perjantai 11. marraskuuta 2016

MaMunekruLandiaMit.."mamulandia" !?...Th...aÄähä..AHHHAHAaahaHAAAAAAAAAAAAAAA !! Ai jukolauta...mikä vittu SE oli tai on !?!?

Ai kun ikävää; meni plörinäx koko PASKA ! ....iiiikävää.

Myytiin epäonnistuneita   MIELIKUVIA  !! You don´t fucking say !?


Aivan mahtavaa. Ihanaa. Mikä loistava uutinen ja otsikko.
Ja jos muistatte, tässä joku aika sitten oli myös uutinen siitä että....mm.. oliko SPR kun tulee saamaan näistäkin puuhistaan melkomoiset "mätkyt" ! Ai että...mä niin EN mieltäni pahoittanut !
Se oli mieltä vähän tasaava uutinen. Kuten tämänkin.

Mutta katsokaa tuotakin vitun apinaa tuossa ala oikealla; VÄITTÄKÄÄ minulle että tuo ^ vitun otus / olio, on "yhtä kuin valkoinen ja ihminen" ! Hei ! Gou ahed ja väitä !

"Sillon iiihan samat kyvyt ja potentiaali ku kaaaaaiiiikilla muillakin ja mun kissa kyllä ymmärtää ihmiskielen ja Norjan ilmastoa hyvin syvällisellä tasolla, että älä siinä yhtään kuule...keuli!"


Vittu minkänäköinen saatanan paskanruskea simpanssi ! Tsiisus faking Khraist.
Se näyttää joltain vitun marakatilta, joka on tyytyväinen ja ylpeä kun saa olla ihmispaidassa ja istua tuolilla, vaihteeksi, sen sijaan että istuisi pelkän paljaan makakin perseensä päällä jossain vitun kalliolla, ja raapisi vähän kankkuaan tietyin väliajoin, syöden samalla vähän jotain maukasta hedelmää.

Ja siinä sivussa on joku paikallinen vitun Junttihetero sönköttämässä RälliEnk-ng-lannilla jotain paskaa, ja pyörittelemässä paitsi käsiään, erilaisia "skenaarioita" joilla voidaan Hoi Polloin Veronmaksajien rahaa kääriä vähän lisää HÄNEN ja näiden neekertenkin, ehkä, taskuihin.


Nooo.... "aika aikaa kutakin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti