maanantai 7. marraskuuta 2016

Vain Elämää Asiaa...

....yksi paikka joka tuli mieleeni, tai itse asiassa kaksi(!), missä tuon voisi kuvata, olisi tietenkin; Ahvenanmaa ja Maarianhamina ja myöskin Levi !

Siinä on kaksi suomen khuuleimpiin kuuluvaa paikkaa, joista toki toinen on myös sen yksi laiminlyödyimpiä mahdollisia paikkoja. Eli oolanti.
Mikä johtunee siitäkin että ne on niin vitun vaikeita ja ruattalaisina itteään pitäviä vitun mulkkuja.

Mutta jos MINÄ olisin se mikä minun kai kuuluisi olla, eli Suomen Fyyrer, ottaisin Ahvenanmaan TIUKKAAN syleilyyni ja rakentaisin SITÄ enkä esim Stadia tai jotain vitun yhdentekevää Kommunistien valtaamaa Tamperetta, juntteineen ja lätkäjätkineen.


Mutta kuitenkin; tuossa olisi pari vaihtoehtoa !

Ja olihan niitä artistejakin vielä enemmän kuin muistin....onhan sitä kaikenlaista vitun Villa Valoa ja Aleksi Laihoa ja Kotipeltoa ja mitä näitä nyt on. Toki SE on eri asia, onko ne niinkään KIINNOSTAVIA ja hyviä, mutta ...lienee ne nyt ainakin sitä vitun "Robin"ia parempia. Huonoimmillaankin.

Mistä sekin vitun skidi muuten tuli !? Yht´vitun´äkkiä !? Ja KUKA vittu se ON !?!?
Luultavasti jonkin rikkaan stadilaisen mulkun paskan skidi, joka saa siksi kaiken mitä esim MINÄ, EN.
Sama koskenee tätäkin pullasorsaa pallinaamaa...


Vittu minkä näkönen törttö ! HÄhähä haHAHAHAHAaaaaaaaa^^  !!! Onko se saatana kännissä !? AHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAA ...AHAaaa.

Kysyn samalla että; MIKSI vitussa näitä kaikkia lapsiartisteja nykyään tuputetaan koko ajan, joka paikassa, ja niin suurella voimalla ?! Ja mistä niitä oikein sikiää ?!
...käsitättehän te ettei LAPSELLA VOI olla kovinkaan paljoa mitään niiiiiiiiiiiiiiiiiin merkittävää sanottavaa tai laulettavaa ??!?! Joskin sellainen VOI OLLA kyllä todella todella hyvä instrumentalisti.-

Sitten vielä tuosta Vain Elämää - Kausi 5 Encore Päivästä lyhyt arvostelma.

Se oli itse asiassa kyllä ihan mahtava. Se oli koko jakso todella todella hyvä ja hauska ja tsiigattava ja viihdyttävä.
Se tatuoitu liskonnäköinen mannekin oli oikein viihdyttävä, niine mokkaleivoksineen päivineen. HAHAHahaaaa. Hauskaa seurattavaa. Hyvähyvä.
Ja ne biisit oli ihan todella todella hyviä.

Yllättävän hyvä lopetus tuolle kaudelle !!
Bravo.

Vaikkakaan en edelleenkään usko että Neloskautta VOI ylittää, mutta ainahan sitä saa toki kokeilla, ja nähdä turhaa vaivaa. Nou problem. Yleisöhän siinä vain voittaa..... kaiketi.


Anna Puun ja Laten "Kohta Vapaita" oli hiiiieeeno.
Hectorin ja Mikon "Hietaniemi" oli ...hiiieno.
Teräsniskan ja Mikon ...mikä sen biisin nimi nyt on, "entä jos" ? tai jokin. Se oli hyvin suomalainen, hyvin....HYVÄ.

Ne oli kaikki hyviä. Jopa se hippimankuminen siellä lopussa, se "Palkkasoturi" - eritoten se pidennetty versio tuolla Ruudussa, missä ne lallatteli pitkään.


Hienoa joka tapauksessa.

"Morsiankin" oli muuten hyvä. Late Tähkän.Nyt minä vallan ODOTAN tuon sarjan uusia kausia.
Saitte minut kiinnostumaan, ja lähes koukkuun.


Jos haluatte vähän viisautta ja valaistusta ja ideoita ilmaiseksi niin hier wii gou: pyrkikää kuvaamaan tuo esim Tokiossa. Ei vain VISUAALISEN kauneuden takia, mutta silkan kuriositeetti ja inspiraatio arvon tähden, ja siksi että; siellä on ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA niihin päivän aktiviteetteihin, kuin jossain VITUN "Hirvensalmen" perkeleen mettässä !
Ja saman voi sanoa vaikka vain Stadista tai siitä Espanjasta tai mistä vain suuremmasta. Mutta siitä voi toki uupua sitä kotimaista tunnelmaa ja sielua, siinä on SE ongelma.

Ja kokeilkaa edes, huviksenne, jotakin Teema-iltaa edes kerran. Vaikkaaaa.......mmmmm.....Futurismi, tai Keskiaika tai perkussio, tai mitä vain.

Ja herran perkele sentään; kuvatkaa se nyt jo jumalauta jossain vähän puhelinkoppia tai paskahuusia ISOMMASSA huoneessa !!!
Olenkin ihmetellyt tuossa ohjelmassa ennenmuuta sen huoneen akustiikkaa ! Eli ninQ ....miten vitussa niin pienessä tilassa, miltä se ainakin näyttää, voi soida musa niinkin hyvin ja; miksi ne ikkunlasit ei KERTAAKAAN ole helisseet tai tärisseet ?!
Mikä koira tässä on haudattuna ?!.... Onko ne volyymit siellä paikanpäällä ihan pelkkää pientä sihinää, vai miten se on oikein junailtu tuollaiseksi !?

Ehkä kannattaisi myös vuorata tietyt osat seinistä akustiikkapaneeleilla ? Ja muutenkin "akustoida" paikkaa vähän ihanteellisemmaksi, vielä. Ei sillä että se olisi SONTAA ollut nytkään.

Ja EHKÄ, jos tämä toimii, niin melko ittestäänselvästi; pistäkää edes jooootakin VALOJA sinne sekaan, lavalle, taustalle, kehiin.
Sauhuakin ehkä ? JOTAIN.

Ja koettakaa JOKO; piilottaa ne kameramiehet vielä paaaaljon paremmin toistensa kuvasta, TAI sitten tehdä sitä juttua mikä nyt on kai vielä vähän muodissakin, että KAIKKI NÄKYY. Kaikki mahdolliset piuhat ja kamerat ja kameramiehet, ja ne seiniinnojailevat lattiallaolevat loisteputkimaiset lamput ja kaikkea sitä. SE juttu.

Ja ...EHKÄ sitäkin voisi JOOOTENKIN    KOROSTAAAA!!  ...ja tuoda esiin, että MITÄ siinä syödään tai kuinka sitä TEHDÄÄN, eli ujuttaa siihen sekaan pienen ruokaohjelman tyyppisen osion ?

Kensties jopa sellaistakin voisi kokeilla, että artistit saa tehtäväkseen LUODA yhden uuden biisin ! Siis kaikki hesitä ! Jostain arvotuista, annetuista osista / sanoista jne.

? ? ? ?


Tässä on nyt jotain.

Mutta tsiigataan.
Jatkakaa.Ja P.s Ja hei! Älkää ottako siihen ikinä mitään neekeriä ! Tai minä hyökkään sinne vitun Pasilan-Asemalle tai missä sitten lymyättekin perkeleen Mediamyyrät. Mutta kuitenkin; ei nekrua.

Ihan oikeasti: EI neekeriä !

Muistakaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti