sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Vasurit Ammuskeli Trumppia Vastaan

No ei siinä kauaa kestänyt ennenkuin joku vitun läskipäinen vitun hipin retale / opiskelija-Marxisti vittupää ääliökakara munapää, meni ja alkoi ammuskella koska Trump onn nyt pressa.

Siinä ja noissa idioottimaisenkin alittavissa, mellakoissa, on nähtävillä SE mitä nämä VITUN "Humanistit" ja muut Marxisti-Kommunisti-Gorilla-lauma Vasuriapinat on ITSE, OIKEASTI, mieltä "Demokratiasta" ja muusta paskasta mitä aina tuossa suoltavat suustaan saadakseen puheenvuoron ihmisten ilmoilla ja/tai vaikuttaakseen joltain muulta kuin aivottomilta VIHAn täyteisiltä lapsellisilta kusiruutilta ääliöiltä. Jotka kerjäävät aina ja vain verta räkäisestä ylimielisestä nenästään.


VITTU MITÄ PASKAROTTIA !Kun esim suomessa nostettiin se VITUN Marxistinen ällöttävä ämmä, se Halosen paskaläjä, Pressaksi, nin moniko täällä lähti esim kadulle ammuskeleen ja paiskoon tavaroita ikkunoista sisään ja varastelemaan muiden omaisuutta (mitä Valtio tekee) yms sekalaista Kaaosta aiheuttamaan !?
Moniko ns "Äärioikeistolainen" pisti silloin haiseen ? Tai koskaan ?

Kuinka usein te, Vasurit, näette missään muualla kuin kuvitelmissanne, kuinka Muut Ihmiset käyttää teitä vastaan lähellekään yhtä oksettavia ja ultra-provosoivan ärsyttäviä, verta nenästäänkerjääviä ja ääliömäisiä ja totaalikusipäisiä, alhaisia metodeja kuin mitä TE käytätte ihan pokkana ja muina miehinä, äs mätr of kours, ilmeenkään värähtämättä, aina ja kaikkialla !??!?!
KUINKA  USEIN ?!?!?!


Antaa tulla vain ! Esimerkkejä pöytään !Nämä ääliöt on, kuten olen usein sanonut, nykyajan "Ruskeapaitoja", eli nykyinen Hitlerjuugend. Mutta koska Natsit on nykyään vielä, toistaiseksi, niin "kompromettoitunut" juttu ja jengi ja käsite ja historian osa, Vasurit ei voi enää kiinnittyä SIIHEN, ainakaan avoimesti, vaikka kovasti haluaisivat, vaan niiden täytyy nyt pitkin Vasurijyrsijän oksettavin ja haisevin hampain, leikkiä jooootain iiiiiiiihan muuta kun Natsi !! "Ei tässä ME mitään Natseja olla!!!! ..ttu!..kato vaikka!.."


Hei luupää; jos sinä olisit sitä mitä ehkä / ilmeisesti LUULET olevasi, eli jonkinlainen Kunnollinen Ihminen, sinä olisit vain KOTONA etkä riekkumassa ja älämölyämässä tuolla kadulla jossain vitun ääliöröykkiössä, ja rikkomassa paikkoja ja puuttumassa täysin ventovieraiden elämään "Politiikan ja Lain" avulla ja kautta.

Tämä on kuten suurin osa muistakin asioista; HYVIN yksinkertaista.

Ihan OIKEASTI Kunnollinen Ihminen katsoo kotona telkasta kuinka siellä taas kadulla Vasurit elämöi ja aukoo ohikulkijoille päätään, SUUUUURISSA ja haisevissa, villamyssyisissä jengeissään, kun eivät reppanat yksin mano-a-mano uskalla pysty eikä kykene.
Ei riitä ...mikään, siihen.

Ja tiedätte tämän vitun hyvin itsekin.


Olen myös melko varma, ettei suuri osa niistä imbesilleistä edes tiedä itsekään mitä vittua he oikein siellä ovat tekevinään ja patsastelevat. He vain ...OVAT ...siellä........ koska..... nin.
Siä ne on.


-

Käytöksensä on niin absoluuttisen RÖYHKEÄÄ ja pöyhkeää ja mielisairasta ja oksettavaa ja huonoa ettei ....siitä tiedä enää mitä sanoa. Painukoot vittuun ja kuolkoot.
Vitun Kollektivisti Zombiet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti