keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Aku & 7 Kalua

Tuossa se tuli !! Siis se seitsemän ihmettä ja Pattay / Thaimaa / Bangkok jakso.

Eli; Akulla on ilmeisesti melko homoeroottinen suhde johonkin "Naminami" Viet Namilaiseen mieheen.
SIELLÄHÄN se siis on rentoutumassa nyt, kun se on poissa julkisuudesta ensi-syksyyn. Eli ehkä kevääseen siis.

Akusta kai kertoo jotain SE, että se sai tuollaisen AASIALAISEN!! Ihan oikean "Charlien", eli varautuneen vinosilmän, heittäytymään ihan "täys kehariksi" ja taantumaan lähes lapseksi. Juoksentelemaan biitsillä kuin jokin simpl-zäk tai forest-gamp. Jahdatessaan perhosta, juotuaan liikaa limua.

Siis...ei se ihan JOKA JÄTKÄLTÄ, kai(?), onnistu.

Kohta se jo kutittelee jonkun Japsimiehen kanssa toistensa munia ja hihittelee. Siihen tuo päätyy.

Tosin ne leidiboit oli kyllä ihan mielenkiintoisia.
Olen miettynyt usein josko minusta olisi todellisuudessa ....jotenkin.."köyrimään" sellaista, tai jotain. Mutta se jäänee nähtäväksi. Ehkä ei.
Tai emmätiä.......äläkä siinä nyt kysele perkele ! Anna olla jo.

Ihan hyvä jakso, mutta SE mikä tuosta sarjasta tulee HYVIN SELKEÄNÄ esille ja hyppää silmille, on se ettei sillä ole mitään selkeää visiota tai tavoitetta tai suuntaan. Siltä puuttuu se punainen lanka täysin.
Aku siinä vain kävelee vähän aikaa ympäriinsä, veltosti, aukoen päätään paikallisille ja vitsaillen kameralle ja näyttäen siltä kuin olisi mieluummin josain konttorihommissa Espoossa tai vaikka Forssassa tai jossain. Ja taukohuoneeessa paskalla.

Eli se on kuin jokin, jonkin mafiooson vähän vähämielinen poika. Joka kävelee maanomistajan elkein pitkin "Steissiä", mutta joka EI OLE mafiooson poika, eikä missään nimessä mikään "katujen partaveisti". Josta hän varmasti vielä kyllä saa.

Mutta ehkä se on hyväkin, sillä sillä on niin iso suu !! Siis fyysisesti ! Jos SEN saisi viilleltyä jotenkin vähän sopusuhtaisemmaksi niin a vot.

Yksi juttu jonka kyllä voooiisi katsoa, ehkä, jos siinä olisi joku muu kuin Aku (kuka muu muka?), olisi sen leidiboin kanssa nussiminen tai händzobbi tai mitä se sitten olisikin. Kunnon kameralla ja valoilla ja kaikella. Ja ISOLLA KALULLA !
(Eli EI ainakaan Mentulan Bull.)

Vaikka se tosin näyttääkin, tuo ^ Bull, porno"näyttelijältä".
Kaikki nuo kohteet on jo niiiin nähtyjä. Ja ne näkee ihan hyvin tästä guuklemäpistäkin, että ....en tiä..nämä ohjelmat on jo vähän ajastaan jääneet kaiketi.
Mutta katsotaan kyllä jos ne vain on hyviä. Ja se riippuu eniten juuri siitä KETÄ siinä seurataan.
Mutta ei paineita.


Ja jos onkin; purkakaa ne siellä leidiboin kanssa ja NÄYTTÄKÄÄ   SE  !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti