maanantai 14. marraskuuta 2016

Hampparihippi Klimppii

http://www.iltalehti.fi/uutiset/20161113200027003_uu.shtml


Ja näääiiiiin sieltä tulee taas yksi uusi vitun Ääliömäisyys a la Vasuri !

Vitun rastapaska.


Koska AMERIKASSA joku henkilö josta tämä lellivauva vittupää paskakasa ei tykkää, on valittu pressax, ja täällä suomessa joku dikkaa siitä ja on sen lippis päässä, on tämä ääliön mielestä oikea ja järkeä reaktio puntaroida ideaa klimppiä toisten ruokaan.

SIINÄ on Vasuri oikein siis par-vitun-excellance ! Oikea tyyppiesimerkki. Aivan TÄYSIN käytöstavaton ja aivoton, toivoton, typerä ylimielinen itsekäs niljakkeinen vitun ääliö.

Oksettavaa.

Vittu jos Vasurit voisi nähdä itsensä meidän IHMISTEN silmin ! HAHAhaa...ai vittu niiden typerä pieni pää RÄJÄHTÄISI ällistyksestä ja syvästä, syvästä, INHOSTA.

Luulen että jos ajattelette sitä miten Japanilaiset, ne kaikkein "aidoimmat" ja jäykimmät, on nähneet sekalaiset riehuvat ja metelöivät länkkärit, Amerikaanot ja britit erityisesti, eli tyhminä ja käytöstapoja vailla olevina inhottavina, kömpelöinä, lapsina, ja kerrotte sen noin sadalla, päästään melko lähelle sitä miten IHMINEN näkee "Vasurin".


Välillä sitä ei tiedä pitäisikö sitä tunkkaista myttyä inhota vai sääliä.
Mutta tuo ^ hampparityyppi...... SE on inhottava.


Vielä; kun leffoissa on aina joku kohtaus missä joku töksähtävän moukkamainen ja kömpelö, typerä vitun idiootti, Länkkäri, tekee jotain loukkaavaa jossain äääääääärimmäisen pingottuneessa ja tärkeässä, Pyhässä(!), toimituksessa tai rituaalissa jossain apinalaaksossa, esim Japanissa, esim jossain zeniläisen raaaaauuuhallisessa............ raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuhallisessa, harmoonisessa, Tee-seremoniassa hän yht´äkkiä pieraisee isoon ääneen ja räkättää sitä kuin jokin tarkkiksen kehari ja sitten vielä aivastaa ja pyyhkii räkäistä nenäänsä kimonon hihaan ..niin nin tiedättehän tämän tällaisen ...jutun ? TUO, moukka, on TÄSMÄLLEEN "Vasuri" pähkinänkuorissa.
Eritoten jos hänen ITSE täytyisi ja täytyy, nyt Trumppia yms, sietää jotakin muilta / muiden.


MINULLE ei tulisi luultavasti edes MIELEEN moinen ajatus että "hei! klimppaanpa tuon hyypiön hamppariin koska sillon väärä vitun lätsä ja/tai aatteet!" jos olisin Hesen kassa.
 Mutta "hipille" tulis !


MINULLE toisin VOISI kyllä tulla mieleeni SE että "hei! klimppaanpa tuo vitun hyypiön naamaan........ koska sillon ihan vitun ärsyttävä ja/tai ruma naama! JA se on joku vitun vasuri-kommari!".Burgeripaikkojen ihmistyöntekijät tulisi luullakseni vain korvata roboteilla. Niiden hygieniantajuun voi ainakin kai luottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti