sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Posse

Comitatus.

No ei. Vaan "Posse". Tsiigasin sen tuossa, ja pari sen sekalaista juutuub-pätkää. Sehän onkin aika hyvä itse asiassa, eikä niin ääliömäinen kuin olin parin jakson perusteella kuvitellut ja päätellyt.
Myönnän erehtyneeni jokseenkin.

Biisi ja suihkurallit on ehkä parhainta siinä, vaikka vähän tungettelevia ja törkeitäkin, mutta jos siihen itse suostuu niin miksikä kai sitten ei.

Viivi Pumpanen on melko Pumpattava, ja sitä mielellään katsoo ja välillä jopa kuuntelee, mutta kyllä se melko rääkyvä ämmä lopultakin ON.
Mutta minulla heräsi sellainen ajatus että; se on luultavastikin ihan totaalinen PETO köyrinnässä / sängyssä !

En tiedä miksi näin luulen, mutta luulen kuitenkin.
Ainakin se on metelöivä ja äänekäs.

PPPkin toimii vielä melko hyvin, yllättävän hyvin, huolimatta iästään. Ja onhan hän sangen vetreä ja eloisa 8-kymppinen. Kuten Aira Samuliinikin.

Se Robbie Viljami jakso oli sekä yllättävän hyvä, että yllättävän kamala, yht´aikaa. Viivi oli NIIIIIIIIIIIIIIN lumoutunut Robbiesta että olisi nauranut räkättäen vaikka Robbie olisi vain sanonut nimensä. Ja itse asiassa näin taisikin olla ja käydä.
Mutta Viivillä oli niin upea puuhka tai mikä se harjas olikin, kaulansa ympärillä, että se tasoittaa pisteitä. SE oli tyylikäs ja khuul !

Siinä on näemmä tuollainen yllytyshullumainen "stuntti" osio. Siinä oli joku likka jostain. Mutta siinä TULISI OLLA joku ...mmmm...emmätiä Sipilä tai joku, täysin satunnaisesti mieleentuleva tyyppi.
JA! Se stuntti olisi esim "ota taloosi Lapissa, asumaan ja elämään ja olemaan ja näi, noin 16:sta hengen ähläm-murjaaniryhmä!". Ja siinä olisi se koko stuntti.
Tai sitten jos siinä olis esim se Thorssin paska, niin se voisi olla että "lähde ajelehtimaan Välimerelle jollalla ja hae Turvapaikkaa esim Marokosta tai Libyasta, ja tutustu paikallisiin ja muuta sinne ja syö eksoottisia ruokia ja tule raiskatuksi ja kuole" tai jotain. Emmätiä, käyttäkää mielikuvitustanne, kuin Sami Heedbär.


Tai sekin riittäisi että se Viivin pylly näytettäisiin ihan telkkaan päin, kun sitä piiskataan sillä kuminauhalla.

Tai ehkä jotain tällaista...
Ehkä tuosta ^voisi tehdä uuden sellaisen "jutun" tai "osion". Ehkä siihen voisi tulla myös käymään se Anna Heiskari-Abreu ja/tai ...no ei Sannia, se on niin viaton ja nätti ja mitä kaikkea, mutta joku riettaampi............mmmmmmmmmmmm......................eeeehhkääää.......Eeva Vaalström? Se nyrkkeilymuija. Se näytti olevan melko tiukka paketti.
Tai miksei myös Petteri Orpo tai joku muu niistä "Politiikan Rautarouvista". Oikeastaan kuka vain.


Tuo muuten, sanottakoon, näyttää varmaan melko samalta kuin Mervin lärvä, Matin läppäistessä sitä kännissä pitkin suuta.No joo, mutta Posse niin.
Ihan jees. Mutta nythän se loppui, ainakin toistaiseksi.

Kyllä se ihan jeesh on.
Toivotaan ettei siitä tule mikään neekerien palvontamenojen alusta ja metodi ja media ja alttari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti