tiistai 29. marraskuuta 2016

Aku & 7 Ihmettä Finaali

...Jakson Arvostelu. Siis.


Minulla ei ole mitään moitittavaa !
Ei MITÄÄN !

Tosin ensimmäiset 10 minuuttia meni sivu suun, mutta loppu oli ihan mahtavaa. Ja siinä oli enemmän sitä "jotain", kun siinä varsinaisemmassa osiossa. Ja Aku oli siinä vähän iisimpi tai jotain.

Haikeaa miltei kun tuokin loppuu.
Niinkuin Akun jaksaminen.

Hyvä ohjelma lopunkaiken.
Yksi parhaita näitä nykyisiä kotoisia ohjelmia, ja ylipäätään, sillä en katso tietääkseni MITÄÄN ulkomaisia sarjoja nykyään enkä kyllä koko toosaakaan. Avaisin sen nykyään jos tulisi Posse tai tämä Akun matkailu tai jotain ...mitä näitä nyt on, ja niin se Vain Elämää tietenkin, SE !! Ja jos jotain muuta hyvää keksitään lähitulevaisuudessa.
-


Tuossa oli vielä tuossa Akun finaalissa sekin, että siinä Puumalan Nesteellä istuskeli se isä/poika ...kaiketi se "poika", eli se tyyppi joka oli suoraan Fingerporista. Hienoa.
En tiedä miten se oli saatu siirrettyä sieltä paperista tuohon 3D-maailmaan, mutta siirto lähes kannatti ! Sillä kyllähän niin antaumuksellisen TOTAALISTA junttia aina katsoo, ja in bona fide, vähintäänkin juuri tuossa kontekstissa. eli vastapainona kaikelle tuolle vieraan ja suuren maailman väelle, ja väreille ja kaikelle visuaaliselle.

Hieno vastanapaisuus...juttu.


Nais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti