folke West ! (Eikä Folke muuten, unohdin silloin sanoa, sitäpaitsi ikinä, muistaakseni, roikkunut drägiin pukeutuneena kattokruunusta ja/tai "twerkannut" ravintolan pöydällä. .....Ajat ovat muuttuneet.)

Aku kävi myös, tottakai(!), häiritsemässä hölinällään jotain Hong Kongissa paikallista Suomi-Juntti kokkiakin, pukeutuneena nätisti; hikiseen t-paitaan, saattoi olla jopa hihaton, ja yhtälailla likaisiin shortseihin.
Mutta kutsui sen sitten voittorahoillaan myöhemmin johonkin jahdille kellumaan, ja kaiketi laittamaan ruokaa. Jossa Aku höynäytti kaikkia luulemaan että suomessa sanotaan "pippeli" kun nostetaan malja !
Jumalauta että teki PAHAA !!! Kuulla kun ne sitten innoissaan jatkoi sitä juttua.
Tämä tarkoittaa että jossain, tai siis  Hong Kongissa, on lauma ihmisapinoita jotka luulee että kippis onkin pippeli.
Minä en voi sietää tilannetta ja haluaisin nähdä sen korjattavan.

Mutta lopunkaiken tuo oli ihan hyvä jakso, ja Akun letkautuksista noin 10% on ihan oikeasti hyviä ja osuu maaliinsa ja välillä jopa naurattaa.
Vaikka toisaalta voi nähdä että Aku todella ON, joku joka on kiikkunut ihan aidon henkisen sulamisen, hermoromahduksen, partaalla.

Nyttemminhän se kai sitten ON, jo, vihdoin, romahtanut.
Kuten varmaan se tornitalokin jossa tuossa äskeisessä Mehiko jaksossa oltiin.Mehiko Siti.


Hyi olkoon !

Mikä tunkkainen, likainen paskaläävä.
Kuin.... kaikki muutkin maailman asutut kaatopaikat täynnä hulluja alkuasukkaita.
Kerrassaan inhottavaa.

Likaista, köyhää, typerää, taikauskoista, paskaa. Eli maijojen ja inkojen yms hullujen mailla MIKÄÄN ei ole liiemmin muuttunut sittemmin niiden muinaisaikojen, kun uhrailivat milloin ketäkin milloin millekin. Sateesta alkaen.


Akua vedettiin myös lättyyn !! HAHAHAhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....oumääään. SE teki jumalauta jo OUTOA ja vähän pahaa, katsella !
Minulla ei ole viimeiseen VIIKKOON ainakaan, ollut moista omituista virnistävää ...eräänlaista hymyä, naamallani kuin siinä painijakohtauksessa.
En tiä.... se on ehkä ihan uudentyyppinen ilme ylipäätään. Vähän kaiken sekoitus.

Mutta....MITÄ VITTUA ?!?! Alkoiko se, ISO mies, oikeasti jotenkin siis poraamaan siinä?.... parista läimäytyksestä ja yhdestä heitosta ?..... no ehkä se on vain sitä hermoromahduksen ja "böön-autin" ilmentymää.
Akuhan oli niin ison näköinen niiden vitun murjaanien keskellä, että se olisi varmasti hoidellut koko sakin halutessaan, eritoten jos treenaisi itsensä siihen kuntoon.


Mielenkiintoinen kohtaus kyllä. Eräänlainen koulukiusaajat vs uhri, asetelma, suoraan telkasta ! Outoa ettei Aku osannut olla luonnollisemmin tilanteessa, sillä hänhän pyörii niiden Duudsonien kanssa. Mutta ehkä siitä EI tartu sitten niin merkittävästi mitään "kyvykkyyttä" mukaan.

En tiedä sitten.....ehkä kaikki vain EI OLE kuten MINÄ ! Olen saanut huomata sen sangen usein; nämä tavallisemmat ihmiset on HÄMMÄSTYTTÄVÄN pehmeitä tai "ei kovia", ja myös hyvin säikkyjä monellakin tapaa.
Minun neuvoni teille olisi ehkä vain tämä: ottakaa eläimistä oppia !
ELÄIN reagoi AINA oikein !! Eikä siihen reaktioon VOI kukaan tai MIKÄÄN sanoa mitään vastaan sillä koko LUONTO TOIMII SEN PERUSTEELLA. Sen reaktion ymmärtää kyllä kaikki, kaikkialla, jopa ehkä nekru Afrikassa, pusikossa.
KAIKKI ymmärtää "sitä kieltä". IHAN kaikki. Jopa mutantit, mutta mutantit saattaa toki ihan oikeasti TAPPAA sinut. Siinä on kyllä SE !

Reagoi kuten apina, mutta ÄLÄ tunteella !!! Vain visuaalisesti tjns. Kyllä sen lopultakin hoksaa, luultavasti.
Luulen että kyseiset painihemmot oli jotain snadisti "rikollisen" puoleisia hyypiöitä, ja ottivat homman kuten kaikenlaiset keharit ja mutantit ja neekerit aina; eli homma lähtee HETI käsistä, ja menee typeräksi hölinäksi jossa ei ole päätä eikä häntää, koska NE EI KÄSITÄ MISTÄÄN MITÄÄN.
On kuin painisi hevosen kanssa. Tyhmä ja vauhko eläin joka potkii sinut KUOLIAAKSI...koska on TYHMÄ kuin läjä lantaa.

Tuollainen on, joka tapauksessa, hyvää oppia suomalaisille. Ylimalkaisesta vastavuorovaikutuksesta tai vuorovaikutuksesta ja tilanteiden "käsikirjoituksesta" yms.

Säälin jo tuota tyhmää läskiä ! Nehän läpsi Akun ihan maihin ja tylsäksi ja pelokkaamman oloiseksi ja "kunnioittavaksi" ja ...no, tuollaiseksi. Ne pilasi sen vanhan Akun. Perkeleen muulit.
Mutta ainakin Aku symppaa ja tsemppaa nyt varmastikin, Trumpin muuria !

Huzaaa !


Mutta njoooo....no.... aika kurja jakso lopunkaiken, ihan jo siksi ettei ketään KIINNOSTA mikään vitun muulinpaskojen Meksiko Siti.
Se on vain alkeellinen ja liantäyteinen kuuma tunkkainen läjä ja lajitelma paskaa, täynnä mielipuolia ja typeryksiä ja hölmöyttä ja typeryyttä ja primitivismiä ja pakanuutta ja huumeita ja niiden myyjiä ja ostajia ja varastajia ja murhaajia yms.

MIKSI sinne pitäisi KENENKÄÄN, ikinä, koskaan mennä !?!?  KUINKA naiiveja sitä voidaan olla !

Ihmettelen suoraansanottuna SITÄ että Aku on ilmeisesti tullut sieltä elävänä takaisin !
Se ei ihan joka poikaa koske, se onni.


BTW; en nyt haluaisi jankuttaa mutta tuli tässä ex tempore mieleeni että se OIKEA tapa "handlata" se painitilanne, olisi ehkä ollut vetää ihan OIKEASTI ja muuten VITUN LUJAA(!!!!!) lättyyn niitä painispedejä. Tämä on tällainen "katuviisaus". Minä aloin nimittäin ajatella yhä "syvemmin" ja "syvemmin" asiaa. SE on kieltä minkä ne olisi HETI käsittäneet ja luulisin että myös HYVÄKSYNEET. Sama juttu kuin aina ryssistä sanotaan.
Siitä minä tosin en henk.koht tiedä MITÄÄN. Mutta luulisin että se on niin, että ryssä "puhuu" sitä kieltä. Tai ymmärtää.
Pari ISOA läppäisyäkin riittänee, tärkeintä on se "pointin" ISKEMINEN typeryksen päähän.

Tuollainen vie pian suomalaisten maineen tuolla maailmalla ! Ja ne LUULEE, ihan suotta, että täällä on jotain kärpäslätkällä tapettavia itkuatihrustavia nynneröitä, pelkästään, joka nurkassa !
P E R K E L E  Aku minkä teit.

Ota joku vitun Bruus Lii siihen kuvaus-sakkiin joka snaijaa näitä rotantasoisia jengiasioita. Joku karhunkokoinen "bodikaad" ja ANTAKAA sen sitten kanssa TEHDÄ jotain ! SE jos mikä, on Suuren Maailman Tapa.
Mutta whatever, olihan tuo ihan kelpo viihdettä.

Katsoa kuinka läskiä läpsitään, aina kanveesiin saakka.

Iteasiassa muuten Bull häränkulli Mentula saattaisi olla hyvä ! Se ei ehkä OLE niin merkittävä "painija" mutta se on sellaisen NÄKÖINEN. Ja usein SE riittää. Sitäpaitsi se olisi mielenkiintoinen pari hahahahaa, Aku ja Bull ! SEN minä tsiigaisin ihan totaalisesti !!
Bull voisi vaikkapa painia karhun kanssa, se olisi yksi jakso. Se olisi HYVÄ jakso.
Sitten seuraavassa jaksossa voisi olla esim.....mmmm..... esim ehkä Bullin hautajaisista joku pätkä, ja sitten Aku kaljalla tai jotain.

Siinä olis jo kaksi jaksoo !

Mutta niin tuo mehikojakso...äääh ! Vittu mä jaksa mitään meksikoa käsitellä.
Pölyistä kurjuutta ja likaista väkivaltaista paskaa ja jotain vitun kantturoita ja pari ponia.
Big fakin diil.


Ensijakso sen sijaan näyttää lupaavalta, siinä oli jo ihan hyvännäköinen Leidiboikin ja kaikkee ! Eli Thaimaa ! Eli ne apinat mitkä nyt kirkuu siellä temppeliensä raunioissa kun komentava ja kyykyttävä iso Isä-Hahmo ja Alfa, on poissa. Eikä kukaan, muu kuin kytät lait ja järjestelmä, sorra juuri nyt.
Mutta oottakaa vain !
P.s tiättekö muuten vittu mitä !? KUKA olisi ollut aika vitun huippu jätkä / äijä siihen painitilanteeseen tai koko vitun Akun ohjelmaan ylipäätään, aisapariksi !?
Vittu Ändi Mäkkoi tietenkin ! Hei !?!? Vittu SE on otettava sitten sille vääjäämättömälle Kolmannelle Kaudelle mukaan !!
Se ON, katuviisaampi kuin muutama sata keskiverto suomijunttia YHTEENSÄ. Ottakaa SE mukaan, niin  ......no siitä seuraa jotain hauskaa ! Ja TAKUULLA hyvää TeeVeetä !! HAHAaa
HAHAAaa aah ...nauran jo NYT !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti