maanantai 21. marraskuuta 2016

Vanha ja Oranssi Homomies (VOH)No ei.... ni...n.. just näin. Siis voi...voivoivoi...voihan niinkun nyt vittu. Ei vittu. hei !?
Kattokaa nyt perkele tuotakin vitun pölvästiä.

Eikö tuokin vanha kuiva hintti voisi käsittää miten NAURETTAVALTA se näyttää !?!?!
Vittu se on kirkas ja räikeä, lärvältään, kuin jokin viidakon paviaani. Ja mitä luultavimmin, lähinnä paritteluaikaan tai "kiima-aikaan".

Tuohan ON oranssi. Ei vain sinnepäin vaan se ON oranssi.
MIKSI kukaan haluaisi olla ORANSSI !?!? ...ai miin ?... pyrkiikö se muuttumaan porkkanaksi tai paprikaksi tai tavoitteleeko se kurpitsan olemusta ? Vai MIKÄ tuohon VOI OLLA motiivina ?!
TYYLI ja KAUNEUS se EI ainakaan ole ! Se on varma.

Käyttääkö se kasvohoitona mikroa ? Vai onko tuo jonkin säteilyonnettomuuden jäljiltä tuo "luukki" ...?.... vai mitä ?!
Se on kuin paistunu !! Kaikilta muilta osin paitsi tukaltaan. Joka on MILTEI, ei yhtä mutta MILTEI, yhtä typerä ja ruma törttötukka kuin Mauri Pekkarisen hyper-naurettava peruukki.
Jos "MaPe" olisi oranssi; se olisi ihmiskunnan historian rumin ja naurettavin yksilö. Ilman kahta sanaakaan. Kuten tiedättekin.

Mutta en tiä...^ mikä / mitä vittua... ehkä tuo rusetti on liian kireä ? ....en tiä.
Melko järkkyä.
....Vai HEEEEIII I!?!?!? Onko tuo siis jokin Halloweeni-meikki tai maski tai jokin !? Ahaaa !! Se se muuten varmaan onkin. Juu juu......ai sii.
Äijä otti halowiinin TOSISSAAN !! Ja "vei koko jutun ninQ ihan. uudelle. tasolle. ja näi".
No jaa.... ainakin siellä viidakossa tuolle lienisi kysyntää ja suosiota. Ehkä toisten urosten taholta ainakin. En tiä.

Voi olla niinkin että äijä on vain niin vitun VANHA ettei se itse NÄE mitään, joten sen on levitettävä tuollainen sentin kerros tuota 70-luvun oranssia "pakkelia" lärväänsä vain jotta hän edes näkisi itse itsensä peilistä. Ja hän luulee muidenkin tarvitsevan moisen visuaalisen avun. Muttei me tarvita ! Sä HÄIKÄSET kohta !

No mutta; ainakaan sillä EI ole sentään sininen tukka !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti