keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Demla vs Hakkarainen

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016110122551108_uu.shtmlHienoa !!!

Hyvä Laura. Näin pitää VÄHINTÄÄN TOIMIA !

Jos tuolle roistoMarxistien konnakoplalle "Demlalle" ei muuten mene jakeluun, niin niitä vastaan ON todella noustava yhtenä suuren KANSANRINTAMANA.

Kiusaaja kiusaa tasan niin kauan kuin sen ANTAA kiusata, ja SUOMALAISET on antaneet itseään kiusata hyvin hyvin ......HYVIN kauan.


Mutta siitä on totisesti TEHTÄVÄ LOPPU !!

Tällaisilla "keisseillä" sitä vasta aloitellaan.

Nämä ylimieliset itseään Jumalana pitävät paskapäät paskakasat on saaneet tässä maassa aaaaaaaaiivan liian kauan tehdä mitä mielivät ja lystää, ja nyt kun sille on ensimmäistä kertaa sittemmin sen ensimmäisen sisällis-sodan, noussut vastustusta, orjat rimpuilee, ovat he heti kuin Natsi-Saksan punanuttuinen kiihkomielinen Vasuri Syyttäjä.

Mutta täytyy olla alunperinkin sellainen paskapää psykopaatti alkaakseen "syyttäjäksi". Ja te tiedäte tämän kaikki, alistuneetkin, itsekin.


Jeesus muuten kirosi tasan YHDEN ammatin. Se on oli "Lakeijat / Lain piirissä toimivat mulkut" !!!!Jeesus VS Laki.


KOSKA tämä alkaa mennä teille jakeluun !??!?

K O S K A !  ?!!?! ? !?!?!

Toiset pari TUHATTAKO vuotta tähän todella tarvitaan !?


-

Vielä tuosta jutusta; tuolla kommenteissa !
Siellä joku ensinkin sanoo HYVIN, että Jo pelkkä syyttäminenkin on valinta. Kiusa mikä pienikin kiusa Demlalta.

Ja sitten siellä on tuo vääjäämätön idiootti / mäntti, joka tulee siihen päälle kailottaan että "koska mä oon saanu aina selkääni, nin kyllä teijänkin tarvii saaada! nii hei!" tuo tuollainen vitun LAPSI, millä ei ole YHTÄKÄÄN omaa ajatusta tai mitään kykyä havainnoida ympäröivää tai sisäistä, todellisuutta, ja nähdä totuutta. Typerys joka ei osaa kuin määkiä häneen iskostettuja fraaseja ja toistella kuin mantraa, kaikkea sitä mitä tyhmät ihmiset "opettaa". Kuten "Lakia".

Hei typerä molopää; tämä "Laki" jota niin suurest kunnioitat, on kokoelma TÄYSIN VIERAIDEN ja erittäin matala-tasoisten "ihmisten" sinulle jostain syystä laatimia KÄSKYJÄ ja ESTOJA, joita SINÄ vitun aivoton bimbo idiootti jostain aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ SYYSTÄ luulet että sinun on noudatettava.
Ei MITÄÄN muuta.

"Mä haluun et sä elät NÄIN!!"

"O.K."


Tuo ^ on teistä  Se Tapa Elää ?!?!
Kuolkaa.Kyse on siis tuosta "Mikko Routala" nimisestä vitun mäntistä mulkusta.


Jos laissa on kohta "vihapuheesta", ei silloin ole kyse sananvapaudesta. On kyse lain rikkomisesta tai noudattamisesta, ja jos rikotaan, silloin joutuu vastuuseen sanoistaan. Aika simppeliä, mutta ei persuille näköjään.

Se on kiehtovaa kuinka Tavalliset Ihmiset sangen usein itsekin lausahtaa jotain noinkin todellista ja ehkäpä jopa syvällistä ja/tai paljastavaa, mutteivät tajua sitä itsekään. Sen kummemmin, sen syvemmin.

Tuossahan se on jo !! Kyse ei ole MISTÄÄN MUUSTA vitun pässit, kuin LAIN(!!!!!!) "rikkomisesta" !!
Kyse on SIITÄ että TEILLÄ  EI  OLE  OMAN ELÄMÄNNE KONTROLLI  OMISSA KÄSISSÄNNE !!

Eikä tämä nyt VITTU saatana sentään AVAUDU teille !??!

Rautalangasta vielä; te elätte kuin jotkin saatanan viidakon neekerit, Päälikön TIUKASSA ja ABSOLUUTTISESSA, kyseenalaistamattomassa, TOTAALISSA KONTROLLISSA.

Miten te ETTE näe tätä !?! Vai ottaudutteko te ITSE omaan orjuuteenne niin antaumuksella, että tuo vain painuu pois pääkopasta ennenpitkää !?!?
Sillä on myös tekemistä seksuaalisuuden ja sen sellaisen kanssa.

Laki = toteemipaalu / neekeripäällikkö / heimon JUMALA !! Ja  te PALVOTTE juuri sitä !!

Te olette siis toisinsanoen, EDELLEEN(!!); ihan tasan totaalisia ja täydellisiä Perkeleen villipetoja ja satanistisia Pakanoita. Perse paljaana jossain vitun suossa, toisianne komentaen ja käskyttäen ja ryöstäen ja raiskaten ja siitä sitten toisillenne kiukutellen ja tiuskien.
Te olette siis lyhyemmin sanottuna; aivottomia zombeja idiootteja ja orjia.
Kiitos. Ja painukaa vittuun.


MINÄ ja elukat perimme planeetan, avec plaisír.


P.s Jos tämä "Lakijärjestelmä" on teidän OMASTA mielestänne, eikä siksi että KYTÄT PELOTTELEE teitä "tai muuten!...", jotenkin HYVÄ juttu, niin ...........mitenkä olis; saisinko kenties MINÄKIN lisätä sinne jotain tai poistaa / muokata sieltä jotakin !?

Eikö se ole jopa teille ihmis-eläimille, melko vitun itsestäänselvää että; jos ei ole ihan tasan OIKEASTI  ORJA, vaan VAPAA olento kuten vaikkapa arojen villihevoset, niin silloin sitä saa puuttua mihin vain ja KAIKKEEN, mikä koskee itseä !?!?!?
Ja te aina jaksatte VÄITTÄÄ että "Laki" koskee minuakin, vaikkei tietenkään koske, koska ..............koska niin sanotaan.
Miksi te valitsette AINA vain juutalaisuuden ja kurjuuden ja orjuuden, Jeesuksen ja VAPAUDEN yms sijaan !??!
VITTU että te voitte sitten olla saatana TYHMIÄ !! Ei PERKELE !!

PEERRKELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
Laki ei koske MINUA.

Miksi TE haluatte sen koskevan TEITÄ !??!
SOTA on edessä.

Jos siis mielitte rauhaan tai vapauteen.


Joten; valmistautukaa siis siihen.
Sotaan.Kiitti.
P.s 2  Kytät; teillä on niin paljon virtsaa ja ulostetta ja mielisairautta ja komplekseja päässänne, että ............että en tiedä miten sitä kuvata. Te olette kaiken paskan ja pahan alku ja juuri. Ei yksittäiset "rikolliset" eli de facto MUTANTIT.
Niitä voi kyllä välttää HELPOSTI ja ne voi tarpeentullen LOPETTAA. Esim eugeniikan ansiosta, kissantasoiset ja ehkä jopa fiksummat, IHMISET, saattaisivat heittää ne vain syntymänsä jälkeen sinne mihin samantien kuuluvat, kuten tekin, eli roskiin.Cheers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti